Společné bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
13.7.18 19:46

@jankajj ano zná mě a ví že jsme spolu, několikrát jsme se viděli a i jsem u nej kolikrát byla už v době kdy tam bydlela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
13.7.18 19:58

Jsi si jistá, že je skutečně ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
13.7.18 20:22
@jjjaajjj píše:
@Lama Lama @meduzza
ja bohužel vůbec nikoho nemám, ani blbou kamosku, jen rodinu a ta chce abych od něj odešla a mamka mi řekla že ji je to jedno ať si dělám. co chci.
ale chci toho moc když bych chtěla rodinu??? :,( :,(

možná jo. nebo minimálně pokud jí chceš s tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.7.18 20:24
@jjjaajjj píše:
@jankajj ano zná mě a ví že jsme spolu, několikrát jsme se viděli a i jsem u nej kolikrát byla už v době kdy tam bydlela

A nemohl jí před tvým příchodem říct, že jsi kamarádka? Obejme tě před ní? Víta pusou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.18 20:27

@Russet @Tableta jsem si jistá že to je ex, před ní mě normálně políbí a i obejme nebo drzi za ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
13.7.18 20:31

Holk zažila jsem to, vím, že to tak prostě může být, že s ní není. Ale ač spolu nejsou partneři, tak prostě vyřešený to není a může se to celé ještě táhnoout věky, opakovat… cokoli .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
13.7.18 20:42

Nečetla jsem komentáře, tak možná budu mimo mísu ale averzi vašeho syna absolutně nechápu. Nezlobte se, ale přijde mi jako rozmazlené dítě, které si něco usmyslelo a přes to nejede vlak. :roll: Jestli za tím není něco víc, tak bych velmi rázně upozornila, ať se okamžitě začne chovat jako inteligentní, dospělý člověk schopný akceptovat rozhodnutí druhých. Tohle mé dítě předvádět, tak se stydím. :roll: Vás asi výchova v tomto směru moc netankuje když ještě synovi ustupujete a řešíte pouze to, jak zařídit aby se nepotkávali. Být tím dotyčným, tak do toho baráku ani nevkročím už z principu, že tam nade mnou ohrnují nos jen kvůli vzdělání. :roll: Že je málo výmluvný, bože, to je rozmazlenec. To na mě klidně zavolejte strýčka lynče ale tohle je extrém. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32567
13.7.18 20:44

@AnnaNuvoletta07 nečetla si nejen komentáře, ale ani ani příspěvek zakladatelky, tady žádný syn není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
13.7.18 20:46

@Monchichik
situace je taková, že dcera ( 19 let )chodí už dva roky s klukem, kterého syn nesnáší… Omlouvám se asi jsem mimo ale o koho se tedy jedná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32567
13.7.18 20:48

@AnnaNuvoletta07 ne, na straně 6 je nový příspěvek jiné zakladatelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
13.7.18 20:49

Nesnaží se jí vyřešit, vyhovuje mu to. Pryč od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.18 20:53

@marzanna
jenze city jsou silnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
13.7.18 20:57

@Monchichik
Ahááá. Tak to vše vysvětluje. :D Děkuju za upozornění. :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32567
13.7.18 21:03

@AnnaNuvoletta07 nemáš zač :kytka: jsem si myslela, že jsem blázen, když jsem to četla, kde se vzal jaký syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.7.18 14:52

děkuji moc za odpovědi i když stále nevím co dělat dál…
Vim ze s tím člověkem mi je dobře a že ho miluji a taky nechci hned utíkat, ale nevím kam tohle vše vede… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí