Spánek dítěte

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56772
31.10.10 20:01

Nikde není psané, že bys nemohla rodit normálně. Mně kvůli rozjetí dokonce jako poslední šanci napíchli epidurál, ten bych zase už nikdy nechtěla já. Uvidíme, protože chceme ještě třetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.10.10 20:10

já vim, ale je tu velká šance, že to bude zase císař, no uvidíme a necháme se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
31.10.10 20:23

Nestraš, třeba zrovna ne. Pravda, mne teda druhý porod překvapil, protože jsem si říkala, to bude ještě rychlejší než první a ejhle, nástup ráno v 7,30hod. a malý se držel potvůrka až do 21.40hod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.10.10 20:59

no, tak mě ho začali 4. ráno vyvolávat, jenže mě to k večeru přešlo a navíc to vůbec nebyly porodní bolesti, který by s porodem měly něco společnýho, tak sem si myslela, že od toho upustěj a byla jsem ráda, že mi dali najíst, pak druhej den přišli ať nejím oběd, že mi to budou znovu vyvolávat, tak jsem si řekla hm, zase bez oběda a zase nic z toho nebude a ejhle, na monitoru mi rupla voda a půlka vytekla, bych neřekla, že je tam tý vody tolik, takže kaluž jak blázen a hned to začalo studit! Pak se jim vyšplhat na tu kozu! No pro mrňavý je to horor, navíc při kontrakci!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.11.10 06:53

Tak to mně sestřička ráno také slíbila oběd, že prý ho mám objednaný na pokoj, tak jsem si říkala, super, to vypadá dobře. Jenže v poledne místo oběda mi přišli šoupnout druhou tabletu (a ne rozhodně do otvoru, kam jsem jako hladová čekala) :lol: Nakonec se to semlelo tak, že mi utekla i večeře a tak mi asi v 11 v noci soucitná sestřička sehnala tvrdý rohlík, ale já byla vděčná i za něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.10 19:17

no tak to ti věřim, já vlastně nejedla od toho 4. prosince od rána, pak jsem teda toho 5. to byla sobota měla akorát snídani, porodila jsem a šla na jipku, tam jsem byla do úterý do rána, takže 3 dny, to jsem nic nejedla a měla jsem tam akorát čaj a já už takový ukrutný hlad, přišel doktor a zeptal se mě jestli mam hlad, tak sem mu řekla, že jo a on „no tak to je dobře“ a nic! Najíst mi nedali,dostala jsem akorát při propouštění na šestinedělí bílý kafe a to sjem vypila jen kvůli tomu abych se vyhla klysu, proto mam po něm šílenej průjem, kterej se mě držel ještě hodně dlouho a nic na něj nezabíralo a pak až asi ve středu večer jsem dostala polívku, další den hnusnou bramborovou kaši, která chutnala příšerně, takže jsem ji ani nesnědla. No docela dobrá výživa pro prvorodičku, která má kojit, taky nám to nešlo a skončili jsme na UM. To jídlo v těch nemocnicích bych si fakt představovala pro těhulky a pro rodičky jiný a ne blaf, kterej nijak nechutná a neni ani osolenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.11.10 19:46

Tak tos měla přímo hladovku, to můžu být ráda za suchý tvrdý rohlík :dance: Jak to tak čtu, tak sis to tedy pěkně užila. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.10 20:01

