Špinění po cytologii

Anonymní
21.11.24 13:28

Špinění po cytologii

Ahoj holky,

mam dotaz, včera jsem byla cca kolem poledne na gynekologické preventivní prohlídce, muj lékař nemocny vzal me zastupující. Všechno proběhlo ok, jen pri odberu cytologie jsem si všimla, ze na odebíraném kartacku ma pan doktor i krev. Vcera jsem si žádného špinění asi ani nevšimla ale dneska ano na toaletnim papire, neni to krev ale takove hnede spineni (omlouvam se za ten popis)…jsem i kolem ovulace, mozna den po ovulaci ja to presne uplne nevim. A asi taky zasadni info meli jsme s manželem vcera vecer i sex, zadna krev nic po nic nebylo, az dneska to spineni. Myslite, ze to souvisi vsechno nejak? Nebo se mam objednavat hned zase na gyndu? Predem dekuji za zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
365
21.11.24 13:39
@Anonymní píše: Více

ano souvisí, taky to tak mívám, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5029
21.11.24 13:40

Doktorka mě pokaždé upozorňuje, že mohu trochu špinit. Při odběru si toho doktor určitě musel všimnout a kdyby bylo něco špatně, tak by tě upozornil. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.24 13:41

@l.marek85 ja si rikala, ze on to tam mozna nejak lehce mudr skrabl a pak vecer ten sex asi taky nebyl idealni hned takhle po ty cytolce…dekuju za zkusenost! Ja prave tohle bezne nemam tak patram😊

• Citovat
  • Upravit
3422
21.11.24 13:42

Ano, po cytologii je to normální, mě na to vždy gynekolog upozorňuje, ať se neleknu, že můžu špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.24 13:43

@Yasmina21 on si vsiml ze na kartacku je lehce krev protože udelal takovy to tssss😂byl to mladsi doktor nez mam sveho, byl milej a snazil se tajze jsem mu nejaky skrabanec hned odpustila😊

Spis ze to spineni prislo az dneska😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.24 13:44

@Dadda8 mozna jsme to tim sexem s manzelem asi i nejak podrazdili🙈priste po cytologii ma utrum!😂

• Citovat
  • Upravit
14376
21.11.24 13:48

To hnědé je taky krev, jen jí je tak málo, že se začne rozkládat. Při odběru kartáčkem se to stává, můj gynekolog kvůli tomu používá klasickou vatovou tyčinku. Děložní čípek je strašně prokrvený a třeba v období ovulace ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.24 13:55

@Aduš8 ahaaa dekuju za vysvetleni, je mozne ze je to tou ovulaci protoze den pred vysetrenim sem mela takovy ten “plodny hlen”….takze cipek asi prokrveny byl.

• Citovat
  • Upravit
9293
21.11.24 13:55

Já to takto mám pokaždé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.24 13:59

@kavenka a jak dlouho to trva tak? Mne spis prekvapilo, ze je to az jakoby 24h po…

• Citovat
  • Upravit
9293
21.11.24 14:04

Většinou jsem špinila ten den večer a druhý den dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.11.24 14:07

Taky u mě normálka :) někdy špiním někdy ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie