Spalená zádíčka, co uleví?

458
9.7.13 16:48

spalená zadicka, co ulevi?

Můj dvouletý syn si včera trochu spálil zada a raminka na sluníčku:-/ma to zacervenale a horké. vím že ho to musí bolet. koupila jsem panthenol v lekarne.tak jsem mu je už dvakrát mázla. jde mu ještě nějak jinak ulevit od bolesti? Jogurt nevím on by vše popatlal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
9.7.13 16:50

@bonduellka tak mu napusť vodu do vany jen po dně, dej mu tam hračky a záda namaž tam, nech ho tam třeba čtvrt až půlhodiny čvachtat a pak to rovnou osprchneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.7.13 17:01

Jinak nez tim panthenolem asi neulevis. :-(
Muzu se jen zeptat, tos ho nenamazala?? Musi to malej vydrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.7.13 17:04

Panthenol, obklady z heřmánku, z černého čaje, máslo, kefír, tvaroh a hlavně pořád mastit. nejlepší je ale pokud to má moc tak panthenol ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
9.7.13 17:05

@bonduellka pantenol ve spreji kdyz ne ten jogurtik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
9.7.13 17:08

A kdyby ho to svědilo, tak osprchovat vlažnou-spíš studenou vodou..jinak vše bylo řečeno…možná ještě gel z aloe vera :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.7.13 17:33

@palapa mazala jeden krát já trubka :nevim: já furt že jsme ve stínu, že semtam sluníčko nesvítí :zed: jenže malý byl poprvé v životě na koupališti. takže byl bílý. takže jsem to podcenila, kam jsem dala rozum v tu chvíli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.7.13 17:33

Mně pomáhá na spálený (a že s tím mám bohaté zkušenosti) bílý jogurt. Krásně to vytahuje horkost a když to zaschne, smyju a namažu znovu. Je to špinavý a zdlouhavý, ale funguje to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.7.13 17:35
@Gladys píše:
@bonduellka tak mu napusť vodu do vany jen po dně, dej mu tam hračky a záda namaž tam, nech ho tam třeba čtvrt až půlhodiny čvachtat a pak to rovnou osprchneš

To se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.7.13 17:39

A on si nenecha oblect tričko. tak chodi nahý doma.tak nevím co na spani, jestli není lepší mu dát bavlněné tričko než aby se odíral o polštář :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
9.7.13 17:53

Bílý tvaroh - opravdu funguje, bere horkost a krásně uleví. Pak namazat panthenolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí