Špatný vaječník? Ob měsíc opožděná ms...

Anonymní
22.5.21 00:02

Špatný vaječník ? Ob měsíc opožděná ms...

Dobrý den… trápí mě opožděná ms ale ne každý měsíc. V březnu jsem byla u doktorky kvůli opožděné ms jen o pár dnů protože nikdy jsem s tím neměla problém, řekla mi že mám hormonální nerovnováhu že to tak někdy bývá. Před zhruba 2 a půl rokem jsem vysadila HA (už nikdy v životě bych si ji nenechala předepsat) a po vysazení jsem vždy měla ms pravidelnou, jen ten měsíc teď v březnu jsem ji měla o 2 dny opožděnou. S přítelem se nijak nechráníme ale hlídáme se. Minulý měsíc v dubnu přišla jako hodinky což jsem si oddechla a byla jsem ráda, jen teď v květnu zase nepřichází jak má (už 6 dní)… v pondělí budu volat doktorce ale chci se vás zeptat a vědět váš názor… je možné že můžu mít nějak nemocný jeden vaječník když jeden měsíc mám pravidelnou ms a druhý zase ne? :think:
Vím že je tu asi hodně takových otázek ale já s tím mám problémy až tento rok a jsem ráda za každý názor nebo zkušenost. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.5.21 00:05

Nemám to nijak lékařsky podloženo, ale myslím si, že na MS může mít vliv opravdu strana, ze které ten měsíc jde vajíčko. Dřív jsem mívala ob měsíc silnější MS i větší bolesti.

• Citovat
  • Upravit
18678
22.5.21 03:28

Me jeden vajecnik ovuluje 32 dnů a druhy 34/35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí