Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky. Můj syn (16 měsíců) byl před 11 dny očkován Priorixem. Už pár dní je dost spavý. Spí třeba 4 hodiny denně. Před očkováním spal přes den max. 2 hodiny. Myslíte, že to může být z očkování? Máte někdo podobnou zkušenost??
Muj synovec po ockovani Priorixem prospal 17hod. v kuse
,ale to bylo jednorazove. A jeste dodam, ze tomu dlouhemu spanku predchazela cca 8 hodinova hyperaktivita, kdy skakal po nabytku a vyvadel silenosti, ktere nikdy nedelal. Priorix je proste humus.
Muj syn tim bude naockovan az tesne pred nastupem do MS..
@DiváBára píše:
Muj synovec po ockovani Priorixem prospal 17hod. v kuse,ale to bylo jednorazove. A jeste dodam, ze tomu dlouhemu spanku predchazela cca 8 hodinova hyperaktivita, kdy skakal po nabytku a vyvadel silenosti, ktere nikdy nedelal. Priorix je proste humus.
Muj syn tim bude naockovan az tesne pred nastupem do MS..
Ahoj, obnovuji, od 6. dne po očkování spí namísto svých obvyklých 12 až 18 hodin denně (je mu 15 měsíců). Někdo podobnou zkušenost? Nebo to nesouvisí a je to něčím jiným? Děkuji.
@Ostružka Dcera byla po očkování také spavá. Trvalo to ale dlouho a nakonec z toho bylo autoimunitní onemocnění. Zřejmě bylo očkování spouštěčem.
Uvidíš za pár týdnů, zda se to nezlepší. Pokud ne, trvej na odběrech krve.
Vy mě děsíte, odložila jsem Priorix až na ted když jsou mu 2 roky. ještě jsme nebyli a váhám zda to ještě dál neodložit. @Bonulinka prosím jaké onemocnění, klidně do zprávy
@luckaa85 Dcera má autoimunitní onemocnění štítné žlázy. Projevy byly zpočátku výrazná spavost, později poruchy paměti, struma…Bere Euthyrox a cítí se dobře ( všechny projevy nemoci jsou už pryč ), ale bude ho muset prý brát už celý život.
@Bonulinka aha tak to je mi líto, kor jestli ještě byl spouštěč očkování.
Dcera zase měla výraznou změnu chování, trvala měsíc a měsíc jsem probrečela, měla jsem doma úplně jiné dítě. Navíc se jí rozjel zánět průdušek. Za mě Priorix už ne, mladšímu ho nedam
@beeerush a jak budete argumentovat u doktorky ppř. při přijetí do školky? zajímá mě to, nehledě na to že se samozřejmě říká že problémy nejsou z očkování. potřebovala bych vědět jak na doktorku, pokud budou problémy…
@luckaa85 píše:
@beeerush a jak budete argumentovat u doktorky ppř. při přijetí do školky? zajímá mě to, nehledě na to že se samozřejmě říká že problémy nejsou z očkování. potřebovala bych vědět jak na doktorku, pokud budou problémy…
Nad tím jsem taky přemýšlela, ale ono to už prý není tak striktní a hexu budou mít. A na školu v přírodě je buď vezmou nebo ne, je mi to fuk
@beeerush
za stavajicich podminek ti do statni MS decko bez priorixu nevezmou. A nemyslim si, ze se tohle zmeni.
@BellinkaX tak bude chodit do soukromé, naštěstí tuto možnost máme. A začínám mít pocit diskriminace. Když ostatní děti jsou očkované, pak nevidím důvod proč by neměli ve školce přijít do styku s neočko. To mi potom přijde, že popírají smysl očkování