to jo, med to rozhodně nebyl, ale malej mi to vynahrazoval tim, že byl hodný, teda až na to kojení, to se vztekal a nechtěl se přisát, mlíka jsem měla dost, takže jsem odstříkávala a krmila z lahve, ale začalo se mi ztrácet, takže jsem pak musela dokrmovat UM a nakonec jsme po měsíci na ní už zustali :-( , ale sestřičky na jipu byly úžasný, akorát ty velký postele mě docela štvaly, já jsem malá a vyskočit nebo z ní slízt byl pro mě problém a to jsem si ještě musela sebou nosit cévku a dren, takže jak na nákupu, krev ze mě tekla a vždy za mnou byl krvavý potok, vložky mi sestřičky měnily každou chvíli a to jsem jich měla i 5 najednou, kalhotky nemělo cenu mi dávat, protože jsem věčně měla zadělaný jak prostěradlo, tak peřinu. Doktorka co mě seřvala abych se klidnila, tak se o mě pak dost bála a měla co dělat aby mi včas dali krev a plazmu, já si vůbec neuvědomovala co se mohlo stát. Byla mi šílená zima a na břichu jsem měla led kvůli rychlýmu zatáhnutí dělohy a abych přestala krvácet. Ale doma jsem se cítila už v pohodě jako bych císaře vůbec neprodělala a nekrvácela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.11.10 20:08

No čím dál hezčí, doufám, že tě to neodradilo od dalšího miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.10 20:11

určitě ne, už plánujeme druhé, strašně si přeju holčičku, ale vím, že to opět bude kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.11.10 20:14

To je hezký a jak to víš tak jistě? Já mám první holku, hrozně jsme chtěli holčičku a vyšla. Pak jsem chtěla kluka, manžel spíš zase holčičku, ale přemluvila jsem ho na kluka :wink: No a uvažujeme ještě o třetím a to už je úplně jedno. Já bych tedy ještě holčičku, protože to jsou roztomilé treperendy, ale dcerka chce ještě jednoho kluka, protože chce mít status jediné holky doma. A je pravda, že by nebyl problém s poděděním věcí a hlavně by si kluci spolu vyhráli. A za jak dlouho plánuješ? Já jsem teď dost vycucnutá, potřebuji chvíli oraz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.10 20:20

no chtěli bychom se ke konci příštího roku začít snažit, nevím jestli se to povede napoprvý jako u toho prvního, ale bylo by to fajn. Jinak já nevim, ale prostě si jsem tak jistá, i když si přítel přál kluka, tak ho má a teď by taky chtěl tu holku, ale já o tom dost pochybuju, moc po ní toužim a bylo by moc velký štěstí kdyby nám vyšla, ale byla bych za ní moc ráda, protože nevíme jaké jméno bychom klukovi dali, nechcem žádný cizí, žádný moc používaný, žádný z rodiny a žádný se nám už nelíbí. Ale holku bych chtěla Nelu a ono těch holčičích jmen je tolik co se mi líbí, ale nad touhle jsme se shodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
1.11.10 20:38

Jé tak to se budete snažit přibližně stejně jako my. No nám se páreček povedl, tak proč bys neměla mít štěstí? My měli vybranou Karolínu. Klučičí jména byla potíž, protože jsme také chtěli české jméno a hlavně většinu si člověk vybaví někoho takového a nechce pak to jméno dát dítěti. Takže to byl boj, neumím si představit, jak to bude probíhat příště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.11.10 21:13

přesně jako u nás, jméno jsme vybrali až ve 36.tt kdy jsme museli jít na matriku a taky to byla hrůza, nakonec teda všichni z rodiny přítele umluvili aby jsme dali Aleše, takže kývl a sám řekl, že u druhýho kluka fakt netuší. Líbil by se nám Dan, jenže ten je taky před Vánoci. Já jsem prosincová a syn taky, to druhé bysme chtěli tak nějak aby bylo v tom květnu, červnu. Nebo by se nám líbila Natálka, jenže ta je taky prosincová a nechci abysme všichni slavili něco v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
2.11.10 06:56

To je přesný, nám se líbil Adam a Kryštof, jenže prosinec by byl opravdu na prasknutí. Sama mám narozky a svátek za sebou a pak hned Vánoce a vím, jak jsem si celé dětství říkala, proč mi to máma udělala, že pak zbytek roku suším nos :-? :lol: Takže zimního oblečení jsem měla hafo, ale v létě nic (tak pravda, v létě toho člověk moc nepotřebuje, že by proto?) :?: :mrgreen: No nakonec jsme se shodli na jménu Jakub. A holka je naštěstí narozená v létě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí