Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@stazinka09 píše:
Nejspíš se nic nestane. Znala jsem pána co spolknul zapalovač, naordinovali mu sáček kysaného zelí denně. Prošel. Za tři dny.
Fuj… při prvním přečtení jsem četla: Pošel. Za tři dny.
![]()
@Regina Hero píše:
Fuj… při prvním přečtení jsem četla: Pošel. Za tři dny.![]()
![]()
![]()
![]()
No já to nechtěla rozpitvávat do detailů
, jen utěšit zakladatelku, že i větší předměty projdou…No jinak ten pán byl v depresi a zabít se chtěl, měl dost prapodivná nápady. Pak se z toho naštěstí dostal a dával to k dobru jako historku z natáčení.
Bez tak to byl myší zub
.Já takle jednou měla v paštice myší zub a kus kuže s chlupama ![]()
@Kamča.dalmatinka
uuuufffff myší zub
. Jsem ráda, že paštiky už několik desítek let nejím.
@stazinka09 píše:
@Kamča.dalmatinka
uuuufffff myší zub![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Bez tak to byl myší zub.Já takle jednou měla v paštice myší zub a kus kuže s chlupama
no, fuj ![]()
@stazinka09 píše:
@Kamča.dalmatinka
uuuufffff myší zub![]()
Taky paštiky nejím po přečtení složení ![]()
@Pettule69 píše:
to zrovna ne ale příjde mi to komické…snad vydím že tam byl kousek něčeho když si tu paštiku na rohlík mažu…
Tak hlavně že ty to VYDÍŠ
co si mažeš na chleba či rohlík. Nechápu proč se o ní otíráš, chtěla jen poradit a co se jí dostalo? Odpověď že se jí rozpářou střeva je dost podúroveň. Promiň, ale musela jsme to napsat. A teď hurá do mě ![]()
@Pettule69 píše:
to zrovna ne ale příjde mi to komické…snad vydím že tam byl kousek něčeho když si tu paštiku na rohlík mažu…
No a ja zase vidim( s mekkym i po v), ze misto rypani do zakladatelky by to chtelo ozivit zaklady ceskeho jazyka.
![]()
@stazinka09 K večeři už nemám…a proč i k večeři? jako že to rychle vyjde?
@Pettule69 no tak já když to mazala tak jsem tam nic neviděla asi třeba v rohlíku to bylo-nevím?
@Anonymní píše:
@stazinka09 K večeři už nemám…a proč i k večeři? jako že to rychle vyjde?
Přesně a to zelí udělá kolem spolknutého předmětu takový obal, vyjde to rychleji a bezpečněji. Předmět nemá žádnou šanci se ve střevě zaseknout. Proto se zelí někdy označuje jako kartáč střev. Ale myslím, že to bude dobré i bez zelí.
My měli v paštice lidskej zub, ještě jsem ho vzala k zubařce, tak prý jo.Tak si asi snědla další kousek toho podnikatele co my ![]()