Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Člověk zapomene to se může stát. Příště si to vydělej ven s trouby a zamíchej a vrať zpět
dneska ses ponaučila a snad si příště dáš pozor
.
Jestli máš doma calciovou mast, tak si to tím namaž.
Neboj nejsi v takových nehodách sama, mi se zase běžně stává, že si popálím ruku
.
Vždycky si dám osmahnout cibulku na oleji v hrnci, přidám hřebíček a rýži, osolím, zaliju vodou, dám pokličku a do trouby péct a po upečení si hrnec vydělám na linku, nechám stát a zachvilku to chci promíchat tu rýži, tak chytnu ucho hrnce jednou rukou a druhou pokličku, ale to je rozpálené s trouby
au to bolí jak čert a to mám prosím pěkně hotelovku a opakovaně udělám takovou školáckou chybu
.
Někdy člověk zapomene
.
Příspěvek upraven 16.11.13 v 14:03
Myslim si, že pokud máš v pořádku čití - normálně cítíš dotek, teplo, chlad, bolest, tak snad není možné, aby sis takto ublížila. Kdyby to pro tebe bylo nebezpečné, určitě by tě to pálilo.
Bud v klidu kamoska si zehlila triko, na sobe
dodnes ma ve vystrihu zehlicku ![]()
@Vemas píše:
Bud v klidu kamoska si zehlila triko, na sobedodnes ma ve vystrihu zehlicku
prosímtě a to se jí povedlo jak? To bych chtěla vidět ![]()
Mě se stalo v kuchyni taky konin… vzít rozpálenej hrnec ze sporáku bez rukavic.. au au… a určitě bych si ještě na něco vzpoměla. Míchat v troubě.. já mívám problémy jen třeba píchnout do bábovky v troubě.. prostě tam tu ruku neudžím.. ale vím vlastně hodného nepálí, tak to se nemám čemu divit
![]()
Chladím to tak snad to bude OK.Po této akci už ruku do trouby nedám ani na vteřinu ![]()
@sisisi píše:
Chladím to tak snad to bude OK.Po této akci už ruku do trouby nedám ani na vteřinu
jsi železná žena ![]()
@Timinka píše:
Ja srazit krev?
ty srazit krev? já nemluvit řečí tvého kmene
![]()
Už je to trochu lepší. Není to spálené spíš pocit uvařené ruky a trochu to cítím opuchlé mírně červené. Ale sklidnilo se to
zbytečně jsem vyvolala diskuzi asi tak se omlouvám, aspoň jsem vás rozesmála. Myslím že mi neupadne ![]()
@dani24687 píše:
jsi železná žena
@sisisi píše:
No já jsem spíš věčně zmrzlá a tak mi to teplo z trouby tak nepřipadlo
já když peču na 200, tak mi dělá zle jen co se ta trouba otevře a obličej mám metr od ní
Ja srazit krev?