Špatné dýchání ve 27. týdnu těhotenství

20.12.17 21:19

spatne dýchání ve 27tt

Caute, od začátku těhotenství se mi spatne dýchá, mam sucho v nose :(,ted je to ještě horsi v noci nemuzu spat.byla jsem u doktorky a ta mi rekla ze je všechno v pořádku. jen mi rekla at si vic podlozim hlavu.na levém boku se dusim tak spis spim na pravem nevadí to? mela jste nektera takovy problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
20.12.17 21:54

@x-slunicko-x a pak, že těhotenství je krasne, co :zed:

Také jsem to měla u obou děti. Je to normální, sliznice nosu je zdurela a rostoucí děloha tlačí nahoru na branici, a tak se prostě hůř dýchá. A je to fakt nepříjemný, vadilo mi to snad úplně nejvíc. Přešlo to cca ve 38ty, kdy mimi vstoupí více dolů do pánve- byla to obrovská úleva. Taky mě to obtezovalo v noci. Na zádech se ležet stejně nesmí, protože mimi pak tlačí na dolní dutou žilu.

Každé těhotenství jednou skončí :mrgreen: Člověk to prostě musí vydržet! Těš se na miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 22:03

No samozřejmě ze se těším :D ale tohle jsou muka :( doufam ze to brzo prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.12.17 22:44

@x-slunicko-x jsem 36tt, mám zabedněnej nos, a o dýchání jako takovém - nemluvím :lol: ale už to uteče, uklidňuju se tím :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 23:17

A ze spim vetsinou na pravem boku to miminku nevadi? někde jsem četla ze je lepší na levém boku ale to se dusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.12.17 23:19

@x-slunicko-x věř, že si samo jak mimino tak tělo řekne :lol: :lol: taky spím většinou na pravým. Tohle jsem nějak neřešila, lepší je levej kvůli proudění krve, nebo co, ale fakt tohle neřeš. Lež tak, jak ti to je příjemný. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.17 04:35

No nedokážu si predstavit dalsi tri měsíce, jak uz tady bylo zmíněno pak ze je těhotenství krásné :-( uz se nemůžu dočkat az to male uvidím ale takové trápení jsem necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.12.17 06:49

Krev na zelezo ti doktor bral? Ja jsem od cca 25tt taky spatne dychala, ale celkove, nosem i pusou. Musela jsem spavat v sede a u okna a i tak jsem nespala, max. hodku za noc. Pak mi doktorka vzala krev a zjistila, ze mam malo zeleza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.17 08:28

Jj krev mi bral zelezo beru jednou denne, zitra me cekaji odběry na cukrovku.no určitě to reknu doktorovi ze se dusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.17 12:00

No skoro vůbec necítím pohyby tak snad je všechno v pořádku..Asi mam nizko placentu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí