Spánek dítěte

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
2.11.10 10:56

To já bych dítěti udělat nemohla, mít vše blízko sebe. Jako sestřenka, ta je narozená přímo 24. a ještě jí chtěli dát jméno Eva, ale naštěstí dali jiné i když její ségra je taky prosincová. To já už bych na prosinec dítě nechtěla.By mě zajímalo kdo vymyslel kalendář a že zrovna tohle jméno bude tady a tohle tam, ale ten prosinec by se měl asi vynechat, protože pro mě ty nejhezčí jména jsou v prosinci. No neřekla bych, že toho člověk v létě moc nepotřebuje, to jsou letní boty, šaty, sukně, trička i když se dají nosit i v zimě, to jsou plavky, takže ono se to taky nasčítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 11:38

To jsme na tom stejně, protože mám také pocit, že nejhezčí jména nechali na prosinec :-( No myslím, že až malý povyroste, tak u nás určitě padne: mami proč mám narozeniny 2 dny před Ježíškem? To se zapotím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 11:41

No asi tak, já byla teda ráda, že jsem nerodila v termínu nebo po něm, ale i tak, ten prosinec už to prostě je. A když malýmu něco koupim, tak „to mu dáš na Vánoce?“ a já jen říkám, že má před nima ještě narozky na který každej zapomíná. Njn já nepočítala s tím, že to bude tak brzo, myslela jsem si, že to bude chvíli trvat a že se narodí tak v tom dubnu, květnu, hm prdlajs, jen jsem vysadila prášky už to bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 11:46

Ono je to v podstatě jedno, hlavně že je mrňousek zdravý. Když se podíváš do kalendáře, tak se skoro všude něco najde :-( Já zase mám hrozně moc z rodiny lidí březen, květen, takže tam jsem také už nechtěla. Měla jsem představu září, ale příroda se nás prd ptá, jaké máme představy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 11:51

No u nás je nejhorší srpen a září. Máme samé Marie a Vašky. Jedině listopad a únor je volný, ale je fakt, že si člověk nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 12:14

Tak koukám, že tvá diskuse o spaní se zvrtla do našeho tlachání :palec: Ale super, jsem ráda, že jsem poznala někoho, kdo má také prosinčátko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 12:21

taky jsem si říkala, ale to spinkání už se tak nějak upravilo, teď chodí spát opět v těch 8 hodin, ale zase vstává díky tý změně docela brzo a to už v půl osmý. Taky jsem ráda, že jsem tě poznala a můžu s tebou pokecat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 12:28

To spinkání ti fakt závidím, já mám obě děti nespavce, ale bohužel to mají po mně. Honza ten usne kdekoliv, třeba i ve stoje a hlavně spí snad skoro pořád. Já jsem zase taková, že mám pocit, že by mi mohlo něco utéct a děti bohužel také :cert: Nechápu, že se alespoň nenamixovaly, aby to bylo se spaním akorát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 12:32

no on krásně spinká od narození - to bude mít taky po mě, já jsem spíš spavec, ale mam slabý spaní, takže jakmile se někde něco šustne, tak o tom vím (teda když nejsem moc unavená, což bývá tak 1×2× za 14 dní, kdy prostě lehnu, usnu a v noci mě skoro nic nevzbudí) ten muj ještě ani nedolehne a už spí! Což to u mě nehrozí, protože u mě dýl trvá než usnu, ale zase ho v noci nic nevzbudí, to do něj můžu při chrápání šťouchat jak je libo, ale on nic! Takže když spal malý s náma v noci, tak já ho slyšela, on ne! On by ho zalehl, já když věděla, že je u nás v posteli, tak jsem si dávala pozor. Jednou mi ho tam dal, protože byla zima, tak aby neprochladl a já o tom nevěděla, no málem jsem ho zalehla, tak jsem mu vynadala, že mě měl vzbudit a říct mi o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 12:38

