Spavost po očkování Priorixem

153
12.9.14 20:01

spavost po očkování Priorixem

Zdravím maminky. Můj syn (16 měsíců) byl před 11 dny očkován Priorixem. Už pár dní je dost spavý. Spí třeba 4 hodiny denně. Před očkováním spal přes den max. 2 hodiny. Myslíte, že to může být z očkování? Máte někdo podobnou zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
12.9.14 20:05

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.9.14 20:47

Muj synovec po ockovani Priorixem prospal 17hod. v kuse :zed:,ale to bylo jednorazove. A jeste dodam, ze tomu dlouhemu spanku predchazela cca 8 hodinova hyperaktivita, kdy skakal po nabytku a vyvadel silenosti, ktere nikdy nedelal. Priorix je proste humus. :cert: Muj syn tim bude naockovan az tesne pred nastupem do MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.9.14 21:31
@DiváBára píše:
Muj synovec po ockovani Priorixem prospal 17hod. v kuse :zed:,ale to bylo jednorazove. A jeste dodam, ze tomu dlouhemu spanku predchazela cca 8 hodinova hyperaktivita, kdy skakal po nabytku a vyvadel silenosti, ktere nikdy nedelal. Priorix je proste humus. :cert: Muj syn tim bude naockovan az tesne pred nastupem do MS..
:roll: hrůza
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
22.3.16 14:48

Ahoj, obnovuji, od 6. dne po očkování spí namísto svých obvyklých 12 až 18 hodin denně (je mu 15 měsíců). Někdo podobnou zkušenost? Nebo to nesouvisí a je to něčím jiným? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
22.3.16 15:01

@Ostružka Dcera byla po očkování také spavá. Trvalo to ale dlouho a nakonec z toho bylo autoimunitní onemocnění. Zřejmě bylo očkování spouštěčem.

Uvidíš za pár týdnů, zda se to nezlepší. Pokud ne, trvej na odběrech krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
22.3.16 15:34

Vy mě děsíte, odložila jsem Priorix až na ted když jsou mu 2 roky. ještě jsme nebyli a váhám zda to ještě dál neodložit. @Bonulinka prosím jaké onemocnění, klidně do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
22.3.16 16:31

@luckaa85 Dcera má autoimunitní onemocnění štítné žlázy. Projevy byly zpočátku výrazná spavost, později poruchy paměti, struma…Bere Euthyrox a cítí se dobře ( všechny projevy nemoci jsou už pryč ), ale bude ho muset prý brát už celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
22.3.16 18:02

@Bonulinka aha tak to je mi líto, kor jestli ještě byl spouštěč očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.3.16 19:23

Dcera zase měla výraznou změnu chování, trvala měsíc a měsíc jsem probrečela, měla jsem doma úplně jiné dítě. Navíc se jí rozjel zánět průdušek. Za mě Priorix už ne, mladšímu ho nedam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
22.3.16 20:30

@beeerush a jak budete argumentovat u doktorky ppř. při přijetí do školky? zajímá mě to, nehledě na to že se samozřejmě říká že problémy nejsou z očkování. potřebovala bych vědět jak na doktorku, pokud budou problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
22.3.16 21:07

@Bonulinka @beeerush díky za reakce, i když smutné :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.3.16 08:08
@luckaa85 píše:
@beeerush a jak budete argumentovat u doktorky ppř. při přijetí do školky? zajímá mě to, nehledě na to že se samozřejmě říká že problémy nejsou z očkování. potřebovala bych vědět jak na doktorku, pokud budou problémy…

Nad tím jsem taky přemýšlela, ale ono to už prý není tak striktní a hexu budou mít. A na školu v přírodě je buď vezmou nebo ne, je mi to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.3.16 10:31

@beeerush
za stavajicich podminek ti do statni MS decko bez priorixu nevezmou. A nemyslim si, ze se tohle zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.3.16 11:14

@BellinkaX tak bude chodit do soukromé, naštěstí tuto možnost máme. A začínám mít pocit diskriminace. Když ostatní děti jsou očkované, pak nevidím důvod proč by neměli ve školce přijít do styku s neočko. To mi potom přijde, že popírají smysl očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek