Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jankajj ano zná mě a ví že jsme spolu, několikrát jsme se viděli a i jsem u nej kolikrát byla už v době kdy tam bydlela
@jjjaajjj píše:
@Lama Lama @meduzza
ja bohužel vůbec nikoho nemám, ani blbou kamosku, jen rodinu a ta chce abych od něj odešla a mamka mi řekla že ji je to jedno ať si dělám. co chci.
ale chci toho moc když bych chtěla rodinu???![]()
možná jo. nebo minimálně pokud jí chceš s tímto.
@jjjaajjj píše:
@jankajj ano zná mě a ví že jsme spolu, několikrát jsme se viděli a i jsem u nej kolikrát byla už v době kdy tam bydlela
A nemohl jí před tvým příchodem říct, že jsi kamarádka? Obejme tě před ní? Víta pusou?
Holk zažila jsem to, vím, že to tak prostě může být, že s ní není. Ale ač spolu nejsou partneři, tak prostě vyřešený to není a může se to celé ještě táhnoout věky, opakovat… cokoli .
Nečetla jsem komentáře, tak možná budu mimo mísu ale averzi vašeho syna absolutně nechápu. Nezlobte se, ale přijde mi jako rozmazlené dítě, které si něco usmyslelo a přes to nejede vlak.
Jestli za tím není něco víc, tak bych velmi rázně upozornila, ať se okamžitě začne chovat jako inteligentní, dospělý člověk schopný akceptovat rozhodnutí druhých. Tohle mé dítě předvádět, tak se stydím.
Vás asi výchova v tomto směru moc netankuje když ještě synovi ustupujete a řešíte pouze to, jak zařídit aby se nepotkávali. Být tím dotyčným, tak do toho baráku ani nevkročím už z principu, že tam nade mnou ohrnují nos jen kvůli vzdělání.
Že je málo výmluvný, bože, to je rozmazlenec. To na mě klidně zavolejte strýčka lynče ale tohle je extrém. ![]()
@AnnaNuvoletta07 nečetla si nejen komentáře, ale ani ani příspěvek zakladatelky, tady žádný syn není ![]()
@Monchichik
situace je taková, že dcera ( 19 let )chodí už dva roky s klukem, kterého syn nesnáší… Omlouvám se asi jsem mimo ale o koho se tedy jedná? ![]()
@AnnaNuvoletta07 ne, na straně 6 je nový příspěvek jiné zakladatelky ![]()
@Monchichik
Ahááá. Tak to vše vysvětluje.
Děkuju za upozornění.
![]()
@AnnaNuvoletta07 nemáš zač
jsem si myslela, že jsem blázen, když jsem to četla, kde se vzal jaký syn ![]()
děkuji moc za odpovědi i když stále nevím co dělat dál…
Vim ze s tím člověkem mi je dobře a že ho miluji a taky nechci hned utíkat, ale nevím kam tohle vše vede… ![]()