Spaní v jiné místnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
8.10.13 11:54

ACH TO SPANÍ… my máme 8 měsíčního kluka a poslední 4 měsíce je s námi v posteli každou noc, usne večer v postýlce bez problému, ale tak za 3 hoďky to začne - budí se téměř po hodině, kňučí, brečí, má žízeň, chce dudlík… ŠÍLENÝ!!!
TAK HO VEMU K NÁM DO POSTELE A POHODA, CHRNÍ AŽ DO RÁNA… proseděla jsem noci u postýlky od narození až do toho 4. měsíce a pak mě to přestalo bavit, v noci nejí už 2 měsíce, akorát to buzení v postýlce, tak jen doufám, že až mu bude rok a nebo rok a půl, tak snad vydrží spát celou noc v postýlce…
nevadí nám, že je s námi v posteli, ale má naivní představa, když jsem odcházela z porodnice, byla úplně jiná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
8.10.13 12:17

@chozin Nase holka sla do postylky o hodne pozdeji, mela dlouho kolebku, jsem nekde cetla ze nemaji radi velky prostor kolem sebe, tak nektere maminky radi dat do postylky kojici poltar. nebo my na zacatek davali zrolovanou deku a okraje jsem zastrcila z kraje matrace aby ji na sebe nedala a nedusila se.. i ted spi lip, pres den kdyz neni postylka prazdna, davam ji tam treba velkeho plysaka a hezky se o nej opre a usne..
Neboj, bude to jen a jen lepsi, chce to trpelivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
8.10.13 12:25

Jedna ukazkova fotka, to jsme byli v nemocnici, na pozorovani kuli stitne zlaze a ne a ne usnout, zrolovat neco kolem ni a hned vytuhla, delala jsem to i v noci a spla 7 dni lip nez doma :D
Druha fotka 16m
Holky drzte se, drzim palce, je to boj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.10.13 20:31

Já když jsem doktorce říkala, že jsem si myslela, že čím starší malá bude, tím to bude lepší, tak mi odpověděla, že to je docela častý omyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
9.10.13 09:20

@Hanulin
no malá spí sama asi od 10-11 měsíce nejsem si jistá úplně přesně…a probíhalo to úplně normálně jednou jsme si přestěhovali postel do vedlejšího pokoje a malou nechali samotnou zapla jsem chůvičku a hotovo a malá okamžitě vytuhla a spala až do rána bez vzbuzení hned první noc od té doby je spíš pro nás utrpení spát společně v jedné místnosti budíme se navzájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.10.13 09:36

Tak jsem malou nechala spát samotnou v ložnici a já spala v obýváku, první 2 noci super, probudila se jen jednou, ale další dva dny to samé :think: probouzí se opět po 1,5 až 2 hodinách :zed: 2× se mi povedlo, že se napila vody, pochovala jsem jí a spala dál, ale stejnak jsem k ní lítala celou noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
2.11.16 11:23

Milé maminky, oživuji diskuzu ohledně tohoto tématu. Náš malej má 9 měsíců, 12 kg a je na UM. Večer si dá kaši v půl 7 a vydrží bez jídla do půlnoci. Zkoušela jsem mu dát ještě mléko v 10 když jsme šli spát a jednou spal do půl druhé, pak se o půlnoci vzbudil znovu a chtěl zase mléko. Hlad ale mít nemohl. Pak od půlnoci se budí co 2,3 hodiny a chce napít, mléko, dudlik. Spí v otevřené postýlce u mě a teď přemýšlím, jestli by mu k lepšímu spaní nepomohlo odstěhovat do pokojíku vedle. Přes den usíná sám v postýlce, večer chce abychom u něj byli. Máte s přestěhováním zkušenosti? Pomohlo to? Nebo jste lítaly k mimi stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
2.11.16 11:44

@Ppawlusha obe deti mame od narozeni ve svem pokoji, a beham stejne, kluk spi lépe, ale ma dny, kdy tam jdu i 5×, potom to vzdam a vezmu si deku s polstarem k nim na gauč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.11.16 12:05

@Ppawlusha nám to absolutně nepomohlo. Ale kamarádům ano, dítě začalo spát celou noc.Za zkoušku nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.11.16 12:06

Ja nezkousela, znama jo, jim to pomohlo…chvili se jim maly budil jednou a po par tydnech uz vubec. Bude to asi jako vsechno u deti - kus od kusu, nekomu zafunguje, nekomu ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
2.11.16 14:40
@Lonette píše:
@Ppawlusha nám to absolutně nepomohlo. Ale kamarádům ano, dítě začalo spát celou noc.Za zkoušku nic nedáš.

O víkendu to zkusím, buď to vyjde nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
2.11.16 14:42

@beruska9 asi máš pravdu…každé dítě je jiné, ale říkala jsem si, že bysme se konečně mohli trochu vyspat…všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí