Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
tak jako píšeme si a párkrát přijel, jenze proste mi chybí…
je to chlap kterému jsem po peti letech otevřela svoje srdce a nejsem z těch, která hned při prvním problemu utíká![]()
prvnim problému možná. ale spíš mám pocit, že ještě nic nezačalo, ne?
Řiká ti něco převoznice?
Prostě bych mu řekla, že nemá vyřešený předchozí vztah, že momentálně končíš a at přijde až bude vyřešeno, pokud budeš ještě volná a bude ti za to stát, tak můžete pokračovat. ![]()
@jjjaajjj píše:
"@meduzza ale je to tak
sám od sebe proste napise máloPříspěvek upraven 13.07.18 v 19:21
Já ti věřím
. Jen víš jestli nemáš lepší se poohlédnout jinde? Po někom, kdo si tě bude víc předcházet
?
@Kostroma
mluvíme o tom hodně často a proste prý to nejde… nejhorší je že ví že mi to vadí…
když mu zemřel. jeho pes nebyla jsem s ním a ona ano a kdy jsem nabízela jakoukoliv pomoc prošlo mi ze to má na háku…
prošla jsem si peklem a víc jak pět let mi trvalo než jsem začala mužům věřit a proste nechci to vzdát při prvním větším problému ![]()
@jjjaajjj co nejde? i kdyby jí nakrásně chtěl pomoct, tak ex už koupila dům, tak ať tam maže,ne? a kdyby tě tak miloval, tak mohl být třeba zatím u tebe,ne?
@Lama Lama @meduzza
ja bohužel vůbec nikoho nemám, ani blbou kamosku, jen rodinu a ta chce abych od něj odešla a mamka mi řekla že ji je to jedno ať si dělám. co chci.
ale chci toho moc když bych chtěla rodinu???
![]()
@Monchichik ja bydlim u mamky, bohužel nemám na své bydlení finance
prosím kdo mi chcete pomoc či mi být oporou nebo kámoškami tak napište zprávu…
Děkuji moc
@jjjaajjj no rodinu chtít můžeš, ale s někým, kdo o tebe evidentně zas až tak nestojí to nemá cenu,ne? možná ti tvoje rodina radí dobře, určitě pro tebe chtějí to nejlepší a sami vidí, že se vedle něj trápíš ![]()
@jjjaajjj kvůli tomu, že nemáš peníze na své bydlení a chceš rodinu, nemusíš být s někým, kdo na tebe celkem kašle, zamysli se nad tím, jestli je to opravdu pro tebe ten pravý
@Monchichik
![]()
ale když jsme spolu je mi fajn a proste je to člověk pro kterého bych i dychala
hmmm, dost zajímavé. Jako já bych nedokázala asi bydlet nikdy s ex, mohl by chtít po mě sex ![]()
@jjjaajjj a máš pocit, že jste spolu kdykoliv je to možný? když si psala, že ti nepíše ani nejezdí, neupnula si se jen na něj moc?
@jjjaajjj píše:
@Kostroma
mluvíme o tom hodně často a proste prý to nejde… nejhorší je že ví že mi to vadí…
když mu zemřel. jeho pes nebyla jsem s ním a ona ano a kdy jsem nabízela jakoukoliv pomoc prošlo mi ze to má na háku…
prošla jsem si peklem a víc jak pět let mi trvalo než jsem začala mužům věřit a proste nechci to vzdát při prvním větším problému
Z tvého popisu je zřejmé, že tě nezere. Tohle není oboustranná láska.
Ta jeho ex o tobě ví, znate se osobne? On si tě běžně bere s sebou do toho bytu, kde ona žije s ním?