Spadl z půl metru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
20.6.16 21:13
@tulipán píše:
Ono klukovi nejspis nic nebude. Ale jiste to budes vedet nejdrive zitra, az uplyne 24 hodin od urazu. Udelej podle sveho, ja jsem prepisovala doporuceni, ktere jsme dostali v nemocnici. Je to opruz a jsou pak unaveni vsichni. Jinak v prvnich fazich poruchy vedomi clovek i mluvi nebo dela grimasy, proste reaguje jako bezne rozespaly clovek. Takze nejake lomcovani ramenem ti sdeli akorat to, ze jeste neni v hlubokem bezvedomi, ale ne, ze je ok.

Budu zkoušet budit, ale nedovedu si představit, že bych ho dokázala vzbudit tak, aby nepůsobil jako rozespaly člověk… nehadam se, jenom tak uvažují, jak by to šlo… leda teda držet celou noc vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.6.16 21:17
@JanaTý píše:
Budu zkoušet budit, ale nedovedu si představit, že bych ho dokázala vzbudit tak, aby nepůsobil jako rozespaly člověk… nehadam se, jenom tak uvažují, jak by to šlo… leda teda držet celou noc vzhůru

ježiš neblbni…fakt postačí když budeš spát s ním - pro tvůj klid, kdyby zvracel nebo tak..párkrát zkoukni jestli nemá teplotu a nějak do něj dloubni jestli zareaguje…neboj, bude ok. ještě když píšeš že se rychle po pádu uklidnil..ani ta výška nebyla nikterak velká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.6.16 21:19
@reinkarnace píše:
ježiš neblbni…fakt postačí když budeš spát s ním - pro tvůj klid, kdyby zvracel nebo tak..párkrát zkoukni jestli nemá teplotu a nějak do něj dloubni jestli zareaguje…neboj, bude ok. ještě když píšeš že se rychle po pádu uklidnil..ani ta výška nebyla nikterak velká :kytka:

Díky, snad… blbý je, že zítra do ty školky prostě musí, jedu s dědou na operaci… no manžel jim to ráno povi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16463
20.6.16 21:31

@JanaTý Je to dilema, chapu, nezvracel ani si na nic nestezoval, nechtela jsem te strasit. U starsiho bylo buzeni snadne, zaostril na moji ruku, rekl cislo, a ze ho hlava neboli, pritom jsem kontrolovala zornice. Za minutu spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
20.6.16 21:31
@JanaTý píše:
Díky, snad… blbý je, že zítra do ty školky prostě musí, jedu s dědou na operaci… no manžel jim to ráno povi…

ráno už bude v klidu…ve školce na to upozorni, ale neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
20.6.16 21:51

Píšou 2× za noc probudit a koukat jestli se dá probudit nebo to prostě nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.6.16 22:18

Tak jsem se pokusila vzbudit. Chceš napít? Ne. Dáš mi pusu? Ne. Když jsem mu chtěla zkontrolovat zornice, odmítl otevřít oči. Pak mi řekl at jdu pryč. Takže je naprosto normální zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.6.16 23:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
21.6.16 18:25

@JanaTý dobrý? :-)

• načítám...