Usne pouze na ruce - co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
588
21.8.19 18:33

No bohužel je zvyklý, že se s ním něco děje ve spánku, tak je jasný, že ti v klidu spát nebude. Musíš ho naučit spát a usínat mimo ruce. Já to třeba dělala tak, že jsem dala prcka do zavinovačky, položila do postýlky a houpala s nim v postýlce v zavinovačce ze strany na stranu :lol: postupně jsem houpání omezovala až jsem jen lehce trasla :lol: no a teď stačí když ležím vedle, max. držím za ruku a to mi nevadí a i spánek se zlepšil ;)

Jen doplňuji že to takto bylo naprosto bez breku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
21.8.19 18:50

Já toto prožívám už podruhé. První syn nebyl schopný spát jinde než na mě. Houpani apod naštěstí nevyžadoval, ale musela jsem.ho mít na rukách, na klíně, na břiše… odnaucovala jsem to velmi postupně několik měsíců, taktéž bez řevu. Teď nejmladší mimino je to stejný, ale jaksi k ní mám ještě dvě další děti, takže si nemůžu dovolit 3 hodiny sedět s miminem na klíně, aby se vyspalo. Má chudak tvrdší režim a bez řevu to nejde. Ale jinak to bohužel nepůjde.
Pokud můžeš, tak odnaučit postupně. Napřed min a min houpej. Až bude spát bez houpani, tak ho misto na ruce poloz tesne vedle sebe a rukama objimej, pak postupne ruce uvolnuj, az bude jen tak lezet vedle tebe. A od toho je k postýlce už jen krůček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí