Spolknutí něčeho tvrdého v paštice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
7.10.12 13:42
@stazinka09 píše:
Nejspíš se nic nestane. Znala jsem pána co spolknul zapalovač, naordinovali mu sáček kysaného zelí denně. Prošel. Za tři dny.

Fuj… při prvním přečtení jsem četla: Pošel. Za tři dny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
7.10.12 13:45
@Regina Hero píše:
Fuj… při prvním přečtení jsem četla: Pošel. Za tři dny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No já to nechtěla rozpitvávat do detailů :lol:, jen utěšit zakladatelku, že i větší předměty projdou…No jinak ten pán byl v depresi a zabít se chtěl, měl dost prapodivná nápady. Pak se z toho naštěstí dostal a dával to k dobru jako historku z natáčení.

• Citovat
  • Upravit
48576
7.10.12 13:46

Bez tak to byl myší zub :roll:.Já takle jednou měla v paštice myší zub a kus kuže s chlupama :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
7.10.12 13:47

@Kamča.dalmatinka
uuuufffff myší zub :cert: :lol:. Jsem ráda, že paštiky už několik desítek let nejím.

• Citovat
  • Upravit
48576
7.10.12 13:49
Já sem si dneska zrovna koupila paštiku ale vzala sem mandlovou abych mohla kousky něčeho zařadit mezi mandle :lol:
@stazinka09 píše:
@Kamča.dalmatinka
uuuufffff myší zub :cert: :lol:. Jsem ráda, že paštiky už několik desítek let nejím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
7.10.12 13:51
@Kamča.dalmatinka píše:
Bez tak to byl myší zub :roll:.Já takle jednou měla v paštice myší zub a kus kuže s chlupama :poblion:

no, fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
7.10.12 13:52
@stazinka09 píše:
@Kamča.dalmatinka
uuuufffff myší zub :cert: :lol:. Jsem ráda, že paštiky už několik desítek let nejím.

Taky paštiky nejím po přečtení složení :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.10.12 13:53
@Pettule69 píše:
to zrovna ne ale příjde mi to komické…snad vydím že tam byl kousek něčeho když si tu paštiku na rohlík mažu…

Tak hlavně že ty to VYDÍŠ :zed: co si mažeš na chleba či rohlík. Nechápu proč se o ní otíráš, chtěla jen poradit a co se jí dostalo? Odpověď že se jí rozpářou střeva je dost podúroveň. Promiň, ale musela jsme to napsat. A teď hurá do mě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.10.12 13:53
@Pettule69 píše:
to zrovna ne ale příjde mi to komické…snad vydím že tam byl kousek něčeho když si tu paštiku na rohlík mažu…

No a ja zase vidim( s mekkym i po v), ze misto rypani do zakladatelky by to chtelo ozivit zaklady ceskeho jazyka. ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 14:03

@stazinka09 K večeři už nemám…a proč i k večeři? jako že to rychle vyjde?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.12 14:03

@IvkaH a co myslíš že tam zůstalo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.12 14:05

@Pettule69 no tak já když to mazala tak jsem tam nic neviděla asi třeba v rohlíku to bylo-nevím?

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
7.10.12 14:09
@Anonymní píše:
@stazinka09 K večeři už nemám…a proč i k večeři? jako že to rychle vyjde?

Přesně a to zelí udělá kolem spolknutého předmětu takový obal, vyjde to rychleji a bezpečněji. Předmět nemá žádnou šanci se ve střevě zaseknout. Proto se zelí někdy označuje jako kartáč střev. Ale myslím, že to bude dobré i bez zelí.

• Citovat
  • Upravit
15097
7.10.12 14:20

My měli v paštice lidskej zub, ještě jsem ho vzala k zubařce, tak prý jo.Tak si asi snědla další kousek toho podnikatele co my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.10.12 14:25

..hele, v kolik chodíš na velkou, pak dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie