Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nešlo by,aby bratr ten jeden pokoj obýval dole u rodičů?Oni mají tři pokoje,jsou dva.Vy máte tři pokoje a jste na to dvě rodiny.Kuchyň a koupelnu máte s bratrem společnou?
Proč se bráchy nezeptáte, kde to vázne, jestli nepotřebuje pomoct… že už jim to musí lézt na mozek tak se tam mačkat a blabla…
Tak já Tě obdivuji, že to vůbec vydržíš. Já bych bohužel nesnesla nikoho
Je mi tě líto, ale zkus to vydržet a doufej, že bude líp. Pipet má dobrou radu zeptej se jestli chtějí s něčím pomoct atd. Snad na vánoce budou chtít být v novém? Přeji ti pevné nervy a vždycky si řekni hlavně že jsme zdravý a mohlo by být hůř ![]()
určitě taky radim jim pomoci.Mi jsme stavěli sice s firmama,ale fakt to není žádná pr…Vše se vleče stále bordel a ty dodělávky jsou nejhorší.Pěkně chodte každej den na brigádu ![]()
A oni se nechtějí stěhovat co nejdříve? Jim to nevadí, že se mačkají v jednom pokoji? Jak moc je ten dům nedodělaný? My jsme se stěhovali sotva jsme měli podlahy, kuchyň, koupelnu, byli jsme skoro bez nábytku, jen postele, ale už jsme tam bydleli a doděláno nemáme doteď. ![]()
Ano my jsme taky neměli všechno dodělané a stěhovali jsem se jen co to šlo. A to jsme měli dvoupokojový byt jen pro sebe, ale strašně jsem chtěla být v novém a mít klid ![]()
Pomahame jak jen to jde
muj chlap je tam furt
oni tam vlastně taky nic mít nebudou
budu muset vydržet ale aspon sem se vykecala
![]()
Ahojky mám doma strašně blbou situaci a nevíme jak s toho ven snad jen čekat ale to je už nekonečné
mame dvougenerační dum ktery pak bude muj,mam dva bratry oba dostaly darem plac a mají postavený,ten starší už je na svém 5 lel.A ten mladší bydlí doma
stale dům už mají postavený ale ty dodělávky strašně trvají.Situace je u nás taková že dole bydlí mamka s tatkou maji tam 3 pokoje plus kuchyn.No a nahoiře jsem já manžel 8 měsíční mimi já mam svou kuchyn a dva pokoje plis zachd koupelna a bracha s manželkou jeden pokoj a mají ročního chlapečka.Jenže se měli stehivat o prazdninách už je říjen a furt nic
jenže už tady bydlí 4 roky a nám ten jedn pokoj chybí na obývák a navíc vztahxy nejsou dobré
jenže vydržet se to nedá dum si stavět nechcem protože na to nejsou finance a na byt jit nemá smysl protože až se odstěhují si to chcem zařídit
už sme i o techto možností uvažovaly ale manžel nemá zase tak dobře placenou práci tak by nás neuživyl a navíc zdedí dum po rodičích.Jenže my se hadáme s manželem tak já s mamkou protě je to tady jen puknout
už sem z toho fakt zoufalá a nevím jak z toho ven