Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, tak jsem se ve svém poranění, kdy mě můj synek (necelý rok) švihnul včera před dr v ordinaci do oka a já musela zachovat klidnout hlavu a že se nic nestalo, rozhodla založit diskusi, zda jste také zažili nějaké kuriozní poranění? Ať se trošku „zasměju“ i když v daný moment to není směšný, ale zpětně se tomu určo taky zasměju, až to přestane bolet jak čert…:) byla jsem s tím na pohotovosti a mám poškrábanou rohovku
řeže to děsně jako bych tam měla střepy
snad to bude brzy dobré…ale teda vysvětlovat dr svůj pláč, že mě malej švihnul do oka, když mi vysvětlovala jaké nás čeká vyšetření… ![]()
Jednou jsem se synovce skákala v malém bazénku a vůbec nechápu jak, ale odřela jsem si noc přímo mezi očima o hladké dno
bolelo to jako kráva a vypadala jsem jak tatar… zpětně mi to připadá dost vtipný
Jejda, to muselo být nepříjemné
Tak ať je to brzy v pořádku
Mně se teda zrovna včera stalo to, že mě naše madam praštila dětským notebookem do kořene nosu vší silou a to teda byla rána, že jsem chvíli viděla rozmazaně. Ale teď už dobrý ![]()
Poslední den prázdnin malá roztočila umělohmotný kelímek na lžičce, on z ní sjel a trefil mě hranou pod obočí. Okamžitě naskočila boule, která se později začala pěkně vybarvovat. Tak jsem šla s dcerou do školky, pěkně s monoklem ![]()
Holky
ono to v danou situaci vypadá děsivě všechno, ale pak se tomu určo zasmějeme, já ještě vzpomínám, že jednou jako dítě jsem skákala se sestrou na posteli ona mě žduchla a já projela vubec nevim jak dole pod radiatorem hlavou. No a měla jsem diru jak vrata rozseklou hlavu. Zpětně se směju, protože to vubec nebolelo, ale až sestra celá zšedla a ukazovala prstem jak mi začala téct krev po hlavě začala jsem ječet jak pavián a už jsme jeli na šití…
Bylo mi tak 12, začínala puberta a já (podobně jako 90% jiných slečen v tomto věku) stávala hodiny před zrcadlem a zkoumala se. No, jedno před odchodem do školy si zase tak stojím, koukám na sebe, obzvlášť mi to sluší. A co mě nenapadne? Co kdybych se sama sobě uklonila? Super nápad. jen v mýc výpočtech nebylo umyvadlo. Nebudu vás napínat, přerazila jsem si zub ![]()
Ale malej mi dělá vubec zle
cca před měsícem a půl mi strhnul nehet, chtěla jsem ho přebalit a jak už sebou tak šije a nenechá se jen tak přebalit ďáblík, tak najednou škub, zachytil se mi o jeho plinu a teda bolest jak **** a už jsem nadávala k sakru a malej se mi ještě smál co blbnu asi a já si musela pak v koupelně ten nehet dotrhnout, jelikož visel na kousičku jen
no to byla „slast“ pak jsem čekala až to naroste zase ten nehet…
@sweetpretty píše:
Holkyono to v danou situaci vypadá děsivě všechno, ale pak se tomu určo zasmějeme, já ještě vzpomínám, že jednou jako dítě jsem skákala se sestrou na posteli ona mě žduchla a já projela vubec nevim jak dole pod radiatorem hlavou. No a měla jsem diru jak vrata rozseklou hlavu. Zpětně se směju, protože to vubec nebolelo, ale až sestra celá zšedla a ukazovala prstem jak mi začala téct krev po hlavě začala jsem ječet jak pavián a už jsme jeli na šití…
Taky dobrý
Ještě že jsou ty děti gumový ![]()
@jessikka píše:
Bylo mi tak 12, začínala puberta a já (podobně jako 90% jiných slečen v tomto věku) stávala hodiny před zrcadlem a zkoumala se. No, jedno před odchodem do školy si zase tak stojím, koukám na sebe, obzvlášť mi to sluší. A co mě nenapadne? Co kdybych se sama sobě uklonila? Super nápad. jen v mýc výpočtech nebylo umyvadlo. Nebudu vás napínat, přerazila jsem si zub
@jessikka píše:
Bylo mi tak 12, začínala puberta a já (podobně jako 90% jiných slečen v tomto věku) stávala hodiny před zrcadlem a zkoumala se. No, jedno před odchodem do školy si zase tak stojím, koukám na sebe, obzvlášť mi to sluší. A co mě nenapadne? Co kdybych se sama sobě uklonila? Super nápad. jen v mýc výpočtech nebylo umyvadlo. Nebudu vás napínat, přerazila jsem si zub
Promiň, vím, že to muselo strašně bolet, ale tohle mě fakt ohromně rozesmálo
![]()
No byli jsme v dětském centru a byla jsem se starší dcerou na trampošce. sedím pohupuju se a to moje zbrklý střevo skočilo a kolenem mi dalo perdu do hlavy z boku, přímo do ucha
…všichcni se koukali, protože jsem na ni zařvala
,ale ta bolest holky. I slza mi ukápla a musela jsem dělat jakože nic
…
jinak klasika-hračkama do obličeje, modřiny jsem měla dvě a v práci musela vysvětlovat že mě muž nebije
…žvejky ve vlasech
,písek v očím před maminkama pod drobnohledem atd atd ![]()
Držím palečky ať oko přestane bolet, muž tchýni jako dítě taky odštipnul rohovku ![]()
Aaaa fůůůůj z nechtem taky znám. Sundávala jsem starší gumičku a dělám to tak, že strčím nehet a stáhnu. Jenže se pohla a mě otočila nehet, asi jsem se počůrala
, pod nehtem rozlitá krev…
Mě segra vyrazila zub hokejkou
..se nějak napřáhla a jednička v prčicích ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, jak jsem jednou utírala parapety, sbírku kaktusů jsem dala na balkon na zem, pak jsem na to zapomněla, šla posbírat prádlo a nohou v ponožce skočila rovnou do těch kaktusů
Aúúúú ![]()