Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No kdybych to videla, ale takhle podle popisu bych s tim radej jela - jestli sis neprefikla slachu a nerv.
Taky bych jela znova, zrovna nedávno se tohle stalo manželově babičce, nevinné říznutí a byla z toho přefiklá šlacha i nervy.
@Pudloslava píše:
No kdybych to videla, ale takhle podle popisu bych s tim radej jela - jestli sis neprefikla slachu a nerv.
si děláš srandu
@ŠáruušN píše:
si děláš srandu
„nemuzu s nim hybat a nemam v nem cit“
jasne, muze to byt i od otoku… nekdo by se na to mel kouknout. slacha i nerv se da sesit, ale nesmi se to odkladat
Také to vidím na nerv a šlachu. Ty jsi ale hrdinka, mazej na chíru, na hrdinství teď není čas ![]()
@Pudloslava aha, a ten otok je v pořádku? jak už jsem psala, už hodněkrát jsem se řízla, ale oteklé jsem to tedy ještě neměla… no jestli mi budou něco šít, asi tam omdlím ![]()
@tterka Já právě nejsem hrdinka, na chíru jsem nešla ze strachu, ne z hrdinství
Šití se bojím jak čert kříže… A bolelo mě to tak brutálně, že bych si na to ten den stejně nenechala vůbec šáhnout ![]()
@ŠáruušN píše:
@tterka Já právě nejsem hrdinka, na chíru jsem nešla ze strachu, ne z hrdinstvíŠití se bojím jak čert kříže… A bolelo mě to tak brutálně, že bych si na to ten den stejně nenechala vůbec šáhnout
Ahojky, ale to se neboj…vždyť Ti to umrtví… ![]()
Před třemi lety mi „visel“ článek prostředníčku (díky stojanové vrtačce), mrskala jsem na chirurgii, narovnali, vrazili drát, sešili a super…prst skoro jako „nový“, zůstal jen kladívkový efekt…nicméně jsem měla štěstí, žádná šlacha poškozena nebyla a cit mi zůstal. ![]()
Ale fič tam, to taky pak nemusíš ten prst narovnat, pokus máš šlachu v pytli. ![]()
@ŠáruušN píše:
@tterka Já právě nejsem hrdinka, na chíru jsem nešla ze strachu, ne z hrdinstvíŠití se bojím jak čert kříže… A bolelo mě to tak brutálně, že bych si na to ten den stejně nenechala vůbec šáhnout
Aha, tak to já právě pochopila, že jsi hrdinka, a že žádného doktora nepotřebuješ
![]()
V tom případě buď hrdinka a rychle vyraž na chirurgii, abys s prstem neměla problémy. A neboj se, oni ti to umrtví (tedy jestli přežiješ injekci
, ale myslím, že existuje i nějaký znecitlivující gel). Přežiješ všechno, hlavně fakt někam jdi
. Naše babi si mezi prsty vrazila velkou třísku, sama si to vydloubla a od té doby má ty dva prsty nepohyblivé. Takže předpokládám, že si též poškodila nervíky ![]()
Jé holky vy mě děsíte. Už jsem o tom informovala manžela, a akorát si ze mě udělal srandu, že se s tím akorát bojím hýbat a proto to nejde.
Pořád ještě čekám jestli to nerozhejbu, a když ne tak prostě pojedeme.
@ŠáruušN píše:
Jé holky vy mě děsíte. Už jsem o tom informovala manžela, a akorát si ze mě udělal srandu, že se s tím akorát bojím hýbat a proto to nejde.Pořád ještě čekám jestli to nerozhejbu, a když ne tak prostě pojedeme.
…no, Ty jsi třída..Ti povím…
![]()
No nevím, dělej, jak myslíš, ale tři dny jsou tři dny!?! ![]()
Prst je cernej, zacina zapachat a couha z nej kost. Ale k doktorovi nepojedu, to se jeste rozhejbe ![]()
@Pudloslava píše:
Prst je cernej, zacina zapachat a couha z nej kost. Ale k doktorovi nepojedu, to se jeste rozhejbe
…tak, doufejme, že ne…
![]()
Prosím poraďte mi. Předvčerejškem jsem se řízla nožem do prstu, hluboká rána 3 cm dlouhá, manžel mě hnal na chirurgii že to bude na šití ale já jsem tak hloupá a prostě ne, nešla jsem tam. Krve jak z vola, no však to znáte. Tak jsme to aspoň stáhli náplastí a zavázali. Teď na to koukám, rána nevypadá nejhůř, ALE mám celý prst nateklý, nemůžu s ním hýbat, nemám v něm cit
Už to ani nebolí, ale ten otok atd. se mi nelíbí, už tolikrát jsem se řízla, ale tohle se mi ještě nestalo. Co s tím, co to může znamenat?