Spíte s dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
25.10.17 13:28

Spíme všichni spolu - já, manžel, čtyřleťák, dvouleťák a za chvíli přibude novorozenec. Vyhovuje nám to. Až budou chtít kluci do svého, určitě jim bránit nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148246
25.10.17 19:47
@fenny píše:
Spíme všichni spolu - já, manžel, čtyřleťák, dvouleťák a za chvíli přibude novorozenec. Vyhovuje nám to. Až budou chtít kluci do svého, určitě jim bránit nebudeme.

Jak velkou máte postel? Prosím nebrat jako rýpání :andel: :kytka: já si to nedovedu představit jak se vejdete a v klidu vyspíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.10.17 20:03

@Anna766 Donedávna jsme měli klasické dvojlůžko (plus k tomu přiraženou postýlku, ale ta byla prostě na odkládání věcí plus jako zarážka, aby děti nepadaly z postele). S novošem už bychom se nevešli, takže máme dvojlůžko plus k němu jednolůžko a momentálně bez mimina je to luxus :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148246
25.10.17 20:08

@fenny @fenny jé děkuju za fotku.To je hodně prostoru tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.10.17 20:14

@Anna766 Jo, ale nesmím si jít lehnout poslední (tuhle fotku smažu) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148246
25.10.17 20:16
@fenny píše:
@Anna766 Jo, ale nesmím si jít lehnout poslední (tuhle fotku smažu) :-D

Krásný :srdce: andílkové. Smaž radši obě. Nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.10.17 20:27
@Anna766 píše:
Krásný :srdce: andílkové. Smaž radši obě. Nikdy nevíš.

To já znám případ, kdy svobodná matka, ještě měla ve své posteli 15letou dceru, ta dcera prostě nikdy svoji postel neměla, od narození prostě spala s mámou. Jsou to prostě někdy případy, že by se člověk divil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.21 09:20

Ahoj maminky, když s vámi děti spinkají v postýlce (myslím teď ty mladší), nebály jste se, že je zalehnete? Náš syn, 1,5 roku, spí od narození sám ve své postýlce. Když plakal, vždy jsem ho uklidnila, uspala a přenesla zpět, ale teď má nějakou chřipku, včera v noci hodně plakal a nějak se stalo, že jsme v posteli oba usnuli. Teď si ale říkám, jestli jsem ho nemohla zmáčknout, příkrýt mu hlavu peřinou nebo tak. V noci jsem se nějak lekla a řekla si Ježíš co tu dělá, ale jsem taky unavená a hned jsem zase usnula. Jsem z toho teď nějak rozhozená. Vy jste neměly strach, že prckům nějak ublížíte?

• Citovat
  • Upravit
41007
27.10.21 09:23
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, když s vámi děti spinkají v postýlce (myslím teď ty mladší), nebály jste se, že je zalehnete? Náš syn, 1,5 roku, spí od narození sám ve své postýlce. Když plakal, vždy jsem ho uklidnila, uspala a přenesla zpět, ale teď má nějakou chřipku, včera v noci hodně plakal a nějak se stalo, že jsme v posteli oba usnuli. Teď si ale říkám, jestli jsem ho nemohla zmáčknout, příkrýt mu hlavu peřinou nebo tak. V noci jsem se nějak lekla a řekla si Ježíš co tu dělá, ale jsem taky unavená a hned jsem zase usnula. Jsem z toho teď nějak rozhozená. Vy jste neměly strach, že prckům nějak ublížíte?

u tak velkého dítěte opravdu ne. To by jsi musela být opilá nebo zfetovaná, aby jsi si nevšimla, že jsi ho zalehla, on se bránil a ty se neprobudila :think: Hádám, že 1,5leté dítko, když mu dá někdo deku přes hlavu, zvládne máchnout rukou a deku posunout, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.10.21 09:24
@Anonymní píše:

Ne, neměla jsem nikdy strach.. ani z chlapa a to ten můj se pořád vrtí a prevaluje a nikdy malého nezalehnul.. prcek s námi spí od narození :think: mmchdm, máme postel o šířce 140 cm, nejvíc místa zabírá právě ten malý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.10.21 09:37

Pokud nejsi opila, zfetovana nebo pod praskama, dite nezalehnes, ani miminko.

Navic tohle uz je velke dite, ten by se sakra ozval :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
27.10.21 10:24

Jak píší holky. K zalehnutí a udušení dítěte došlo vzdy, když byly osoby pod vlivem drog nebo alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
27.10.21 10:37

Spím tak s dětma od narození a strach mám jenom u úplného novorozence, ale ne že mu ublížím sama (ony ty instinkty ještě docela dobře fungují), ale starší sourozenci. Teď mám prcka 5m a je větší pravděpodobnost, že mi spadne z postele, než cokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
27.10.21 10:59

Bála jsem se u novorozeněte a malého kojence, a to ani ne, že bych hp zalehla já, spíš manžel. Spala jsem tedy uprostřed. Že bych mohla zalehnout batole, to mě teda nikdy nenapadlo, to už ani nejde, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
27.10.21 13:37

Ja s nim spala od narozeni, to byl proste o metr dal ode me. Mne to vyhovuje, spaly se mnou obe deti, starsi se presunula ve 2,5 dobrovolne do postele sve a mladis ma dva roky a necham ho taky odejit dobrovolne. Nebojim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí