Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj je, já to na sobě spíš tušila, je tady ale pár holek, u kterých jsem jim nevěřila a těhu jsou…
jinak u mě se těhu ukázalo 10 DEN PO STYKU, ALE TO JSEM VĚDĚLA, ŽE MÁM OVULACI.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká možnost, že jsem těhotná. Posledních 10 dní se mi bazální teplota drží nad 37 stupňů. Menstruaci mám dostat až 17, ale dnes ráno jsem měla baz.teplotu 36,9 a dostala jsem to. Není to ale normální krvácení, spíš jako když už to končí. Ne červené,ale jen nahnědlé.Taky v poslední době chodím více na malou. Navíc mám v poslední době divné chutě a víc jím. Budu vděčná za každou radu. Děkuju, Simča ![]()
Bubli já ho cítila… dosti bolestivě 14 po oplodnění
Některá mamina o mimi nemá páru, jiná to vycítí a další to cítí dost nepříjemně (bohužel to byl můj případ, ale ničeho nelituju, to utrpení za to stojí..)
Simi s tou teplotou nevím, podletoho se neumím orientovat, to ti tu poradí někdo jiný. Ale to špinění já měla taky, na záchod jsem lítala a přišla jsem si nafouklá, hrozně mi to tlačilo na močák. Naštěstí mě chutě nedoprovázejí
sleduj to špinění, a jestli přejde tam vyzkoušej test
počkala by jsem do toho 17. Jestli jsi to doposud měla pravidelně, tak by to mohlo znametat..... ![]()
Máco,moc děkuju za radu
dosud jsem to měla pravidelný, maximálně se stalo že se mi to o den, dva opozdilo. Doufám, že to znamená těhotenství
ty moje příznaky ![]()
Simi moc ti to přeju, sama jsem na mimi čekala rok a pak to přišlo absolutně neplánovaně, nečekaně…
moc moc ti přeju aby ti to vyšlo ![]()
děkuju moc Máci, s manželem se snažíme už půl roku, tak doufám ![]()
Maca90 ahoj
nevim nevim ale cim dal tim, je to divnejsi,jak mi rekla kamoska ze si to jen vnucuju
Dneska jsem si koupila test,nejaky intimed,prej se da pouzit po 7 dnech od styku:) tak uvidim,jsem dost nervozni:( doufam ze bude pozitivni ![]()
ale fakt nespravedlivy je,ze nekdo na to dite ceka nekolik let,a nekomu to prijde hned a nevazeji se toho:( jdou na potraty atd To je pak smutny:(:(
Ahoj i já už jsem psala před cca 14 dny kvuli špinění a jsem moc ráda,že vše dobře dopadlo.Ted' jsem konečně po 12 týdnu a už jsem o dost klidnější.Já se o mimi pokoušela od r.2006(o 2 jsme přisli)je to vážně smutný,že těm,co nechtěji to jde samo
,ale je pravda,že co jsem na to přestala taky myslet,že si budu úžívat života atd.tak jsem otěhotněla na první pokus
Všem držim palce ![]()
Simi hlavně pak dej vědět ![]()
Bubli kdyby ten test nevyšel, nech to 2-3 dny odležet a ozkoušej to znovu
stejnak si myslím že 7 dní je dost málo, ale uvidíš, třebas to vidět bude. A jsem stejného názoru, je opravdu nespravedlivé že ty ženský který mají mimčo bez jakých koliv problémů o něj většinou nestojí
a daj ho pryč… Chápu když nemá zázemí nebo je nezletila… Ale nějaká kačenka co si v 25 řekne ,,ooou já na to nemám, jsem moc mladá, nechci se vzdát dosavadního živata,,
za každou takovou, by jsem postavila holku co dítě mít nemůže!!!
tykyn Nooo vidíš, já jsem ti psala že bude vše ok!!!
Koukám že tvá minulost je taky pěkně těžká
teď už to bude jen dobré!!!
Říkají že po 14-tém týdnu těhu se riziko potratu podstatně snižuje, tak hold ještě týden NIC nedělej a JE TO!!!
A taky, přesně jak píšeš, že když jsi si začala užívat života a nemyslela na to, mimoušek se okázal
Přesně takhle to bylo u nás, v červnu jsem se konečně rozhoupala koupit si vysněnou motorku, odjela jsem si úžasnou sezónu a s manželem naplánovala tu letošní
heheee, nooo a vlistopadu jsem zjistila že čekáme..... Motorka dostala plachtu a ještě nějakou tu dobu se na ní bude prášit…
![]()
Bubli nezoufej, co ta menstruace? Jak dloho trvala a jak byla silná? Počkej ještě nějakej ten den a ozkoušej to znovu
Buď se ta potvora ještě rozjede a nebo je brzo…
to si celkem odvážná jezdit na motorce
tak až si budeš chtít provětrat hlavu na mateřský,tak jízda na motorce bude super
Já mám smůlu,že nemůžu cvičit nebo hrát badminton,ale až bude mimi na světě,tak makat začnu.Ale jsem fakt moc ráda,že mimi hezky roste a už byla vidět i pusinka a nos
příští týden už mi bude 33,tak na první mimi je na čase
Jinak všem,co se znaží držim palce…a nevěšte hlavu. ![]()
vandamara dekuju ti
to uz by melo vyjit tim padem
hele a je vubec mozne citit to tehotenstvi takle brzo?