Pořezaný prst

ŠáruušN
24.9.12 11:16

Pořezaný prst

Prosím poraďte mi. Předvčerejškem jsem se řízla nožem do prstu, hluboká rána 3 cm dlouhá, manžel mě hnal na chirurgii že to bude na šití ale já jsem tak hloupá a prostě ne, nešla jsem tam. Krve jak z vola, no však to znáte. Tak jsme to aspoň stáhli náplastí a zavázali. Teď na to koukám, rána nevypadá nejhůř, ALE mám celý prst nateklý, nemůžu s ním hýbat, nemám v něm cit :( Už to ani nebolí, ale ten otok atd. se mi nelíbí, už tolikrát jsem se řízla, ale tohle se mi ještě nestalo. Co s tím, co to může znamenat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43039
24.9.12 11:25

No kdybych to videla, ale takhle podle popisu bych s tim radej jela - jestli sis neprefikla slachu a nerv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 11:28

Taky bych jela znova, zrovna nedávno se tohle stalo manželově babičce, nevinné říznutí a byla z toho přefiklá šlacha i nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
24.9.12 11:29
@Pudloslava píše:
No kdybych to videla, ale takhle podle popisu bych s tim radej jela - jestli sis neprefikla slachu a nerv.

si děláš srandu

• Citovat
  • Upravit
43039
24.9.12 11:33
@ŠáruušN píše:
si děláš srandu

„nemuzu s nim hybat a nemam v nem cit“
jasne, muze to byt i od otoku… nekdo by se na to mel kouknout. slacha i nerv se da sesit, ale nesmi se to odkladat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
24.9.12 11:37

Také to vidím na nerv a šlachu. Ty jsi ale hrdinka, mazej na chíru, na hrdinství teď není čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
24.9.12 11:40

@Pudloslava aha, a ten otok je v pořádku? jak už jsem psala, už hodněkrát jsem se řízla, ale oteklé jsem to tedy ještě neměla… no jestli mi budou něco šít, asi tam omdlím :lol:

• Citovat
  • Upravit
ŠáruušN
24.9.12 11:42

@tterka Já právě nejsem hrdinka, na chíru jsem nešla ze strachu, ne z hrdinství :) Šití se bojím jak čert kříže… A bolelo mě to tak brutálně, že bych si na to ten den stejně nenechala vůbec šáhnout :?

• Citovat
  • Upravit
30707
24.9.12 11:57
@ŠáruušN píše:
@tterka Já právě nejsem hrdinka, na chíru jsem nešla ze strachu, ne z hrdinství :) Šití se bojím jak čert kříže… A bolelo mě to tak brutálně, že bych si na to ten den stejně nenechala vůbec šáhnout :?

Ahojky, ale to se neboj…vždyť Ti to umrtví… :pankac:
Před třemi lety mi „visel“ článek prostředníčku (díky stojanové vrtačce), mrskala jsem na chirurgii, narovnali, vrazili drát, sešili a super…prst skoro jako „nový“, zůstal jen kladívkový efekt…nicméně jsem měla štěstí, žádná šlacha poškozena nebyla a cit mi zůstal. :potlesk:
Ale fič tam, to taky pak nemusíš ten prst narovnat, pokus máš šlachu v pytli. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
24.9.12 13:22
@ŠáruušN píše:
@tterka Já právě nejsem hrdinka, na chíru jsem nešla ze strachu, ne z hrdinství :) Šití se bojím jak čert kříže… A bolelo mě to tak brutálně, že bych si na to ten den stejně nenechala vůbec šáhnout :?

Aha, tak to já právě pochopila, že jsi hrdinka, a že žádného doktora nepotřebuješ :oops: :oops: :oops:
V tom případě buď hrdinka a rychle vyraž na chirurgii, abys s prstem neměla problémy. A neboj se, oni ti to umrtví (tedy jestli přežiješ injekci :lol: :oops:, ale myslím, že existuje i nějaký znecitlivující gel). Přežiješ všechno, hlavně fakt někam jdi ;). Naše babi si mezi prsty vrazila velkou třísku, sama si to vydloubla a od té doby má ty dva prsty nepohyblivé. Takže předpokládám, že si též poškodila nervíky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
24.9.12 14:52

Jé holky vy mě děsíte. Už jsem o tom informovala manžela, a akorát si ze mě udělal srandu, že se s tím akorát bojím hýbat a proto to nejde. :pocitac: Pořád ještě čekám jestli to nerozhejbu, a když ne tak prostě pojedeme.

• Citovat
  • Upravit
30707
24.9.12 14:54
@ŠáruušN píše:
Jé holky vy mě děsíte. Už jsem o tom informovala manžela, a akorát si ze mě udělal srandu, že se s tím akorát bojím hýbat a proto to nejde. :pocitac: Pořád ještě čekám jestli to nerozhejbu, a když ne tak prostě pojedeme.

8o …no, Ty jsi třída..Ti povím… :pankac: :lol: :mrgreen: :lol:
No nevím, dělej, jak myslíš, ale tři dny jsou tři dny!?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.9.12 16:18

Ahojky tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
27.9.12 16:18

Prst je cernej, zacina zapachat a couha z nej kost. Ale k doktorovi nepojedu, to se jeste rozhejbe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
27.9.12 16:24
@Pudloslava píše:
Prst je cernej, zacina zapachat a couha z nej kost. Ale k doktorovi nepojedu, to se jeste rozhejbe :-)
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

…tak, doufejme, že ne… :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák