Co na noc, aby miminko déle spalo...

7.1.11 14:44

co na nco aby miminko déle spalo...

ahojky…co dáváte na noc miminkum aby byla lépe zasycená…
já normálně dávám sunar…a ted jsem na noc dala Hami 1 Extra a je to pořád stejné…nepříjde mi že by jí to více zasytilo…
a naví c mi dnes ještě nekakala a dávám jí to zatím 2 dny vždy před spaním…doufám že z toho nebude zsácpa :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.1.11 14:45

*na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.1.11 14:48

nektery mimca spi nektery ne…nekterym se to upravi s vekem jinym ne…nekterym pomuze na noc kase - ale co vim od kamosek i odsud tak vetsinou ne. nekterym kdyz das neco vyzivnejsiho tak naopak spi hur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.11 14:49

a od kdy vaše miminka spala celou noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
7.1.11 14:51

Syn spal celou noc od svych 3 mesicu, dcera se stale budi minimalne 3× za noc - to povazuju za luxusni noc, protoze je schopna vstavat i co hodina. A to ma na noc kasi + kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.1.11 14:52
pupííííček píše:

Dítě má 14 měsíců a o celé noci si můžu nechat jen zdát :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.11 14:54
pupííííček píše:

Asi od 11 měsíců, ale není to 100%, i teď se ještě občas vzbudí (22 měsíců).

• Citovat
  • Upravit
9454
7.1.11 14:54

me spi mala paradne od konce sestinedeli 12 hodin v kuse :wink: ale je to spis vyjimka… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.1.11 14:55

Tak jak bylo výše napsané. Některé mimča spí a jiné prostě ne :nevim: jak které dítě.
Všechny jsou individuální… :nevim:
Naše malá mi celou noc spí už od jejich asi 3měsíců takže pohoda :mrgreen: ale dávala jsem ji taky kaši před spaním, která ji zasytila myslím dost dobře. :palec: a na dost dlouho.

A ještě jedna věc: když se náhodou vzbudila (což se nestávalo, ale občas se přihodilo :) ) tak jsem ji dala čajík, párkrát potáhla a spala. Moje pediatrička mi striktně zakázala ale teď už nevím přesně od kterého měsíce ji krmit na noc, tím nutrilonem neboť potom se maminy divily, že děcka jsou jak sudy :mrgreen: prostě řekla, když spinká celou noc a občas se vzbudí ať zkusím nejdřív čaj a kdyby i potom plakala ať ji dám mlíčko… a to fungovalo. Ale malá se naučila spát tak nějak sama přees noc, nepotřebovala ani čaj ani mléko :nevim:
Asi jsem to napsala tak nesrozumitelně tak snad se v tom zorientuješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
7.1.11 15:02

kluci spi celou noc od 4 mesicu, ale kdyz je spurt nebo nemoc, tak se budi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.1.11 15:04

Karolínka spinká celou noc,od těch 22 do 6,to se napapká,přebalíme a spinká dál do těch 9.Ale je pravda,že celej den pravidelně po 4 hodinách pije 210 um a poslední krmení ve 22 je schopná vypít i 270 :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.1.11 15:15

Malé jsou tři měsíce a kolikrát mi vydržela od 23 00 do 7 ráno,jinak vydrží těch 6 hodin,ale já kojim.

• Citovat
  • Upravit
3542
7.1.11 15:18

Tak naše dcera nespí celou noc ani ted a to ji jsou za měsíc dva.. takže zkusli jsme kaše. jen mléka, pak mléko s banánem, mléko s piškotem, polévky atd atd.. pediatr mi sdělil, že ji nemám noční krmení odepírat, takže na dnešek vysosla litr mléka jak nic…takže 4× vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.11 15:19

tak že bych zkusila tu kaši???no malá usne tak v 21hod pak se perobudí na jídlo tak kolem ty 3 hod ráno…
spínká hodinku…a pak se budí a musím jí dávat dudlíka…no a k ránu usne a probouzí se kolem 8hod..zase na jídlo..
ale já se tak něják ještě od porodu pořádně nevyspala…mám přerušovaný spánek…proože každé hýknutí mimča mě probudí… :lol: no snad příjde te osudná noc a já se vyspinkám do ružova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.11 15:22
petrusepetrus píše:
Karolínka spinká celou noc,od těch 22 do 6,to se napapká,přebalíme a spinká dál do těch 9.Ale je pravda,že celej den pravidelně po 4 hodinách pije 210 um a poslední krmení ve 22 je schopná vypít i 270 :huban: :srdce:

to se máš…já do malé dostanu 150ml a víc ne…taky máme po 4 hod…poslední jídlo má ve 20:00 hod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí