Špinění při hormonální antikoncepci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.21 09:59

Obnovuji, jestli někdo neví co by to mohlo být. Jsem půl roku po porodu, od šestinedělí beru HA a teď poslední 2 cykly v průběhu špiním.
Před těhotenstvím jsem občas taky špinila, dle Dr. to bylo nějakým výkyvem hormonů. Ale při HA to hormony asi nebudou. Styk nebyl, že by to bylo v souvislosti s tím. Tak nevím.
Chystám se k Dr. ale teď je to složitější než se tam dostanu…

• Citovat
  • Upravit
53518
23.4.21 10:01
@Anonymní píše:
Obnovuji, jestli někdo neví co by to mohlo být. Jsem půl roku po porodu, od šestinedělí beru HA a teď poslední 2 cykly v průběhu špiním.
Před těhotenstvím jsem občas taky špinila, dle Dr. to bylo nějakým výkyvem hormonů. Ale při HA to hormony asi nebudou. Styk nebyl, že by to bylo v souvislosti s tím. Tak nevím.

U některych HA se to stává. Asi potřebuješ jiný typ. To by ti měl poradit ten gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
23.4.21 10:36
@Anonymní píše:

Jakou HA bereš? Jestli tu co se může při kojení, tak tam je špinění a krvácení velmi časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 10:44
@Russet píše:
U některych HA se to stává. Asi potřebuješ jiný typ. To by ti měl poradit ten gynekolog.

Brala jsem ji cca 10 let před těhotenstvím a bez problémů, ale jinou můžu zkusit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.21 10:44
@andelka83 píše:
Jakou HA bereš? Jestli tu co se může při kojení, tak tam je špinění a krvácení velmi časté.

Lindynette. Nekojím

• Citovat
  • Upravit
53518
23.4.21 11:42
@Anonymní píše:
Brala jsem ji cca 10 let před těhotenstvím a bez problémů, ale jinou můžu zkusit…

Ale těch deset let jsi nebyl těhotná. Tělo se může po porodu chovat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
23.4.21 12:39
@Anonymní píše:
Lindynette. Nekojím

Tu jsem brala taky před posledním těhotenstvím. Je opravdu možné, že po porodu ti už nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí