Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pokud došlo při nehodě ke zranění, tak je nutné volat policii.
@Anonymní píše:
Popisu situací v pondělí jsem měla autonehodu. paní do mě vrazila. Nebrzdila dle mého se nevěnovala řízení… tak nejdříve to byl šok policie nepřijala máme se domluvit mezi s sebou. Auta vyřešeny přijde likvidator sepíše to teď jde o mě. Po nárazu jsem se bouchlo do hlavy prostě to skubne…modriny rameno nohy…jinak nic. Krk bolel dostala jsem límec rentgen v pohodě. Všichni mě rádi nenechat to být na pojišťovně to už je nahlaseny musela bych ještě na policii jenže tam se mi nechce. Stejně mě nic nedají podle mě ztráta času… nebo jak by jste to řešili vy? Omlouvám se anonym.
Jde ti ted o odskodne od te pani? Nebo co mas na mysli?
Na policii se jen volalo. Zeptali se jestli všichni můžeme chodit.
tak v tom případě prý nepřijdou. Rameno jsem měla odreny od pasu a později se mi tam udělala politika cca 5×4 a ten krk jsem říkala… ale to nebylo tak vážný aby dojeli oni nebo sanita. Takže jsem došla druhý den k praktickymu lekari a ten na ten rengten a trauma. Tyden limeC s pak kontrola..
@Anonymní píše:
Na policii se jen volalo. Zeptali se jestli všichni můžeme chodit.tak v tom případě prý nepřijdou. Rameno jsem měla odreny od pasu a později se mi tam udělala politika cca 5×4 a ten krk jsem říkala… ale to nebylo tak vážný aby dojeli oni nebo sanita. Takže jsem došla druhý den k praktickymu lekari a ten na ten rengten a trauma. Tyden limeC s pak kontrola..
Promiň, ale přijde mi, že se Ti to jen zpětně rozleželo v hlavě a chceš z toho něco vytřískat. Pokud by si řekla policii, že máš zhmožděniny a odřeniny, tak by určitě neodmítli přijet. Navíc to by musela být rána jak z děla a auta pomalu na odpis a pak už by bylo potřeba volat policii i kvůli výši škody
.
Do nás nabourala pání v 50 když jsme stáli a chtěli odbočit, ještě 14 dní mě bolela hlava a krční páteř, ale nic jsme od paní nechtěli.
@Anonymní píše:
@Pherenike no to by eventuálně šlo z pojistky te paní co to zavinila.
A delas to protoze „vsichni radi nenechat to byt“…Promin, ale me to vyzniva presne tak, jak pise @ivašot.… trochu hloupe…
Opravdu by bylo lepší specifikovat dotaz.
Ptáte se na plnění ze svého úrazového pojištění? Nebo na nějaké bolestné od viníka nehody? Když si sama odpovíte, že to je ztráta času a že vám nic nedají, tak proč sem vlastně píšete? Úraz se dá hlásit na pojišťovnu i hooodne později (až do 3 let). Ale musíte mít nějaký záznam od lékaře. Tedy dojít si k lékaři a on bude postupovat dle poranění. Jestli máte zhmožděninu, tak bude vidět a opět je to na lékaři. Škubnutí krkem/ hlavou při nehodě je velmi časté a často se na to i čerpá neschopenka. Ale pokud jste netrvala na ošetření ihned při nehodě, tak to již může působit, jako spekulace. Anonym tomu jen nahrává…
@ivašot. No rana to fakt byla. Auto je na odpis. Rozbitej celej zadek. Hnuta karoserie rozbitej chladic… policii jsem ani nevolala ja. Prostě dr. Se divila ze to tak nechám… tak jsem se nad tím pozastavila. Neschopenku nemám jsem na matersky. Chtěla jsem to nechat plavat ale pak si říkám proč když teď týden budu nosit nějaký limeC a ještě když někam přijdu tak vypadám jak tyrana manželka co ji manžel bije protože ty modriny jsou fakt děsný a ještě jedna věc slečna evidentně telefonovala za volantem a bylo to jen stesti že jsem v autě neměla svoje děti…
@Anonymní píše:
@iiiv tak to byla vaše dobrá vůle…
my naštěstí jeli dodávkou a paní felicií
@Ivan PPZ pod svým jménem tu psát nehci. Nikdy se mi nic takovýho nestalo. byla jsem v šoku volala jsem manžela ať příjde a pomůže mi to řešit. Píšete to správně škubnutím hlavy je častý je častý jev autonehody to mi řekla i dr ke který jsem šla pro jistotu hned ráno druhý den. Sepsala to změřila všechny modřiny a doporučila na rtg a traumačku s tím že se uvidí. Všechny zprávy mám doložený. Já úrazovku nemám řekli jsme to vše známýmu a ten nám poradil že se máme obrátit na pojišťovnu tam sem to zaregistrovala jenže pokud se to má hnout musím ještě na policii a to se mi moc nechce. dotyčnou trochu znám a nevím co by z toho měla nějaký popotahování někde? to mě příjde blbý ale na druhou stranu byla viník nehody ona a ne já…
@Anonymní píše:
@ivašot. No rana to fakt byla. Auto je na odpis. Rozbitej celej zadek. Hnuta karoserie rozbitej chladic… policii jsem ani nevolala ja. Prostě dr. Se divila ze to tak nechám… tak jsem se nad tím pozastavila. Neschopenku nemám jsem na matersky. Chtěla jsem to nechat plavat ale pak si říkám proč když teď týden budu nosit nějaký limeC a ještě když někam přijdu tak vypadám jak tyrana manželka co ji manžel bije protože ty modriny jsou fakt děsný a ještě jedna věc slečna evidentně telefonovala za volantem a bylo to jen stesti že jsem v autě neměla svoje děti…
jako pokud nemas neschopenku, kterou Ti vystavi i na matesky, asi nevytriskas nic.
Rozbity auto resi pojistka. Ale jinak potrebujes lekarskou zpravu a dokazat ujmu, co byva ta pracovni neschopnost…
mela jsi trvat na zavolani policie. skoda se nemusi hlasit jen do 100 K.
Popisu situací v pondělí jsem měla autonehodu. paní do mě vrazila. Nebrzdila dle mého se nevěnovala řízení… tak nejdříve to byl šok policie nepřijala máme se domluvit mezi s sebou. Auta vyřešeny přijde likvidator sepíše to teď jde o mě. Po nárazu jsem se bouchlo do hlavy prostě to skubne…modriny rameno nohy…jinak nic. Krk bolel dostala jsem límec rentgen v pohodě. Všichni mě rádi nenechat to být na pojišťovně to už je nahlaseny musela bych ještě na policii jenže tam se mi nechce. Stejně mě nic nedají podle mě ztráta času… nebo jak by jste to řešili vy? Omlouvám se anonym.