Špeky na zádech

417
19.8.11 20:16

Špeky na zádech

Ahoj holky,
mám takový problém… Už pár let se mi začal usazovat tuk na zádech v oblasti podprsenky.. Nohy a zadek nemám skoro vůbec, prej dole „tintítko“, ale zato nahoře… je to děsný! Nevíte, co s tím? nějaké cviky, apod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
19.8.11 20:34

hele mě kdysi fyzioterapeutka říkala, že tuk na zádech neexistuje a že je to voda, že si to ženský milně myslí. Já to měla taky při kojení. Jak jsem dokojila (po dvou měsících) a došla si na lymfomasáže tak jsem vodu pustila a najednou to zase bylo super. To jen tak můj poznatek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.8.11 20:47
Panuška píše:
hele mě kdysi fyzioterapeutka říkala, že tuk na zádech neexistuje a že je to voda, že si to ženský milně myslí. Já to měla taky při kojení. Jak jsem dokojila (po dvou měsících) a došla si na lymfomasáže tak jsem vodu pustila a najednou to zase bylo super. To jen tak můj poznatek. :wink:

Fakt?? No já mám taky zádový špeky. :roll: Zadek nohy ještě jdou, ale panděro a kolem podprsenky… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
19.8.11 21:07

…říká se tomu madla lásky :-) at dělám co dělám, madla mám všude, jedině normální mám ruce, ale panděro ne a ne sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
19.8.11 21:51

Ahoj, nemyslím to zle nebo ironicky :lol: ale co zkusit menší porce jídla a víc pohybu? :think: Nebo vynechat nějaké dobroty… :wink: U mě zafungoval taky stres a víc práce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.8.11 21:54
Davdan píše:
Panuška píše:
hele mě kdysi fyzioterapeutka říkala, že tuk na zádech neexistuje a že je to voda, že si to ženský milně myslí. Já to měla taky při kojení. Jak jsem dokojila (po dvou měsících) a došla si na lymfomasáže tak jsem vodu pustila a najednou to zase bylo super. To jen tak můj poznatek. :wink:
Fakt?? No já mám taky zádový špeky. :roll: Zadek nohy ještě jdou, ale panděro a kolem podprsenky… :roll: :roll:

tak samozřejmě záleží i kolik vážíš apod. Moje mamka je hodně obézní aje fakt že když se podíváš na záda tak tam taky pneumatiku nemá, a to asi nikdo. Ale na druhou stranu by i bylo divvné mít při velké váze vypracovaná záda. Prostě záleží kolik vážíš. Já jsem třeba relativně hubeňour ale po porodu mě toto trápilo a probírala jsem to s tou fyzioterapeutkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.8.11 22:08

No nevím, mám nohy, zadek, ruce i relativně břicho hubené a mám to jen na zádech, tak nevím, jestli zmenšení porcí pomůže na tohle :-)))) spíš si myslím, že to bude o nějakých speciálních cvicích nebo nějaké té lymfomasáži než zmenšování porcí. Já se nějak necpu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.8.11 22:13

hele tak já bych ty lymfomasáže zkusila za to nic nedáš, ale chce to fakt někoho dobrého a většinou ti nejdražší nejsou moc dobří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.8.11 22:20

Kdyby někdo měl kontakt na někoho v Praze s kým má zkušenost, budu ráda :-) Děkuji. Je to někdy na nervy, nožičky, jak špejle a k tomu obří záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
20.8.11 22:23

Lymfomasáže jsem nikdy nezkoušela. Pro mě to je takový cizí slovo. 8-o :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
29.12.14 14:27

Holky obnovuji diskusi.. nikdy jsem nebyla žádná modelka, ale řekla bych normální míry. Větší zadek, boky, ale v normě. Cca rok po porodu jsem začla přibírat, během roku 22 kg, zjištěna hypofunkce šž, takže beru léky. Co mě ale udivuje, tuk se mě začal držet úplně na jiných místech než kdysi - břicho, a úplně brutálně ZÁDA. A to tak, že opravdu NECHUTNĚ. :poblion: Vůbec se nepoznávám. Co s tím, máte nějaké tipy? Stravu dodržuju, pohybu mám relativně dost, stejně nehubnu, údajně kvůli štítce, ale napadlo mě jestli třeba existují nějaké cviky cíleně na ta záda :think: Prostě byla jsem vždycky spíš nahoře drobnější, a oplácanější zadek, boky, stehna, a ted to mám nějak naopak, „vrch“ nenavleču do bundy, a kalhoty v podstatě nosím pořád stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
29.12.14 14:55

Znám jen jeden cvik, kterej mi vždycky zabral, ale nevím, jestli to dobře popíšu :think:
Lehneš si na zem, pokrčené nohy si dáš na postel.( Stehnama jsi kolmo k posteli.)
Předpažíš ruce a zvedáš se na jednu stranu, jakoby zešikma. Když se zvedáš vlevo, cítíš jak pracují svaly na zádech vpravo. Doufám, že to jde aspoň trochu pochopit, blbě se to vysvětluje. Cvičila jsem to desetkrát na každou stranu a ty nadprdelní špeky mizely. Sice pomalu, ale mizely :palec:
A ještě je dobrej vibrační pás a máš to bez práce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
29.12.14 15:27

Cvičením ovlivňuješ tvar a sílu svalu, ne to, kde se ti bude ukládat tuk. Bohužel. Pokud chceš dostat tuk z určité partie, prostě musíš spalovat tuky, odkud ale odejdou jako první si rozhodne tělo samo.. Cvičením tedy můžeš nějakou partii opticky zeštíhlit, ale tuk tam bude pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
29.12.14 17:53

@Svandu Možná to u někoho ale můžou být povolené svaly, ne přímo ty tuky, nebo ta voda, jak se tu už zmiňuje. Pro mě je to dost nepochopitelné, že by ženská přibírala tuky zrovna tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.15 17:54

Lotusko, to proto, že to neznáš. Je to fakt peklo. Já první přibírám na břiše a zádech - celý ten pás kolem dokola mi nabývá. Ale na těch zádech je to nejvíc vidět. Nohy mám hubený, ruce taky, boky skoro žádný a pak prostě tohle. Když si vezmu upnuté tričko, tak je to vidět hodně, zvlášť když má světlou barvu - takže ty nenosím. Normálně mám bouli pod podprsenkou z každý strany…je to fakt děs…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková