Speciální sanitka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2318
21.2.11 17:34

Nevím, odkud jsi, ale v Praze a okolí funguje soukromá sanitka, která Tě zdarma (ze zdravotního pojištění) doveze do jaké porodnice budeš chtít (rozumně, ne do Vrchlabí :-) a můžes si do auta vzít třeba dítě nebo manžela (do normální sanitky ne a ještě Tě odveze do spádové porodnice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
21.2.11 17:34

Nevím, odkud jsi, ale v Praze a okolí funguje soukromá sanitka, která Tě zdarma (ze zdravotního pojištění) doveze do jaké porodnice budeš chtít (rozumně, ne do Vrchlabí :-) a můžes si do auta vzít třeba dítě nebo manžela (do normální sanitky ne a ještě Tě odveze do spádové porodnice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.2.11 17:55

v porodnici se určitě poptám, jdu tam už tento týden, jen jsem měla strach, protože mám už po termínu :) ale taky si myslím, že na 155 mi nějak poradí
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.2.11 17:56

jinak jsem z Brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.2.11 18:29

Volala bych na 155, pokud řekneš, že to není akutní, že ti jen začali kontrakce a nemá tě kdo odvést, tak oni ti nepošlou rychlou, ale nějakou obyč sanitku z nemocnice. Ale pokud jdeš do nemocnice, tak se zeptej tam.
Já to mám do porodnice 3 zastávky trolejbusem, tak jsem si dělala srandu, že kdybych byla sama doma, tak pojedu trolejbusem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.2.11 21:33

ja mam v tehu prukazce napsany cislo na moji vyjezdovou sanitku tady v HK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 09:37
Lasicka píše:

Ahoj, nevíte kde se to číslo na tu soukromou sanitku v Praze dá sehnat? :think:
V průkazce mám místo na ten telefon na sanitku, ale žadný telefon tam napsaný není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
24.2.11 22:04

Koukněte na stránky porodnice, možná tam něco bude. Plzeňská FN má přímo na podstránce o porodnici napsané číslo na sanitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
17.3.11 20:16

Volá se vždycky na číslo 155. Řekneš jim o co jde a oni buď přijedou sami (rychlá) anebo pošlou převozovou sanitku (takovou tu co s ní jezdí důchodci na vyšetření). Všechno zařídí sami a odvezou tě do porodnice do které si řekneš. Aspoň v Brně to tak funguje. Vím to, protože můj chlap tam dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.6.13 11:03

Ahoj holky, nemáte prosím některá číslo na nějakou soukromou sanitku v Praze, kterou bych se mohla nechat odvézt do porodnice? Nedaří se mi nic najít. Našla jsem nějakého Hromase ze Kbel, ale stránky mu nefungují.
K prvnímu porodu jsme jeli taxikem, ale ted musí manžel hlídat prvního prcka a navíc mám pozitivního streptokoka a v nemocnici mi řekli, že mám přijet hned, jak mi začnou kontrakce, aby mi stihli dát antibiotika. Kvůli tomu bych radši soukromou sanitku než 155, protože abych třeba nejela jenom s poslíčky záchrankou… Navíc by mě třeba vzali i s prckem a manžel by za námi mohl z práce rovnou do porodnice a nemusela bych na hlídání čekat doma.
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
24.6.13 11:12

@evap19 Po pravdě tě taxík příjde levněji než nějaká soukromá sanita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.6.13 11:13

Osobní zkušenost nemám, ale v praze je toho fůra http://www.firmy.cz/…y/kraj-praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
24.6.13 11:59

Meditrans 12412 odkaz:http://www.ambulance-meditrans.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.6.13 12:38

Děkuju!