Špinění a výtok v 36tt

Anonymní
11.12.22 19:39

Špinění a výtok v 36tt

Ahoj holky, jsem na začátku 36tt s dvojčaty bi-bi. Celé těhotenství mám výtok (bílý i vodový). Ale dnes v noci jsem se vzbudila s úplně mokrýma kalhotkama, převlékla jsem se a ráno, když jsem se zase vzbudila, tak to samé. Plus se k tomu přidalo hnědé až růžové špinění. Jela jsem na pohotovost, na CTG žádné kontrakce, čípek v pohodě, není kudy by utekla voda, neotvírám se a UZV taky ok, plodové vody dost. Bolesti nemám. Tak jsem jela zase domů. Akorát to pořád trvá, jen co vstanu, vyhrkne ze mně vodový výtok a v něm trochu špinění. Není hlenovité. Nic mě nebolí, pohyby cítím.

Chci se zeptat, jestli s tím nemáte pár týdnů před porodem zkušenosti? Může začít odcházet hlenová zátka? Ale špinění není hlenovité.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
11.12.22 20:06

Hlenova zatka klido muze, ale u me to byl fakt takovy chrchel hlenu (sorry za popis), vodove to nebylo :nevim: Jinak teda pocitam, ze to otestovali a plodovka to nebyla? Protoze je presne takhle rodila ve 36+2, dokonce ten vysplech byl jen jednorazovy a plodovku museli potvrdit vnitrnim sterem a pak bylo rozhodnuto o vyvolavani kvuli podezreni na infekci…ale to by snad tvuj pripad nemel byt, kdyz te zkontrolovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.22 20:11
@beruska9 píše:
Hlenova zatka klido muze, ale u me to byl fakt takovy chrchel hlenu (sorry za popis), vodove to nebylo :nevim: Jinak teda pocitam, ze to otestovali a plodovka to nebyla? Protoze je presne takhle rodila ve 36+2, dokonce ten vysplech byl jen jednorazovy a plodovku museli potvrdit vnitrnim sterem a pak bylo rozhodnuto o vyvolavani kvuli podezreni na infekci…ale to by snad tvuj pripad nemel byt, kdyz te zkontrolovali

Právě, že Temešváryho rozrok dr. nepoužila. Ale použila prý nějaký test, co se přiloží přímo na čípek. Sestra pro něj musela někam do skladu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky