Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky, mám takový problém ohledně našich večeří..už jsem tady kvůli tomu zakládala téma, že mi malému vařím zvlášť..s tím jsem přestala a jedl s nami každý den polévku (samozřejmě, že ne stejnou, měnila jsem po 2dnech) a k tomu buď rohlík nebo chleba…pečivo mi vůbec k večeři jíst nechce, polévky papal a vždycky ukázal na lednici, že chce jogurt..teď už polévky nechce a rovnou ukáže na lednici…jenže dělá mi to, že si dá dvě lžičky a už nechce..takže ani jogurt, ani polévku…dál mu už nenabízím, nejsem otrok..jenže když ho dám v 19hod do postýlky, tak se mi za půl hodiny vzbudí a otravuje až do 21hod..nepřijde mi správné ho vytáhnout z postýlky a dát mu najíst…jen bych ráda věděla, jestli máte nějaké zkušenosti na tohle téma..
nevím přijde mi ta strava ne moc zasycující na večer. mně připadá vhodnější večer dát kaši nebo namazaný rohlík, chleba. samozřejmě nemůže svačit v 17 nebo 18 hodin. tak ve tři sváča, pak v sedm něco vydatnějšího.
Náš malej nesní velký proce,takže jí prakticky celý den
Ve 3 má sváču.v cca 18:30 má půlku půlky
rohlíku a po koupání v 19:30 jěště jogurt nebo dojídá tu druhou půlku půlky ![]()
Jenom polévka moc nezasytí,zkusila bych něco jiného.Nevím kolik mu je,ale něco namazat na chleba ![]()
No jenže on mi kaši nechce, jedl ji půl roku a pak už ji po mně plyval..rohlik jsem mu zkoušela namazat i šunku jsem mu tam dala a nechce to…:-( spal mi celou noc i po jogurtu..dneska mi zbaštil celý karbanátek s bramborem, ale to mi zbylo od oběda…
verenika píše:
Náš malej nesní velký proce,takže jí prakticky celý denVe 3 má sváču.v cca 18:30 má půlku půlky
rohlíku a po koupání v 19:30 jěště jogurt nebo dojídá tu druhou půlku půlky
Jenom polévka moc nezasytí,zkusila bych něco jiného.Nevím kolik mu je,ale něco namazat na chleba
on baští cele odpoledne pořád něco…já mu chtěla udělat režim, že po koupání bude večeře, ale asi to budu muset trošku pozměnit..bude mu 16měsíců…
Můj prcek jedl k večeři každý den kaši, a to až do tří let ! Nic jiného totiž nechtěl, tak mi to ulehčil. Jedl kaše Nutrilon, střídala jsem mu chutě, nejraději měl rýžovou. Mě také moc chutná ![]()
Nenapsala jsi, kolik tvému prckovi je let ? A jak jinak jí přes den ?
dajdulka25 píše:verenika píše:on baští cele odpoledne pořád něco…já mu chtěla udělat režim, že po koupání bude večeře, ale asi to budu muset trošku pozměnit..bude mu 16měsíců…
Náš malej nesní velký proce,takže jí prakticky celý denVe 3 má sváču.v cca 18:30 má půlku půlky
Jenom polévka moc nezasytí,zkusila bych něco jiného.Nevím kolik mu je,ale něco namazat na chleba
máme to taky tak do teď.I oběd má nadvakrát.Já taky nesním moc jídla najednou a oběd mám nadvakrát ![]()
A co třeba pudink s piškotama,nebo br. kaši se strouhaným sýrem?Chce to vyzkoušet ![]()
lumáťa píše:
Můj prcek jedl k večeři každý den kaši, a to až do tří let ! Nic jiného totiž nechtěl, tak mi to ulehčil. Jedl kaše Nutrilon, střídala jsem mu chutě, nejraději měl rýžovou. Mě také moc chutnáNenapsala jsi, kolik tvému prckovi je let ? A jak jinak jí přes den ?
Bude mu 16měsíců. ![]()
No já byla taky šťastná, když mi jedl kašičku, taky jsme byli na nutrilonce a střídali příchutě..pak přišla šestá nemoc a bylo po kaši…dělala jsem mu pak hodně vločkové polívky, ale asi jsem to přepískla.ráno v pět pije mlíčko, v osm jogurt, v devět ovoce a mezitím pořád něco plácá, potom spapá oběd, zase nějaké ovoce po spinkání, rohlik, atd..prostě splácá toho zase den dost a dost, ale hodinu před večeří už mu nic nedávám..
verenika píše:dajdulka25 píše:verenika píše:on baští cele odpoledne pořád něco…já mu chtěla udělat režim, že po koupání bude večeře, ale asi to budu muset trošku pozměnit..bude mu 16měsíců…
máme to taky tak do teď.I oběd má nadvakrát.Já taky nesním moc jídla najednou a oběd mám nadvakrát
A co třeba pudink s piškotama,nebo br. kaši se strouhaným sýrem?Chce to vyzkoušet
no ten pudink bych mohla vyzkoušet, to není špatný
on je hodně masovej, dneska ten karboš snědl bez řečí a ještě mě urgoval, abych rychleji nabírala..:-)
Jak tak čtu to co odpoledne splácá tak je jasný,že nemůže mít hlad.Po odpolední sváče bych dávala jen třeba kukuř. křupky nebo ovoce.Celý jídelníček bych překopala ![]()
Nebo když je masovej tak mu tu šunku zkus nakrájet do kaše.Dělej hustý,krémový polévky.
verenika píše:
Jak tak čtu to co odpoledne splácá tak je jasný,že nemůže mít hlad.Po odpolední sváče bych dávala jen třeba kukuř. křupky nebo ovoce.Celý jídelníček bych překopala
Hm, jenže s našim prckem to není moc jednoduchý, pořád chodí ukazuje „to“ (polička, kde jsou dobroty) a povídá „ňami ňami“..:-/
verenika píše:
Nebo když je masovej tak mu tu šunku zkus nakrájet do kaše.Dělej hustý,krémový polévky.
polívky ho zasytily, když mi je jedl..jenže teď mi sní jen dvě lžíce a už kroutí hlavou a ukazuje na lednici „to“…my nemáme problém, že by nás polévky nezasytily (dávám tam dost zeleniny) ale s tím, že je nejí…
dajdulka25 píše:verenika píše:polívky ho zasytily, když mi je jedl..jenže teď mi sní jen dvě lžíce a už kroutí hlavou a ukazuje na lednici „to“…my nemáme problém, že by nás polévky nezasytily (dávám tam dost zeleniny) ale s tím, že je nejí…
Asi jich má plný zuby
Jako se přžejedl kaše ![]()
Je na tobě co ty mu dáš a jak se bude stravovat.Náš malej tu taky dokáže hodinu před večeří prudit,že chce lentilky,ale to má teda smolíka pacholíka
Dokavaď nesní celou porci oběda-i na 3× tak nedostane nic jiného.
verenika píše:dajdulka25 píše:verenika píše:polívky ho zasytily, když mi je jedl..jenže teď mi sní jen dvě lžíce a už kroutí hlavou a ukazuje na lednici „to“…my nemáme problém, že by nás polévky nezasytily (dávám tam dost zeleniny) ale s tím, že je nejí…
Nebo když je masovej tak mu tu šunku zkus nakrájet do kaše.Dělej hustý,krémový polévky.Asi jich má plný zuby
Je na tobě co ty mu dáš a jak se bude stravovat.Náš malej tu taky dokáže hodinu před večeří prudit,že chce lentilky,ale to má teda smolíka pacholíkaJako se přžejedl kaše
Dokavaď nesní celou porci oběda-i na 3× tak nedostane nic jiného.
No jenže ja jsem se chtela vyvarovat situacim, ze za nim budu litat jeste hodinu po obede s vidlickou a prosit ho aby to snedl a slibovat mu potom treba cokosku..takze pokud nechce obed, tak mu ho nedam, pak si jde lehnout a teprve po spinkani dostane ovoce..ale s veceri uz to neni tak jednoduchy, když vím, že se mi za chvíli vzbudí hladovej..:-(