Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Regina Hero píše:
Fuj… při prvním přečtení jsem četla: Pošel. Za tři dny.![]()
![]()
![]()
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Bez tak to byl myší zub.Já takle jednou měla v paštice myší zub a kus kuže s chlupama
fuj tak to už bych asi neměla na kupovanou paštiku nikdy chuť a to miluju Matěje
![]()
@boball píše:
My měli v paštice lidskej zub, ještě jsem ho vzala k zubařce, tak prý jo.Tak si asi snědla další kousek toho podnikatele co my
A nebyl to tvůj zub?
Jsem ochotná věřit tý myši v paštice, ale lidskej zub, to už je opravdu silný kafe.
![]()
@Anonymní píše:
@IvkaH a co myslíš že tam zůstalo?
já nevím při hotelovce jsme byli na exkurzi ve výrobě salámů, uzenin, paštik oni tam klidně přimelou kdejaký hajzl, to víš může něco omylem spadnout, když to chystají a objeví to až zákazník. Já měla v salámu od té doby nemám ráda vysočinu nějaký černý kus tak 1cm x2cm fuj nevím co to bylo, ale bylo to celé černé, jak podrážka
ono i do toho těsta na rohlík se může dostat kousek něčeho co tam nemá být, bohužel se to stává ![]()
@Cuarentena píše:
A nebyl to tvůj zub?![]()
![]()
Jsem ochotná věřit tý myši v paštice, ale lidskej zub, to už je opravdu silný kafe.
![]()
![]()
Nebyl, já mám ještě pořád svoje všechny. Mám ho v krabičce, straším s ním návštěvy. Ale myslím, si, že ho tam někdo hodil schválně, ne že by jsme fakt někoho snědli
![]()
@Pettule69 píše: Více
No mně přijde zase komická ta tvoje čeština…
“vidím”
@Lulu0707 píše: Více
a mně přijde komické vlítnout do 12 let staré diskuse a rozdávat moudra ![]()