Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@pst007 kdyz je tezsi forma autismu, byva smr minimalne. Obracene to neplati ![]()
@kavenka ahoj, jaké to bylo prosím v té thomayerce? Za týden tam jdeme tak ať víc co čekat. Dekuji ![]()
@Dermabion to je prostě psychologický vyšetření, různý úkoly…žádný násilí ![]()
@Dermabion ahoj
maximální spokojenost. S dětmi to umí, syn krásně spolupracoval. Doktorka byla úžasná. Byli jsme tam skoro 3 hodiny, takže časově je to náročnější.
Pro nás je Praha daleko, ale stálo to za to.
Jinak bude se ptát na těhotenství, porod, chování od miminka atd
Syn stavěl kostky, vkládal kroužky, kreslil.
Držím palce ![]()
@Dermabion ne nedala, prý se u nás ještě může x věcí změnit a syn má teprve 2.5 roku ![]()
@kavenka děkuji, no tak to jsem zvedava, ten můj bude mít už 3, chtěla jsem se od něčeho odpichnout kvůli školce..tak uvidime. Blbě je ze jsme objednání na 11 a on od 13:00 spí. Nenapadlo mne, ze je to u takových prcků na tak dlouho.. každopádně díky za info
@Dermabion no malej tam byl tak hodinu a půl. Pak už šel s manželem ven. Brali jsme s sebou golfky. Já jsem ještě zůstala a odpovídala na otázky ![]()
@kavenka tak to máme za sebou, byli jsme u paní Krejčirové a cca 1,5h a mas pravdu bylo to v klidu.
@Dermabion píše:
@kavenka tak to máme za sebou, byli jsme u paní Krejčirové a cca 1,5h a mas pravdu bylo to v klidu.
Vy jste byli přímo u PhDr. Krejčířové, nás před rokem odmítla, že má dlouhodobý stopstav a nikoho už nepřijímá ![]()