Špatné hubnutí?

185
17.3.22 14:23

Špatné hubnutí?

Ahoj, chci se zeptat jestli hubnu špatně když mám dole víc kg než cm. Všude čtu, že -1kg rovná se nejméně -1cm v pase. Za 4 měsíce mám dole 13kg, ale pouze 7cm v pase. Hubnu s celkem velké váhy. Jinak jsem měla vždy takovou mohutnější postavu, takže i když jsem měla 65kg na 174cm (v pubertě), tak jsem nevypadala extra hubeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
17.3.22 14:30

To sem nikdy neslyšela, že by kilo bylo na centimetr :think: záleží jakou část těla hubnes :nevim: já hubla třeba spíš ty cm, než kila, protože sem cvičila a tuk se nahrazoval svaly, které jsou těžší, takže váha stala a cm ubývaly. Nebo sem hubla nohy a zadek (tam se mi třeba víc drží voda) a tudíž sem hubla cm na stehnech třeba a břicho se nehýbalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.3.22 14:36

@Kriss Tina Taky bych brala aby cm šly rychleji než váha, to je aspoň poznat, že člověk hubne :) ale je fakt, že necvičím.. nebaví mě to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
17.3.22 14:44

Tak nehubneš přeci jen v pase. Taky prsa, zadek, stehna atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 14:46
@Belluš píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli hubnu špatně když mám dole víc kg než cm. Všude čtu, že -1kg rovná se nejméně -1cm v pase. Za 4 měsíce mám dole 13kg, ale pouze 7cm v pase. Hubnu s celkem velké váhy. Jinak jsem měla vždy takovou mohutnější postavu, takže i když jsem měla 65kg na 174cm (v pubertě), tak jsem nevypadala extra hubeně.

Záleží na typu postavy, já mam znatelný pas, nejsem žádné jablko a na mně to sedí. 1 kg na váze je 1 cm dolu v pase.

• Citovat
  • Upravit
185
17.3.22 14:53

@zuza92 Ano, to samozřejmě taky. Přes břicho mám dokonce -10cm, prsa -8cm, zadek -9cm, stehno -5cm a paže -3,5cm, ale přijde mi, že těch -13kg na mě prostě není vůbec vidět a to teď mám podle BMI kalkulačky jen lehkou nadváhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.3.22 14:57
@Anonymní píše:
Záleží na typu postavy, já mam znatelný pas, nejsem žádné jablko a na mně to sedí. 1 kg na váze je 1 cm dolu v pase.

Tak asi mám fakt jen blbou postavu. Pas jsem nikdy moc štíhlý neměla a hlavně mám takový ty hnusný špekatý boky kterým se říká madla lásky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
17.3.22 15:22

@Belluš muzu se zeptat, jakou dietu mas, ze ti jde takhle hezky hubnout i bez cviceni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
17.3.22 15:24
@Anonymní píše:

Já „hubnu“ třeba skoro jen v pase, takže obvykle 5 cm dolů, než se vůbec hne váha. Přičemž celé okolí jede „panebože, ty jsi za ten týden hrozně zhubla, aspoň 10 kg, jsi nemocná?“. A ono nic. :D Takže to má každý jinak, já mám teda asi sklony k otokům nebo nafouklému břichu. :nevim: Zas třeba nohy a paže mám buclaté i při vel. 36.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.3.22 15:31

@PastikaJatrova Žádná dieta, dala jsem se na přerušovaný půst 16/8 a strašně mi to vyhovuje. Jím tak nějak vše jako dřív jen jsem bílé pečivo nahradila celozrnným a žitným a alkohol už piju opravdu jen výjimečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
17.3.22 19:39

@Belluš to je supr. Moc drzim palce, at to jde dolu furt :palec: me to bohuzel nejde :? Nedrzim dietu, ale prestala jsem prasit, pit slazeny napoje, jim vic zeleniny, abych se zatlaskla… a vaha jde nahoru. Ja jsem proste exot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková