Spí vaše dítě s vámi v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
29.10.14 12:42

Dvouletá spí. A v únoru bude spát i mladší. Chtěla bych tu starší u nás v posteli tak do 4 let, pokud bude chtít. A na ranní povalování a snídání o víkendu bych je v posteli brala klidně do dospělosti. :)

Ale musí to vyhovovat všem stranám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
29.10.14 12:44

U nás je to jak kdy.. taky mám radši, když spí ve svým.. máme postel „jen“ 140cm a on se tam točí jak vrtule a okopává nás oba, takže to většinou končí tím, že jeden z nás je na gauči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
29.10.14 12:49

Dceri je 5 a pul a spi se mnou. jsme samy, bez tatinka, s nejvetsi pravdepodobnosti to je moje jedine dite a uzivame si to obe. do dospelosti to nebude :-). ja spala s mamkou taky relaitivne dlouho a bracha tez, ten jeste dyl jak ja.min 1. stupen ZS. jen my teda s brachou chodili v noci, dcera uz tam rovnou usina :-)

Příspěvek upraven 29.10.14 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.10.14 12:49
@xsaleen píše:
U nás je to jak kdy.. taky mám radši, když spí ve svým.. máme postel „jen“ 140cm a on se tam točí jak vrtule a okopává nás oba, takže to většinou končí tím, že jeden z nás je na gauči..

Tak to bych se nevyspala ani ve dvou. My máme 270cm a i to je někdy málo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
29.10.14 13:01

U prvního jsem měla všechno nastudované a byla jsem zásadová, navíc mamka mě pořád varovala, ať si ho nenaučím do postele, takže nespal s námi. Měl postýlku v ložnici a od 8.měs. byl sám v pokojíčku. Nikdy s tím žádný problém nebyl, teď má už dávno velkou postel a je spokojený.
No a teď s druhým (4m.) už měknu a pomalu ale jistě se mi do té postele stěhuje :D Omlouvám si to tím, že kojíme přesně po 3 hod., tak mě nebaví a nezvládám vstávat a pak ji zas šoupnout zpátky, ale přiznám na rovinu, že je mi to i příjemné. Jak píšou i jiné holky, je to naše poslední dítko a uteče to hrozně rychle, tak si to „ňuchtání“ miminka vychutnávám každou minutu :* Ale nejspíš s koncem kojení bych ji chtěla odstěhovat, protože přeci jen se ráda vyspím, ale nechám tomu volný průběh a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
29.10.14 13:12

@Elilen nj, já mám malej byt a postel v obýváku, tak se nemůžu moc roztahovat.. ve dvou to celkem jde, i když já chlapa ted s pupkem celkem utiskuju, ale holt to musí ještě tejden vydržet.. a pak je tam budu mít oba, takže ho nejspíš gauč nemine :mrgreen:
ale to mi moc nevyhovuje, bo když chrápe, tak mlaskání většinou nezabírá a musim do něj praštit.. a to znamená vstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.10.14 13:52

@xsaleen :mrgreen: U nás chrápu já. Prý. Já tomu ale nevěřím. :nevim: :mrgreen: Takže jestli se někdy budou chtít děti a chlap stěhovat z ložnice, bude to kvůli nevyspání. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 16:44

Ahojky, tak s nama spaly obe deti v loznici, dcerka tak do 10 let na sve posteli a syn a nama v posteli, kolem toho 19 roku sla dcerka do sveho pokoje - sama chtela a syn se posunul do sve postele a spi s nami v loznici, podle mne to ma kazde dite jinak, chce to komunikovat a nechat to na nich, podporit je, spravny cas neexistuje… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.11.14 22:05

@Alexandrakov ty jo, fakt až takhle do dospělosti? tak to je bezva. mojí dceři je deset, tak si ji možná ještě užiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 17:21

Promin, do 10:) ne 19:) Ale kamaradka ma syna a tomu je 13 a spi s nima v loznici…nekomu to vadi, ale ja si uzivam blizkost rodiny:) A je to podle mne i prirozene, vsechna zvirata spi spolu jen clovek se oddeluje a pak se divime, ze jsme pokriveni a mame uchylky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
6.11.14 07:37

@Alexandrakov :mrgreen: jenže zvířata taky sexujou na jedné kopici a je jim jedno, jestli se na ně kouká synáček či dcerka. Občas taky svého potomka úplně v klidu ojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí