Kuriózní zranění

2243
18.9.12 09:24

Kuriózní zranění...

Ahoj holky, tak jsem se ve svém poranění, kdy mě můj synek (necelý rok) švihnul včera před dr v ordinaci do oka a já musela zachovat klidnout hlavu a že se nic nestalo, rozhodla založit diskusi, zda jste také zažili nějaké kuriozní poranění? Ať se trošku „zasměju“ i když v daný moment to není směšný, ale zpětně se tomu určo taky zasměju, až to přestane bolet jak čert…:) byla jsem s tím na pohotovosti a mám poškrábanou rohovku :zed: řeže to děsně jako bych tam měla střepy :zed: snad to bude brzy dobré…ale teda vysvětlovat dr svůj pláč, že mě malej švihnul do oka, když mi vysvětlovala jaké nás čeká vyšetření… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
18.9.12 09:27

Jednou jsem se synovce skákala v malém bazénku a vůbec nechápu jak, ale odřela jsem si noc přímo mezi očima o hladké dno :nevim: bolelo to jako kráva a vypadala jsem jak tatar… zpětně mi to připadá dost vtipný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.9.12 09:29

Jejda, to muselo být nepříjemné :zed: Tak ať je to brzy v pořádku :hug: Mně se teda zrovna včera stalo to, že mě naše madam praštila dětským notebookem do kořene nosu vší silou a to teda byla rána, že jsem chvíli viděla rozmazaně. Ale teď už dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.9.12 09:31

Poslední den prázdnin malá roztočila umělohmotný kelímek na lžičce, on z ní sjel a trefil mě hranou pod obočí. Okamžitě naskočila boule, která se později začala pěkně vybarvovat. Tak jsem šla s dcerou do školky, pěkně s monoklem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
18.9.12 09:33

Holky :mrgreen: ono to v danou situaci vypadá děsivě všechno, ale pak se tomu určo zasmějeme, já ještě vzpomínám, že jednou jako dítě jsem skákala se sestrou na posteli ona mě žduchla a já projela vubec nevim jak dole pod radiatorem hlavou. No a měla jsem diru jak vrata rozseklou hlavu. Zpětně se směju, protože to vubec nebolelo, ale až sestra celá zšedla a ukazovala prstem jak mi začala téct krev po hlavě začala jsem ječet jak pavián a už jsme jeli na šití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.9.12 09:36

Bylo mi tak 12, začínala puberta a já (podobně jako 90% jiných slečen v tomto věku) stávala hodiny před zrcadlem a zkoumala se. No, jedno před odchodem do školy si zase tak stojím, koukám na sebe, obzvlášť mi to sluší. A co mě nenapadne? Co kdybych se sama sobě uklonila? Super nápad. jen v mýc výpočtech nebylo umyvadlo. Nebudu vás napínat, přerazila jsem si zub :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
18.9.12 09:36

Ale malej mi dělá vubec zle :mrgreen: cca před měsícem a půl mi strhnul nehet, chtěla jsem ho přebalit a jak už sebou tak šije a nenechá se jen tak přebalit ďáblík, tak najednou škub, zachytil se mi o jeho plinu a teda bolest jak **** a už jsem nadávala k sakru a malej se mi ještě smál co blbnu asi a já si musela pak v koupelně ten nehet dotrhnout, jelikož visel na kousičku jen :? no to byla „slast“ pak jsem čekala až to naroste zase ten nehet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.9.12 09:37
@sweetpretty píše:
Holky :mrgreen: ono to v danou situaci vypadá děsivě všechno, ale pak se tomu určo zasmějeme, já ještě vzpomínám, že jednou jako dítě jsem skákala se sestrou na posteli ona mě žduchla a já projela vubec nevim jak dole pod radiatorem hlavou. No a měla jsem diru jak vrata rozseklou hlavu. Zpětně se směju, protože to vubec nebolelo, ale až sestra celá zšedla a ukazovala prstem jak mi začala téct krev po hlavě začala jsem ječet jak pavián a už jsme jeli na šití…

Taky dobrý :P :P :P Ještě že jsou ty děti gumový :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
18.9.12 09:37
@jessikka píše:
Bylo mi tak 12, začínala puberta a já (podobně jako 90% jiných slečen v tomto věku) stávala hodiny před zrcadlem a zkoumala se. No, jedno před odchodem do školy si zase tak stojím, koukám na sebe, obzvlášť mi to sluší. A co mě nenapadne? Co kdybych se sama sobě uklonila? Super nápad. jen v mýc výpočtech nebylo umyvadlo. Nebudu vás napínat, přerazila jsem si zub :mrgreen:
:lol: to jsi byla krásná pak že? :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.9.12 09:38
@jessikka píše:
Bylo mi tak 12, začínala puberta a já (podobně jako 90% jiných slečen v tomto věku) stávala hodiny před zrcadlem a zkoumala se. No, jedno před odchodem do školy si zase tak stojím, koukám na sebe, obzvlášť mi to sluší. A co mě nenapadne? Co kdybych se sama sobě uklonila? Super nápad. jen v mýc výpočtech nebylo umyvadlo. Nebudu vás napínat, přerazila jsem si zub :mrgreen:

Promiň, vím, že to muselo strašně bolet, ale tohle mě fakt ohromně rozesmálo :P :P :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
18.9.12 09:39

@sweetpretty Tvůj vlastní nehet??? Nebo gelový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.9.12 09:39

No byli jsme v dětském centru a byla jsem se starší dcerou na trampošce. sedím pohupuju se a to moje zbrklý střevo skočilo a kolenem mi dalo perdu do hlavy z boku, přímo do ucha 8o 8o 8o…všichcni se koukali, protože jsem na ni zařvala :roll:,ale ta bolest holky. I slza mi ukápla a musela jsem dělat jakože nic :D

jinak klasika-hračkama do obličeje, modřiny jsem měla dvě a v práci musela vysvětlovat že mě muž nebije :cert: :lol:…žvejky ve vlasech :),písek v očím před maminkama pod drobnohledem atd atd :mrgreen:

Držím palečky ať oko přestane bolet, muž tchýni jako dítě taky odštipnul rohovku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.9.12 09:41

Aaaa fůůůůj z nechtem taky znám. Sundávala jsem starší gumičku a dělám to tak, že strčím nehet a stáhnu. Jenže se pohla a mě otočila nehet, asi jsem se počůrala :D, pod nehtem rozlitá krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.9.12 09:43

Mě segra vyrazila zub hokejkou :cert: ..se nějak napřáhla a jednička v prčicích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.9.12 09:44

Ještě jsem si vzpomněla, jak jsem jednou utírala parapety, sbírku kaktusů jsem dala na balkon na zem, pak jsem na to zapomněla, šla posbírat prádlo a nohou v ponožce skočila rovnou do těch kaktusů :mrgreen: Aúúúú 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák