Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Děkuji! ![]()
Ahojky, nejsem z Ostravy,ale chodím ke kamarádce do kadeřnictví Kleopatra
(Čkalova 862/29, Ostrava-Poruba). Jsem moc spokojená, ceny jsou přijatelné, navíc kamarádka je maminka 2,5 letého chlapečka, takže s ní můžeš pokecat
V tomhle salonu navíc dělají i řasy. Tak zkus, třeba budeš spokojená.
Pikulenka píše:
Ahojky, nejsem z Ostravy,ale chodím ke kamarádce do kadeřnictví Kleopatra
(Čkalova 862/29, Ostrava-Poruba). Jsem moc spokojená, ceny jsou přijatelné, navíc kamarádka je maminka 2,5 letého chlapečka, takže s ní můžeš pokecatV tomhle salonu navíc dělají i řasy. Tak zkus, třeba budeš spokojená.
Pikulenko super, díky za tip. Tam chodíme do školky, šla jsem okolo. Nevíš přibližně cenu? aspoň cca?
Kdybys měla zájem, pošlu ti v SZ telefon a můžeš se objednat.
děkuji, zajdu tam hned zítra osobně, mám to kousíček
ale raději ho pošli, kdybych tam náhodou nikoho nezastihla. ![]()
Číslo ti pošlu, určitě tam zavolej, kamarádka je na mateřské, stříhá jen dvakrát týdně. Já k ní chodím na melír(jen blond), když mi dělá celou hlavu, nechám tam 600, když jen vrch hlavy, něco 300. Stříhala mě jen jednou, už dávno, cenu si nepamatuju, ale myslím, že ceny má hodně přijatelné.
Ahojky,já chodím do Bohemky,kadeřnice se jmenuje Katka a dítko má taky skoro dvouleté.Ceny jsou perfektní a pokec taky:-)))
jezdím do Hrabůvky k poliklinice. Pracuje tam starší paní, jménem Milena, a jsem u ní moc spokojená.
Za prostříhání, zkrácení, melír a foukání jsem posledně dala 600,–.
Ahoj, já chodím jedině k Máji Pyšnové
Poprvé jsem její salonek nemohla najít, ale už ho má hezky ukázaný na webovkách:
http://kadernictviostravaporuba.cz/kontakt.html
Opravdu profesionální přístup, chodím si tam odpočinout a mám jistotu, že to dopadne vždycky dobře. Krásné domácí prostředí, dostanu čajík na zahřátí, je to tam čisté a pěkně voní. Pořád je někde na soutěžích takže se musím třeba objednat o týden dopředu a stojí to za to. Taková vlasová kouzelnice v Ostravě Porubě za babku
Za mě plný počet bodů pro Máju!
@zuzanasinova Ostrava-Poruba,na Alšáku (je tam solárko)super cena od 500-1000 kč, včetně mytí ![]()
Oživuji diskuzi.
Tip na dobrou kadeřnici nebo klidně i holičku (myšleno pánská) v Ostravě a okolí (do 30 kilometrů).
Jedná se mi to střih, úprava už je jedno.
Ceny pokud možno příjemné - rostou mi rychle vlasy.
Představa střihu - viz obrázek
.
@Jannnča píše:
Oživuji diskuzi.
Tip na dobrou kadeřnici nebo klidně i holičku (myšleno pánská) v Ostravě a okolí (do 30 kilometrů).
Jedná se mi to střih, úprava už je jedno.
Ceny pokud možno příjemné - rostou mi rychle vlasy.Představa střihu - viz obrázek.
doporučují http://www.kadernictvi-lrhairstudio.cz/…ostrava.html výborná kadeřnice, udělá ty učes jaký chceš a je v centru u červeného kostela
http://www.firmy.cz/…-poruba.html
Chodím tam i s dětma a spokojenost.
@anubis25 @Margott Díky za tipy.
Už mám trauma. Kdysi jsem šla s obrázkem a kadeřnice prohodila, že plastiky nedělá.
Ta minule zase říkala, že metodu, kterou jsem chtěla mi prostě neprovede, protože se už nedělá. Výsledek byl nakonec sice podobný, ale nebylo to úplně ono, tak chci zkusit ještě někoho jiného.
Navíc - upravit účes stejně jako od kadeřnice, se mně stejně nikdy nepovede, potřebuji, jak jsem psala, hlavně kvalitní střih.