Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mam takovy maly problem, jsem dnes 10 den cyklu, normalne beru uz 4 mesice duphaston od 15-25dne a cely cyklus trva 30dni.mam dotaz co to pmuze byt, spinim, zatim jen spinim, je to ted asi 10 minut, rano normalne pohlavni styk, vcera taky. nikdyj sme po styku nemela problem, pred tremi dny me, ale hodne bolelo podrisko, nemohla jsme ani vstat z postele zhruba 20 minut.pak to preslo, od te odby neboli…mate nekdo nejakou podobnou zkusenost, proc tak blbe spinim ted??
Muze to byt ovulacni krvaceni, zrovna to mam taky, zacalo mi to 9DC nepatrne a pak to den ode dne sililo a 12DC uz jsem krvacela, asi jako pri koncici MS az do 15DC, kdy uz to slablo, a dnes 16DC jsem byla na UZ u dr. a vse je v poradku, pry se to muze nekdy pri ovulaci stat. Co jsem ruzne cetla, vetsinou je jen spineni 1-3 dny, ale i krvaceni je normalni, kdyz to neni nejak moc, jako pri MS.
No to by bylo fajn, prootze ja ovulaci nemivam, mam s timproblem, nedari se nam otehotnet
Ja taky beru uz 4 mesice Utrogestan a ted se mi to stalo poprve, ale brala jsem predchozi 3 mesice i Clostilbegyt a ted uz ne, ale zase jsem zacala brat Inofolic. Asi proste jen zblaznene hormony ![]()
Ja beru jen duphaston…musim si pro novy recept, mam blbou otazku asi, ale jak doktor vysetruje kdyz zena spini, popripade slabe krvaci