Zpocené miminko - může nachladnout?

963
7.1.11 20:25

spocené miminko

Ahojda maminy,

dnes jsme byli několikrát venku s malou, pořád stejně nabaléná. Odpoledne tu bylo 10 stupňů nad nulou a byla oblečená tak, jako teď když byly jen 3 stupně a foukal vítr. Přišli jsme domů a nechala jsem jí ješt na balkoně. A když jsem jí svlékala, tak byla celá suchá, ale čepička a zátylek byly durch morký. Hned jsem ji svléknula a osušila. Může se jí něco stát? Stalo se to někomu také? Dost mě to vyděsilo. měřila jsem jí i teplotku, ale má je 36,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
7.1.11 20:27

ahoj, ja bych rekla ze jestli ji neofouknul vitr kdyz byla upocena tak by mela byt v pohode. mates je porad taky spocenej, lezi na gauci a nekdy od tech bulanu ma upocenou celou hlavu a zatim se mu nic nedelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
7.1.11 20:28
luciashek píše:
Ahojda maminy,dnes jsme byli několikrát venku s malou, pořád stejně nabaléná. Odpoledne tu bylo 10 stupňů nad nulou a byla oblečená tak, jako teď když byly jen 3 stupně a foukal vítr. Přišli jsme domů a nechala jsem jí ješt na balkoně. A když jsem jí svlékala, tak byla celá suchá, ale čepička a zátylek byly durch morký. Hned jsem ji svléknula a osušila. Může se jí něco stát? Stalo se to někomu také? Dost mě to vyděsilo. měřila jsem jí i teplotku, ale má je 36,5.

ne, neboj se.. to se prostě stává, že se děti trochu zapotí…kdyby byla ledová, tak je to jiné, ale tohle nic není… :huban: má dcera se dosti často budila propocená a nikdy ji nic nebylo, převlékla jsem ji do suchého a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
7.1.11 20:29

Mi kdyz holky dospavaji doma,kdyz prijdem z venku,tak maj vzdycky spocenou hlavicku a v pohode :lol: takze se tim neznepokojuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
7.1.11 20:31
joanee píše:
Mi kdyz holky dospavaji doma,kdyz prijdem z venku,tak maj vzdycky spocenou hlavicku a v pohode :lol: takze se tim neznepokojuj :kytka:

To jsem moc ráda, vyděsilo mě to. Asi se zapotila až doma, kdo ví. Svlíkla jsem jí. A utřela, protože jak byla zpocená a svlíknutá, rychle stydla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
7.1.11 20:43

Hele to se stává,že se děti spotěj,to není žádná tragédie.A jestli jí neofouklo,tak to bude poho,tím se nesmíš pořád tak nervovat :wink:
Malá je hodně horkokrevná,takže jsem se za tu dobu naučila,že ji oblíkám kolikrát míň jak sebe,protože pak bývá většinou spocená :wink:
Do toho se dostaneš neboj :-)

• Citovat
  • Upravit
963
7.1.11 21:07

Holky, děkuju za uklidnění. Mě se vybaví poučky v porodnici, že se mimčo nesmí přehřát a zpotit a tak mě to vyděsilo. zajímavý je, že při nižší teplotě, než byla odpolko, se mi zpotila, no nějak nechápu. Zátylek už má suchoučkej a teplounkej, zovna se s ta´tkou živí a chutí jí. Mě právě vyděsilo, aby neměla takový to z přehřátí, to je teploty, blití a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
8.1.11 13:24

Luci klid, aby měla úžeh, to by se musela přehřát celá :wink: a na sluníčku, řekla bych, že sama sebe nepřehřeje i kdybys jí navlíkla jak pumpičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí