Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, blbý dotaz, dlouhé snažení téma jsem tu viděla ale.uz u potvrzených těhu. Navíc takové. teplo b podbřišku, mírně zvýšená teplota ( měřeno v podpaží), tlak v podbřišku a občasná nevolnost chvilková. Taky únava, ale třeba di to jen namlouvam. Ms mela ptrijit dneska. Tyto priznaky trvají asi od soboty. Nemam test. musim pro měj jet. Tak at zbytečně nejedu. omlouvam se za psaní. Píšu z mobilu. ![]()
Udelej si test. Priznaky to byt muzou a nemusi. Me bolelo hodne bricho a trisla uz tak 9 dni od ovulace.
Těžko říct, možná si to opravdu jen nalháváš. Test první den po vynechání ti s největší pravděpodobností nic neukáže. ![]()
@ViolaGrunge píše:
Těžko říct, možná si to opravdu jen nalháváš. Test první den po vynechání ti s největší pravděpodobností nic neukáže.
Ukaze urcite. Max ukazuje vsem holkam cca 10 dni od ovulace. To je jeste pred zpozdenim ![]()
Já si třeba dělala test jeden den po vynechání a byl negativní. Na konec se ukázalo že v době když jsem si test dělala jsem už byla v 12tt-stát se může všechno
Jinak jsem to měla číst asi pozorněji ![]()
@ViolaGrunge píše:
Já si třeba dělala test jeden den po vynechání a byl negativní. Na konec se ukázalo že v době když jsem si test dělala jsem už byla v 12tt-stát se může všechnoJinak jsem to měla číst asi pozorněji
Tak to si extrem ![]()
@Idzetka píše:
Ahoj holky, blbý dotaz, dlouhé snažení téma jsem tu viděla ale.uz u potvrzených těhu. Navíc takové. teplo b podbřišku, mírně zvýšená teplota ( měřeno v podpaží), tlak v podbřišku a občasná nevolnost chvilková. Taky únava, ale třeba di to jen namlouvam. Ms mela ptrijit dneska. Tyto priznaky trvají asi od soboty. Nemam test. musim pro měj jet. Tak at zbytečně nejedu. omlouvam se za psaní. Píšu z mobilu.
Ahoj napíšu ti to takhle, měla jsem všechny možné příznaky a těhotná jsme nebyla. Pak jsem žádné příznaky neměla a těhotná jsem byla. Takže za sebe, zajela bych pro test.
@Boudová píše:
Ukaze urcite. Max ukazuje vsem holkam cca 10 dni od ovulace. To je jeste pred zpozdenim
blbost. Ja den po ocek ms slabounka a tocekam. dvojky
Jinsk ovu vim presne kdy byls, tp odpovids i podle ms i podle utz presne.
Test max
@e-lili píše:
blbost. Ja den po ocek ms slabounka a tocekam. dvojky
Tak to ma kazdej asi jinak. Holky si tu taky meri ovu a maj pozitivni testy. I ja ho mela slabe par dni pred MS. Tak to asi blbost neni.
@Boudová ja tri roky zpet taky pozitivni, jsdne 4dny pred ms.
Jen sem chtela rict, ze test neukaze vzdy 100%. Je mnoho okolnosti ![]()