Spaní v postýlce - šprušle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
20.12.13 11:47
@dani24687 píše:
Ahoj vy, kterým dětičky spinkají v postýlce. My museli dát pryč bočnici, protože i když jsme měli na nich zábrany, tak cestoval a narážel a budilo ho to. několikrát za noc. ne, nezvykl si :mrgreen: a jak se vzbudil, tak měl problémy usnout. Takže je věčně až na naši postel vylezenej.
Chceme mu udělat vlastní pokojíček časem, ale chceme mu už koupit postel (slézat z ní po nohách umí, ale samo že taky se zábranou), no ale to mu máme koupit letiště? :mrgreen:
Opravdu vaše děti nebudí narážení do šprušlí? 8o :P

edit. mantinely má po celé délce

Příspěvek upraven 20.12.13 v 11:03

Budí a z tohot důvodu už spí sama ve své velké v pokojíčku…a je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.12.13 11:51

Naráží ale nějak extra ho to nebudí, taky spí většinou hlavou v rohu+ nejlépe ještě i zadkem v druhém, ale co se týká „letiště“ můžu tě ujistit že první taky hooodně cestuje ale postel 80×200 je mu akorát…když je ve velké(u mojí babi na návštěvě) tak spíme spolu na 200×200 a zabila bych ho protože cestuje v ní neskutečně(část noci mě kope do hlavy, část mě vytlačuje hlavou, část leží na mě :zed: čím víc prostoru má tím je to horší a potřebuje mít kolem sebe právě ten "mantinel(zeď, zábranu apod. protože i on sám když se vzbudí a není na místě kde usnul tak je zmatený a neví kam si má lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.12.13 12:17

Naráží a budí se, je ve svém pokojíčku, ale v malé postýlce s mantinelem, než jdu spát, tak ho vždy posunu co nejníže, někdy to vydrží do rána, někdy ne. V únoru čekáme bráchu, takže dostane velkou postel s postranicí. Doufám, že víc prostoru bude znamenat celou noc bez stěhování prcka:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.12.13 13:41
@Kadlice píše:
Naráží a budí se, je ve svém pokojíčku, ale v malé postýlce s mantinelem, než jdu spát, tak ho vždy posunu co nejníže, někdy to vydrží do rána, někdy ne. V únoru čekáme bráchu, takže dostane velkou postel s postranicí. Doufám, že víc prostoru bude znamenat celou noc bez stěhování prcka:-).

to i já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.12.13 14:02

Můj má dva měsíce ale cestuje po postylce statečně. Bouchá se do ručiček hlavu má natlačenou na šprušly a když se mi to zda moc tak ho přesunu a spi dál. Ještě se mi nevzbudil, ale většinou chce pak jíst takže stejně vstáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
20.12.13 15:04

@dani24687 Ne nenarážel ve 160×70, jednalo se o tuto postel z ikea:

http://www.ikea.com/…s/S59851606/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.12.13 15:22

@Lakyna díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.12.13 20:01
@chatwenna píše:
Moje dite spi v cestovni postylce. Rost mi udelal truhlar, matraci jsem mela (kokos, pohanka)…Drevenou postylku jsem zrusila hned jak se zacal prevalovat…

super nápad…tak mě napadá, že v cestovní postýlce se mu spí líp a tohle je dobrý nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
20.12.13 20:06

Nebudí se, mantinel jsem měla, ale dala jsem ho pryč, protože v půl roce si ho během pár minut dokázal komplet odvázat.
Dej ho do spacáku. I když u nás cestuje i ve spacáku, ale hlavou nenaráží do ničeho, prostě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.12.13 10:20
@dani24687 píše:
@1Luca co je časem? nechala jsem to x dní a nezvykl si. spával s max jedním vzbuzením, v uzavřené postýlce se budil i 6×, ne nárazem, ale podle mě tím, že nemohl cestovat dál.

no myslím, že týden určitě, ještě k tomu jsem ji učila usínat samotnou a zvládla to, jen to chce prostě čas. Teda aspoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí