Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Můj ex spal s rodičema v posteli do 13 let. Byl to jedináček. Vyrostl z něj normální chlap, brzy si našel přítelkyni.. A s rodiči má dodnes skvělý přátelský vztah, který jim kde kdo závidí. ![]()
Se mnou spí zatím tříleták a roční. ![]()
@baaruunkaa píše:
@Chocoloco Proč? Když to není časté tak na tom nic špatného nevidím. ona je jejich vymodlený benjamínek a má s rodiči krásný vztah.
A do kolika let tam bude spát? Nevím, tohle mi teda nepřipadá moc normální.
A co až jednou bude bydlet sama? ![]()
@boball
to jsem s mamkou taky dělávala, vždycky mě nalákala, že si budeme v posteli povídat a pak do 5 minut usla ![]()
A tak vlastně to asi divné není, protože kámoška s dcerou se teď z rodinných důvodů sestěhovala s rodiči do jednoho bytu a spí se svou mamkou v ložnici. Kámošce bude 30.
![]()
Příspěvek upraven 28.10.14 v 21:12
@mimoza666 píše:
@boball
to jsem s mamkou taky dělávala, vždycky mě nalákala, že si budeme v posteli povídat a pak do 5 minut usla
@mimoza666 píše:
@boball
to jsem s mamkou taky dělávala, vždycky mě nalákala, že si budeme v posteli povídat a pak do 5 minut usla
Tak to u nás je spíš obráceně
mluví a najednou chrní ![]()
@lovesmile
se to tady úplně bojím napsat, ale někdy jsme si „psaly po zádech“, občas i se ségrou a to i v pokročilém věku.
. S tátou tedy ne, navíc ten chrápal tak hrozně, že s ním nikdo ani spát v jedné místnosti nechtěl.
@mimoza666 píše:
@lovesmile
se to tady úplně bojím napsat, ale někdy jsme si „psaly po zádech“, občas i se ségrou a to i v pokročilém věku.![]()
. S tátou tedy ne, navíc ten chrápal tak hrozně, že s ním nikdo ani spát v jedné místnosti nechtěl.
My budeme asi příbuzný ![]()
Ahoj holky, to jste mě potěšily, že teda nejsem až tak úplně divná. Navíc partnerský život neřeším, poradíme si s manželem jinak. A psaní po zádech - to je nápad. ![]()
@mimoza666 píše:
@lovesmile
se to tady úplně bojím napsat, ale někdy jsme si „psaly po zádech“, občas i se ségrou a to i v pokročilém věku.![]()
Ale to mi přijde docela roztomilé.
![]()
Pokud to teda nebylo každou noc…
![]()
@MartinaIrena sourozence bysme pořídili rády, ale nejde to.
Mladší tříleťák spí s námi denně cca od jedné, druhé v noci, starší 7 let občas přijde nad ránem se přitulit, ale to je tak třikrát do měsíce. Zatím to nechci nijak řešit, užíváme si to všichni..
@baaruunkaa píše:
Naše roční spává, tříletá občas tak je těsno. Jinak bych to brala v klidu-mám kamarádku a jejich osumnáctiletá dcera má u nich v ložnici vedle letiště postel a čas od času spí s rodiči-prostě se chce přitulit.
To bych nedala, syna jsme stěhovali v 6m z ložnice do vlastního. Když jsme se před půl rokem přestěhovali, tak řval a pár nocí spal s náma, ale to jsem zase nespala já, protože se hodně cestuju po posteli a strašně mi tu vadil, takže pochybuju, že se to během pár let změní. Pokud se mi bude stěhovat v noci do postele, tak já se budu stěhovat do jeho pokojíčku, má tam pěknou velkou postel ![]()