To je u nás taky. Kdyby se střílelo, tak nic. A já spánek jak pes, nic mi neuteče. A chrápání? To se raději ani nebudu rozepisovat. Mé noci jsou úžasné. Když nekňourá malý, tak přijde holka a chce si povídat, když už pak konečně zalehnu, tak začne chrápat manžel a když ho přinutím přestat, tak začně pes štěkat pod oknem. Následuje malý, pak dcerka a pak…, a tak je to do rána. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 12:43

no tak to ti nezávidím, mě pokud začne ten muj chrápat a já ho nedonutim přestat, tak se stěhuju, protože se opravdu chci vyspat a malej sebou házel akorát když mu rostly zuby, tak to i sem tam zakňoural, ale jinak je na spaní fakt zlatíčko, za což jsem ráda, no uvidíme jak to bude u druhýho.A psa nemáme, řekla jsem, že žádný zvíře nechci, stačej mi ty 2 a ještě abych se starala o domácnost a o zvířata? Ani omylem a navíc by mi zničil zahrádku a všude by byly bobky. Zahrádku teda ještě vůbec nemam zušlechtěnou, ale snad se k tomu brzo dopracuju. Nastěhovali jsme se nedávno a s malym to zatím nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 13:16

Na to bude času dost, teď se stejně blíží zima. Já také s malým nestíhám, ono se to nezblázní. :roll: Na zahradu smí jen s náma, je jinak na dvoře, tam má svoje království :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 13:36

No já se ho tuhle odvážila vypustit, než jsem odnesla z auta nákup a on si tam tak běhal po chodníčku, pak po terase a vůbec se mu nechtělo domů! Bylo tak hezký ho pozorovat, jinak plánujeme, že mu na zahradě uděláme pískoviště, ale ještě nevím jaký by bylo nejlepší, jestli vykopat nějakou ďouru a nasypat tam písek a nebo ho dát do takový tý mušle jak se tam může dát i voda, ale nevím jestli to něco vydrží, ale určitě aby se to dalo přiklopit, protože tu máme plno koček od sousedů a ty k nám chodí s..t :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 16:31

No pískoviště plánujeme nové, protože ho máme v rohu a je tam starý písek, přes léto jsem tam vypustila želvu, takže se zpracuje na nový dvorek a pískoviště jsme teď viděli v Globusu hotové, které má skládací vršek. Když se složí, tak jsou z něj lavičky a pak se krásně zavře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.11.10 16:47

myslím, že jsem něco takovýho viděla, no ale zatím to nemám nijak rozvržený, takže netušim kde co bude, máme docela velkou zahradu a vepředu bych chtěla takový ten hezký trávníček, vzadu pak užitkovou zahradu a to bych chtěla oddělit okrasnou zahrádkou, takže vymyslet něco hezkýho, aby na tu užitkovou nebylo vidět, no a někam vtěsnat to pískoviště, co mě ale docela štve je vedle soused, oni jsou fajn, ale… je mezi námi plot a paní sousedka si tam zasadila nějakou popínavku a ta se rozrůstá jak blázen! samozřejmě, že přes plot k nám a tak nám to leze i po zahradě, ostříhat to člověk nemůže, protože co bysme s tím dělali a je to bordel navíc a akorát by to zabíralo místo v popelnici a nikam to vyhodit nemůžeme, protože máme sousedy ze všech 3 stran. Pak mají jabloně, no takový 3 chcípáčky, jabka než uzrajou, tak všechny opadaj a samozřejmě k nám! Soused slíbil, že je pokácí, ale nějak se k tomu nemá, takže já mam opět práci navíc - sbírat shnilý nedozrálý jabka. Babička má v tomhle výhodu, sice to neni nic voňavýho, ale její soused chová krávy a tak to hází přes plot k nim, i když je to jen tahle výhoda, protože se jinak venku v létě sedět nedá - těch much :cert: , takže nevim jak bysme to jinak řešili, my co sme tu měly všechny ovocný stromy tak jsem zavelela - pokácet, stejně byly starý a už pomalu chcíplý, tak co tu s nima, přítel uchránil akorát jednu višeň, no nejradši bych se jí zbavila taky, i kdyby to byly třešně tak je nejím kvůli proteinům, který se v nich vyskytujou a na to já jsem docela dost háklivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí