Čím zavinovat v těchto vedrech?

3.8.17 16:33

Čím zavinovat v těchto vedrech?

Ahoj maminky, které používáte zavinování na miminko. Mám doma 2 měsíčního chlapečka, kterého na noc zavinuji. Používám velkou tetra plenu. Co používáte teď v těch vedrech vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28446
3.8.17 16:42

@tvardkovamonika já používala merino zavinovačku a to i ve vedrech. Však se říká, že vlna v zimě hřeje, v létě chladí.

Jen jsem nechávala ručičky venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.8.17 16:42

@tvardkovamonika já jsem si ušila velký čtverec z damašku, přijde mi že je prodyšný a chladivý, mám taky 2m chlapečka a spoceny není :mrgreen: ta tetra plena mi přijde dost hrubá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
3.8.17 18:18

Já 4m nezavinuji. Ale pravda je, že jsem přestala dávno, dost se vrtí a začala se vykopávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 19:50

A zavinujete i pres den? On mi moc nepospi jedine kdyz ho mam na sobe a to porad nejde, protoze mam doma jeste 3 letyho. Jak ho uspim a polozim, tak je za chvilku je rev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
3.8.17 20:01

Zavinovala jsem do tetrapleny, na sobe mel tricko z moiry ultralight, zkousela jsem merino, dite mokry jak mys a milion potnicek. Moira vsechen pot odsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
3.8.17 20:03
@tvardkovamonika píše:
A zavinujete i pres den? On mi moc nepospi jedine kdyz ho mam na sobe a to porad nejde, protoze mam doma jeste 3 letyho. Jak ho uspim a polozim, tak je za chvilku je rev.

Ve dne v noci, pustila jsem lux, dala dudlik, do 5 měsíců, mozna i dyl, uz nevim. A zavinovala bych dite klidne do puberty, kdyby to bylo jeste fungovalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.8.17 20:42

@tvardkovamonika staršího jsem zavinovala ve dne v noci snad do 8 měsíců, pak už nebylo do čeho, protože se ze všeho vymotal, jakmile začal být protivný a mrskal sebou, hned zabalit a uspat :-) pak jsem mu začala dávat hajánka na mazlení a spacák a šlo to, teď toho mladšího taky balím jakmile začne být protivný, protože je většinou unavený a nemůže usnout, zavinu, pohoupu a je tuhej :mrgreen: položím do postýlky a krásně spinká, jakmile bude umět držet věci v ručičkách zase zkusím přejít na hajánka a spacák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 19:16

@JaneCase asi se zeptám úplně blbě, ale co je hajánek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.8.17 00:09

@tvardkovamonika hajánek nebo někdo říká usínáček, je to taková plyšová hračka se kterou se šmudlá dokud neusne, u nás to teda funguje na 100%, přikládám orientační foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí