Spaní pod peřinou?

Anonymní
8.8.17 22:29

Spaní pod peřinou

Od narození mi syn spal jen pod dekou. Nic jinýho nesnesl. Chtěla jsem mu dát peřinu, ale vzteká se, odkope jí… Teď v létě to nevadí, ale v zimě bych ho ráda po tu peřinu dostala. Jak to udělat, aby ji snesl. Není těžká, takže by mu neměla vadit, ale stejně se vzteka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
8.8.17 22:32
@Anonymní píše:
Od narození mi syn spal jen pod dekou. Nic jinýho nesnesl. Chtěla jsem mu dát peřinu, ale vzteká se, odkope jí… Teď v létě to nevadí, ale v zimě bych ho ráda po tu peřinu dostala. Jak to udělat, aby ji snesl. Není těžká, takže by mu neměla vadit, ale stejně se vzteka.

základní otázka zní jak máte přes zimu doma v noci teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
8.8.17 22:36

A kolik mu je? Dcera 2,5 spi zasadne bez periny, nesnese ji. V zime bude mit overal tricko a pripadne natelnik a bude neprikryta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
8.8.17 22:37

A proč to zkoušíš teď v létě? Taky bych se vztekala, kdyby mě při aktuálně panujících teplotách někdo cpal pod peřinu. Nech to na zimu, jednak syn trochu povyroste a třeba mu to půjde líp vysvětlit, domluvit se s ním, jednak bude peřina přiměřenější teplotě, pokud v ložnici nepřetápíte. A pokud nebude chtít, tak bych ho nenutila. Proč musí spát zrovna pod peřinou, když mu to nevyhovuje? Existuje přece spousta možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
8.8.17 22:51

Jako male byla dcera ve spacim pytly v zime teda. To byla parada, pak z neho vyrostla a v zime ma perinu odkopanou a je cela studena. Tak jsem v lidlu koupila overal pro vetsi deti a hezky v nem spavala. Ted v lete je odkopana furt a kosilku ma vyhrnutou az k brade. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.8.17 23:00

Dcera spi odkopana i v zime. Když ji přikryjeme, do 5 minut se odkope. Jeden cas nesnesla prikryti při usínání.
Neresim, jen teda ještě dlouho nebude asi spát v noční kosily.

Edit: overal mi přijde fajn jen pro dite s plinou. U odplinovaneho dítěte jsem je přestala používat, jsou pak nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.8.17 23:03

V zimě buď spací vak, nebo hrubší pyžamko, ideálně overal :potlesk: peřina není vůbec nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.8.17 23:19

U nás se překrývá jen chlap. Na zimu mají holky teplejší pyžama. Ale dost často máme tak teplo, že není potřeba

Spací pytel, overal jsou dobrý jen dokud má dítě plenku. Pak je to blbí obzvlášť když si umí dojít samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
8.8.17 23:24

Dcera v tom overalu spala bez plinx a nebyl problem :nevim: vydrzi celou noc, v zime tak moc nepije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
9.8.17 09:16

Taky používáme overaly stále, nejstarší bude mít v prosinci 10.Prostě pokud potřebují tak si ho vyslečou a zase pak oblečou, problém nevidím-děti 10, 6, 5, a 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
9.8.17 14:54

A potrebuje peřinu? Nas peřinu ma, ale spi odkopany.jeho problem. mame tak přiměřene. Je otuzily. Spi v tilku a kratasech (2,5).
Nebo k tomu dospeje. Kdyz jsme ho davsli do velke postele, dostal velkou perinu a nove povlečení. Povlečení se mu desne libilo. Ale odmital pod nim spat. Ani nesmelo byt na posteli. Pak zmenil. nazor. Po par mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí