Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No proboha
,hlavně si kontroluj pohyby
.To že si nespadla na břísko neznamená že se nemohla odloučit placenta.Ale nehci děsit, jen konreoluj jak se mimoušek mrská! ![]()
Nevím co tu děláš, já už bych v té porodnici byla.
nejezdím s každým prdem, ale tento pád mi jako prd nepřijde.
držím palce!
No to je šílený, určitě kontroluj pohyby a možná bych neváhala a i když nebudou problémy, tak radši ráno zajeď do porodnice!
Sleduj dítě, jestli se hýbe a radši běž k doktorovi. Já jsem takhle v cca.8 měsíci nalítla v tramvaji břichem na tyč
. ![]()
Naštěstí se mrská, jako pokaždé, a snad to bude dobrý, zatím mě fakt jinak nic nebolí. děkuju za podporu, jsem moc ráda, že tu jste.
Já bych jela hned..aspon na kontrolní UZ, kvůli placentě ..ono se nic stát nemuselo a pravděpodobně ani nestalo, ale klid bych neměla..doporučuju pohotovost a UZ.
Kolegyně tak upadla v zimě přímo na břicho, v 9. měsíci. A dobrý. Pokud by se odloučila placenta, objevilo by se podle mě velmi silné krvácení. Byla bych v klidu, pokud cítíš pohyby a nekrvácíš. Spíš abys neměla nic zlomeného…
Snad to bude dobrý, ale taky bych jela na pohotovost do porodnice. Jistota je jistota a pokud to byl tak hnusný pád tak se nedá říct co může být za hodinu.
Asi si se bouchla do té hlavy dost co?
Já sama měla několik pádu, ale po tomhle bych teda jela.
Stejně tak sem jela při otravě houbama, po elektrickém šoku atd.. ![]()
No já bych taky jela hned, nebo bych aspoň zavolala do nemocnice a oni by ti řekli co a jak, určitě bych to neriskovala ![]()
Dobrý večer, holky, zhruba před dvěma hodinami jsem koupala svou osumnácti měsíční dcerušku, která kyblíkem vylela z vany vodu přímo na kachličky na podlahu. já jsem v devátém měsíci a když jsem chtěla podat ručník, tak jsem hodila takové záda, že jsem viděla hvězdiky. spadla jsem na záda, hodila ještě pod sebe ruky a nohy mi vyletěli do vzduchu. naštěstí nemám nic zlomené, ale všechno mě hrozně bolí, hlavně pravá ruka, kostrč a záda. doufám, že miminko bude v pořádku, zatím od té doby žádné potíže jinak nemám, doufám že to bude vše ok, ráno jdu na kontrolu, tak hnusně jsem nespadla ještě nikdy, dobrou noc…