Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chci se zeptat jestli hubnu špatně když mám dole víc kg než cm. Všude čtu, že -1kg rovná se nejméně -1cm v pase. Za 4 měsíce mám dole 13kg, ale pouze 7cm v pase. Hubnu s celkem velké váhy. Jinak jsem měla vždy takovou mohutnější postavu, takže i když jsem měla 65kg na 174cm (v pubertě), tak jsem nevypadala extra hubeně.
To sem nikdy neslyšela, že by kilo bylo na centimetr
záleží jakou část těla hubnes
já hubla třeba spíš ty cm, než kila, protože sem cvičila a tuk se nahrazoval svaly, které jsou těžší, takže váha stala a cm ubývaly. Nebo sem hubla nohy a zadek (tam se mi třeba víc drží voda) a tudíž sem hubla cm na stehnech třeba a břicho se nehýbalo.
@Kriss Tina Taky bych brala aby cm šly rychleji než váha, to je aspoň poznat, že člověk hubne
ale je fakt, že necvičím.. nebaví mě to ![]()
Tak nehubneš přeci jen v pase. Taky prsa, zadek, stehna atd.
@Belluš píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli hubnu špatně když mám dole víc kg než cm. Všude čtu, že -1kg rovná se nejméně -1cm v pase. Za 4 měsíce mám dole 13kg, ale pouze 7cm v pase. Hubnu s celkem velké váhy. Jinak jsem měla vždy takovou mohutnější postavu, takže i když jsem měla 65kg na 174cm (v pubertě), tak jsem nevypadala extra hubeně.
Záleží na typu postavy, já mam znatelný pas, nejsem žádné jablko a na mně to sedí. 1 kg na váze je 1 cm dolu v pase.
@zuza92 Ano, to samozřejmě taky. Přes břicho mám dokonce -10cm, prsa -8cm, zadek -9cm, stehno -5cm a paže -3,5cm, ale přijde mi, že těch -13kg na mě prostě není vůbec vidět a to teď mám podle BMI kalkulačky jen lehkou nadváhu ![]()
@Anonymní píše:
Záleží na typu postavy, já mam znatelný pas, nejsem žádné jablko a na mně to sedí. 1 kg na váze je 1 cm dolu v pase.
Tak asi mám fakt jen blbou postavu. Pas jsem nikdy moc štíhlý neměla a hlavně mám takový ty hnusný špekatý boky kterým se říká madla lásky ![]()
@Belluš muzu se zeptat, jakou dietu mas, ze ti jde takhle hezky hubnout i bez cviceni? ![]()
@Anonymní píše:
Já „hubnu“ třeba skoro jen v pase, takže obvykle 5 cm dolů, než se vůbec hne váha. Přičemž celé okolí jede „panebože, ty jsi za ten týden hrozně zhubla, aspoň 10 kg, jsi nemocná?“. A ono nic.
Takže to má každý jinak, já mám teda asi sklony k otokům nebo nafouklému břichu.
Zas třeba nohy a paže mám buclaté i při vel. 36.
@PastikaJatrova Žádná dieta, dala jsem se na přerušovaný půst 16/8 a strašně mi to vyhovuje. Jím tak nějak vše jako dřív jen jsem bílé pečivo nahradila celozrnným a žitným a alkohol už piju opravdu jen výjimečně ![]()
@Belluš to je supr. Moc drzim palce, at to jde dolu furt
me to bohuzel nejde
Nedrzim dietu, ale prestala jsem prasit, pit slazeny napoje, jim vic zeleniny, abych se zatlaskla… a vaha jde nahoru. Ja jsem proste exot ![]()