Spánek 3 měsíčního mimča

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
12.10.18 20:38

@Monika811 Malej měl mít v 8, ale po koupání už tak jecel, že jsme dali mliko už v 19.40 a spal hned jak dřevo, ale za chvíli se začal mrskat, mnout oči, cucat pesticku, že jsem ho zase po X dnech musela zavinout, chvíli se vztekal a nakonec to vzdal :? Sterilizuju lahve, dám sprchu a jdu taky abych měla aspoň nějakou minimální šanci na odpočinek, jestli budeme pokračovat další prokroucenou nocí, jsem ale tak pretazena, že se mi ani nechce spát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.10.18 01:21

@Monika811 @Bortelka Ještě mě napadlo, jestli jim není horko nebo zima, včera mi moje malá, která jinak spí dobře, nemohla zabrat tak že než usnula jsem jí měla přes dvě hodiny na ruce, což je pro ní extrém, dneska taky byla nespokojená, tak jsme s mužem hledali co jí asi vadí a nakonec to bylo, že jí bylo moc teplo ve spacáku, takže místo bodyčka a spacáku dostala lehký overal a usnula pak během chvilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.10.18 07:46

@Heivka
No malá většinou spinká v overálku, ale je zavinutá no, je jak mumie :D ale nožky nechávám volněji, když má prdy nebo tak, tak ať si snimi může hýbat něbo kopkat.. Zatim to bez zavinutí moc nejde, protože se pořád leká a trhá ručkama, nebo se snimi mydlí no, ještě je moc neovládá, hlavně tedy v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.10.18 08:28

@Heivka Malej taky spí v lehkým overalu + zavinovačka a myslím, že je mu vždycky akorát, jednou mu bylo horko, ale to bylo i mně, protože jsem zapomněla větrání a zavřela dveře do ložnice, takže tam bylo horko, že byl za krkem zpocenej a vzbudil se, protože my jsme zvyklí mít v ložnici tak 18-20 stupňů na spaní, když je tam joo chladno, dávám přes něj ještě deku a vždycky ho vytáhnu úplně akorát teplého :mrgreen: Dnešní noc ovšem byla zase klidná, až ve 3 mliko a pokračoval do 7, tak aspoň něco :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.10.18 20:12

@Bortelka
Tak to byla noc supr, to nám se snad ještě nepovedlo, se vzbudit na mléko jen jednou :think:
No dnes docela spala, ale samože jen v kočáru.. Jinak teď ji mám na rukou a uspáváme, tak jsem teda zvědavá. Přeju klidnou noc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.10.18 20:27

@Monika811 No taky jsem koukala, že alespoň takhle, to se dá, ve 3 vstát a dát mliko, když ovšem potom hned pokračuje a nerumpluje hodinu v postýlce, protože si asi myslí, že po mliku a prebaleni si můžeme hrát :roll: Ještě teda mě hodně znervoznuje, když mi furt každej říká např. tchyně, babi aj. že po 6ti nedělí už má dítě spát celou noc od 7 do 7 bez mlika a jestli to neumí tak prostě nemáme režim a nenaučila jsem ho to a tečka, takže vlastně jsem na ho… matka. Mám z toho pocit jak kdyby dřív byly mimina úplně jiný, prostě spaly a hotovo, i moje mamka mi říkala, že oba s bráchou nás v 7 položila do postýlky, šla spát, v 6 se vzbudila nasnidala oblékla a čekala až se probudime 8o A dneska jsem ještě ke všemu potkala kamaráda, co mají taky stejně starou holčičku a prý spí od 8 do 7, dopoledne k tomu 2 hodiny a odpoledne 3 8o to se mi může zdát :oops: Tak přeju at malá usne a hezky spinká co nejdéle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.10.18 09:13

@Bortelka
Tak to nevím teda, jestli po šesti nedělí MÁ spát celou noc :D jako vím o miminkách co tak třeba spí, ale nemyslím si, že by to znamenalo, že snad nemá režim… Známé malá co je o týden mladší než naše, spinká hezky, třeba v 11 večer ji dá mléko a další chce v 5 ráno, ale zase znám děti, co v roku-roku a půl vstávají jednou né-li 2× na mléko v noci :nevim: … Myslím, že v 6ti týdnech prostě většina miminek v noci papat vyžaduje, prostě hlad no :D a pokud ne, tak maji rodiče štěstí no :D
Jak dnes u Vás? U nás klasika… :roll: od osmi do devíti jsem uspávala, pak se vzbudila v jednu na mléko, do té doby spala hezky, ale od půl 2 se zas mydlila, házela, funěla , no to co vždy, až do půl 4 :? Tak jsem ji pak po 3hod. dala mléko, uspávala na rukou opět do půl 5, a vydržela spát do půl 7, takže nic moc.. :zed: nevím proč má pořád tak neklidné spaní, byla svázaná a jak sebou házela, tak se ji začala klubat ruka, tak jsem ji pak musela stejně povolit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.10.18 11:47

@Bortelka
Malá mi od včera na bříšku dělá takové kraviny jakési , vždy hezky pásla koníky, vydržela třeba 10 minut, a od včera se uplně vyvrací na bok, myslíš, že se začíná pomalu přetáčet, jakoby jednu ruku zvedne, jednu nechá a začne se vyvracet :nevim: jde mi o to, jestli ji nechat, sotva nedávno začala hezky držet hlavu na bříšku a už se chce převracet? Dělá to taky malý? 8o Zítra máme 3 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.10.18 12:04

@Monika811 Taky nevím, moc na to nereaguju, i když mi to pak hlodá v hlavě :think: Doktorka mi řekla, že minimálně do 3 měsíců je naprosto v pořádku, že dítě jí ve dne v noci, dokonce by to tak prý mělo být v rámci vývoje a pribirani, až pak prý od 6 měsíců, by už se mělo učit spát bez mléka v noci :nevim: A to to už jako jde, ale ze začátku jsem malého kojila první 2 měsíce, nejdřív dobrý, spal a jak nějak začalo klesat mléko a malej chtěl furt víc a víc, tak chtěl být u prsu i 20× za noc, něco vypil a většinu vyblincal, hrozný, furt jenom řval hlady a blil ve dne v noci :roll: Je od narození velikej, strašně roste a pije hodně mléka. A co je na UM, tak pohoda, mám jistotu, že se zasytí a vydrží. Jinak dnes zase dobrý docela, spal od 19.45 zase do 3.30 a pak teda do 6.30 kdy jsem ho ještě zkousela trochu přemluvit v posteli se mnou, ale kroutil se, kopal do mě, tak jsme vylezli. Ale od rána je teda protivnej jen co je pravda, spí 10 minut, hotovo a řve a řve, kňourá apod. Hračky ani my ho dnes vůbec nezajímáme, ani vanickovani nebylo nic moc. I v kočáru začal prskat vzteky, když jsme šli z nákupu, takze jsem ho domů musela donést v ruce, aby si milost pán mohl prohlížet, no jak dva blázni :roll: :mrgreen: Teď ho uspavam už půl hodiny a furt fňuká, budí se, mrska :nevim: A ze zavinuti už se mi taky dostává, jak má venku ruku tak je konec… :cert: 2 noci jakž takž, tak dnes čekám zase elent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.10.18 12:13
@Monika811 píše:
@Bortelka
Malá mi od včera na bříšku dělá takové kraviny jakési , vždy hezky pásla koníky, vydržela třeba 10 minut, a od včera se uplně vyvrací na bok, myslíš, že se začíná pomalu přetáčet, jakoby jednu ruku zvedne, jednu nechá a začne se vyvracet :nevim: jde mi o to, jestli ji nechat, sotva nedávno začala hezky držet hlavu na bříšku a už se chce převracet? Dělá to taky malý? 8o Zítra máme 3 měsíce :)

Jo dělá, normálně se x krát přetoči na záda, vždycky se pak směje, asi že se mu to povedlo :mrgreen: Určitě se přetáčí, taky chvata aby už všechno uměla :potlesk: Malej teď má novinku, že se od všeho odráží jakmile se nožičkama něčeho dotkne, tak se odráží a dělá jako že leze akorát pak řve protože to samozřejmě nejde, popojede na břiše třeba o 10 cm, ale už si nedokáže srovnat znova ruce tak brečí no dokud mu nepomůžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí