Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to je škoda, to se nepokochám
Tak včera v 9 volala manželovi neteř, samozřejmě mobil nebyl vypnutý, takže to vzbudilo Kubu, myslela jsem, že mě odvezou, protože hodinu trvalo, než opět zabral. Nejlepší na tom je, že neteř má skoro 2m klučinu, chtěla jsem malého zabalit a odvést jí ho, aby ho uspala, když musí volat takhle večer kvůli kravině ![]()
No tak to bych jí asi taky poděkovala. Malej teda od tý doby co jsme se přestěhovali spí ve vlastnim pokojíku, jinak bych ho neuspala taky ani za boha. Když spal s náma tak jsem byla ráda, že vůbec usnul, protože si chtěl hrát a povídat a prostě vědět co se všude děje, takže usínal kolem půlnoci, byla jsem ráda, když jsem mu to stáhla na 11 a následně na 10. hodinu a v tom se měnil čas
takže od 11. nanovo, ale když jsme se přestěhovali, tak s tím neměl problém usnout v 8. Prostě na to potřeboval klid a ticho, potom se mohlo dít vše možné.
No a jsem zase u toho, většina problémů plyne z bydlení. To je právě to, že ho nemůžu nikde izolovat, aby měl klid.
No na druhou stranu by mne osobně nenapadlo volat někam v 9 večer, pokud by to nebylo nutné a pokud bych věděla, že v rodině jsou děti
No nic, naštěstí to trvalo jen hoďku
než jsem ho znovu přemluvila ve psaní
Myslím, že nejlepší bude, když s příchodem domů si vypne manžel telefon a bude klid
Teda venku je krásné teplo, přestože fouká vítr, tak tam bylo fajn. Až se malý vyspí, tak si hodíme procházku se psem do lesa ![]()
No tak teď kluci spěj a já mam chvíli klidu, byli jsme nakupovat a zároveń tátovi naproti do práce - vlastně ho vyzvednout, tak jsem vyzkoušela nový kočár a jsem z něho nadšená. Ale co se mi nelíbí je stále větší kritika u řízení, bych ho nejradši z toho auta vyhodila! Měla jsem skvělou náladu a tim rejpánim mi ji fakt začal rychle kazit. Vyhýbala jsem se díře, ale byla jsem stále ve svym pruhu, no dostala jsem vynadáno abych laskavě zatočila, to mam jako vjet do díry? Přijížděla jsem k Penny, střihla jsem to tam, ale na obě strany jsem se rozhlídla jestli tam nějaký auto nejede, no ten mě sjel, že jsem se nepodívala! No už jsem měla fakt sto chutí ho z toho auta vyhodit!
![]()
To jsou chlapi, člověk nikdy neví, jestli se víc bojí o tebe, nebo o to auto
Já jsem dnešek prochodila venku. Bylo nádherný teplo, jen ten vítr by mohl být menší. V lese jsem neustále čekala, jestli na nás něco nesletí ![]()
No tak o auto se bát nemusí to je moje a svoje má v garáži a vždycky si rejpne, že se svezu něčim lepšim, nechápu čim, když má stejný, akorát kombika a v jiný barvě, navíc po bouračce. No ten vítr mě taky docela štval. Bylo teplo, ale svítit sluničko trochu mohlo a ten vítr fakt hnus.
No bude hůř, od zítra jsem koukala, že má pršet
Ale co jiného čekat v listopadu
Dnes jsem koupila krásně teplou čepici a rukavice pro malého. Zítra musím s holkou pro kalhoty a chtěla by kabát, nějaký delší. Honí módu ![]()