Bolest v tříslech jako příznak

123
3.2.15 21:01

bolest v tříslech jako příznak

Ahoj holky, blbý dotaz, dlouhé snažení téma jsem tu viděla ale.uz u potvrzených těhu. Navíc takové. teplo b podbřišku, mírně zvýšená teplota ( měřeno v podpaží), tlak v podbřišku a občasná nevolnost chvilková. Taky únava, ale třeba di to jen namlouvam. Ms mela ptrijit dneska. Tyto priznaky trvají asi od soboty. Nemam test. musim pro měj jet. Tak at zbytečně nejedu. omlouvam se za psaní. Píšu z mobilu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
3.2.15 21:08

Udelej si test. Priznaky to byt muzou a nemusi. Me bolelo hodne bricho a trisla uz tak 9 dni od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.2.15 21:09

Těžko říct, možná si to opravdu jen nalháváš. Test první den po vynechání ti s největší pravděpodobností nic neukáže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 21:12
@ViolaGrunge píše:
Těžko říct, možná si to opravdu jen nalháváš. Test první den po vynechání ti s největší pravděpodobností nic neukáže. :nevim:

Ukaze urcite. Max ukazuje vsem holkam cca 10 dni od ovulace. To je jeste pred zpozdenim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.2.15 21:16

Já si třeba dělala test jeden den po vynechání a byl negativní. Na konec se ukázalo že v době když jsem si test dělala jsem už byla v 12tt-stát se může všechno :lol: Jinak jsem to měla číst asi pozorněji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 21:18
@ViolaGrunge píše:
Já si třeba dělala test jeden den po vynechání a byl negativní. Na konec se ukázalo že v době když jsem si test dělala jsem už byla v 12tt-stát se může všechno :lol: Jinak jsem to měla číst asi pozorněji :oops:

Tak to si extrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.2.15 21:21

Ten test byl extrém… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.2.15 21:33
@Idzetka píše:
Ahoj holky, blbý dotaz, dlouhé snažení téma jsem tu viděla ale.uz u potvrzených těhu. Navíc takové. teplo b podbřišku, mírně zvýšená teplota ( měřeno v podpaží), tlak v podbřišku a občasná nevolnost chvilková. Taky únava, ale třeba di to jen namlouvam. Ms mela ptrijit dneska. Tyto priznaky trvají asi od soboty. Nemam test. musim pro měj jet. Tak at zbytečně nejedu. omlouvam se za psaní. Píšu z mobilu. :evil:

Ahoj napíšu ti to takhle, měla jsem všechny možné příznaky a těhotná jsme nebyla. Pak jsem žádné příznaky neměla a těhotná jsem byla. Takže za sebe, zajela bych pro test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.2.15 21:41
@Boudová píše:
Ukaze urcite. Max ukazuje vsem holkam cca 10 dni od ovulace. To je jeste pred zpozdenim :)

blbost. Ja den po ocek ms slabounka a tocekam. dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.2.15 21:42

Jinsk ovu vim presne kdy byls, tp odpovids i podle ms i podle utz presne.
Test max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.2.15 21:55
@e-lili píše:
blbost. Ja den po ocek ms slabounka a tocekam. dvojky

Tak to ma kazdej asi jinak. Holky si tu taky meri ovu a maj pozitivni testy. I ja ho mela slabe par dni pred MS. Tak to asi blbost neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.2.15 22:12

@Boudová ja tri roky zpet taky pozitivni, jsdne 4dny pred ms.

Jen sem chtela rict, ze test neukaze vzdy 100%. Je mnoho okolnosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital