Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
jak jste na tom s bílým šumem našla jsem něco na netu (sušička atd.) má s tím někdo nějakou zkušenost? Na FB jsem viděla tohle https://www.facebook.com/…27424542475/?…
@sonafiserova u nas se to neodvedcilo - lezlo mi to na nervy a synovi to bylo fuk. Jinak na youtube je toho spousta
jediné, co je prima je zvuk deště, ale nepoustim ho cíleně jen kdyz venku prší ![]()
Nejjednodušší je vzít malý rádio na baterky a nechat ho rozladěné. Je to spolehlivé a nepotřebuje přístup k internetu. Aplikace na mobil mi přijdou k ničemu, stačí aby někdo zavolal a je po spaní. A hlavně krásně plynule můžete regulovat hlasitost. Když jsem dávala malého spát, tak jsem pustila rádio hodně nahlas a když jsem šla spát já tak jsem ho ztlumila. A pak jsem ho pouštěla tišeji a tišeji až ho ve 4 měsících už k usnutí nepotřeboval.
Já bych řekla, že tohle je reklama na toho medvídka nebo celé ty stránky ![]()
Moje malá u toho docela dlouho usínala a fungovalo to. Měla jsem aplikaci v mobilu. Nejlepší je vysavač.
@CokeLady Já nekoukala na odkaz, ale tohle jde snadno vyrobit doma, stačí do plyšáka co je na nahřívání bříška a místo pecičkové náplně vložit do bříška to rozladěné rádio ![]()
@sonafiserova Já si stáhla z ulozto fén - je to 2 hodinová smyčka. Občas jsem musela pustit, na třetí to echt zabíralo. Ale já u toho nespala. NEchala jsem to běžet a když jsem viděla, že malá spí, tak jsem to vypnula.
@Tichošlápek já hrozně ráda dodnes spím, když prší (úplně nejvíc to miluju, když spíme pod stanem-né slejvák, co rve stěny, ale běžný déšť, ááách
) a taky, když neřídím a jedeme dálku, tak se mi dobře spí za zvuku motoru.
Ale náš malej to nepotřeboval, spal bez větších potíží.
Díky za typ na youtube a jak se jsmenuje ta apka na mobil? Hračku zatím neprodávají, tak uvidím kolik to bude stát až bude v shopu. Každopádně jako doplněk do kočárku by se mi líbila.
Já jednu dobu uspávala v kuchyni u puštěné digestoře, ale stačilo chvilku, max 10 min. Manžel pak koupil hrací kolotoč nad postýlku s bílým šumem a jinýma melodiema. Používám dodnes, když se nedaří tvrdě usnout.
Zdravím ❤️️mám dvouměsíční holčičku která měla problém se spaním budila se co chvíli pomohl bílý šum a zavinutí… Jde mi o to, že u toho krásně spinká jen občas zamrčí akorát se to nesmí vypnout jinak se začne pomalu budit mě ten šum vůbec nevadí naopak takže nemám problém mít to zaplé celou noc, ale mám strach aby se mi probudila na kojení kojíme kolem 20:00h potom cca okolo půlnoci, jedné ráno dále okolo 4-5 ráno a pak kolem té 8 až 9 ráno…ještě jsem to nezkoušela nechat prostě jet dokud se sama nevzbudí na jídlo máte zkušenosti zda se miminko i s tímto,, šidítkem,, probudí hlady?? Možná hloupá otázka, ale tak snad se najde někdo kdo má, zkušenost ❤️️ díky