Pád miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.9.12 18:45

Pád miminka

Milé maminky,

dnes jsem měla nejhorší zážitek svého života. Byla jsem s manželem a malou (5 m) dcerkou něco zařizovat a pak jsme se stavili u manžela v práci, kde jsem ji přebalovala na psacím stole a jen na vteřinu jsem se otočila a malá spadla na znak na zem. Okamžitě jsme jeli do nemocnice, kde ji vyšetřili a udělali RTG. Dle výsledků vše v pořádku, jen ji mám 3 dny sledovat. Dcerka nezvracela, po pádu ječela chudinka jak tur, při příjezdu domů normálně jedla (kojím). Co mě ale trápí je, že pořád spinká. Pořád čtu, že se má sledovat zvýšená spavost, ale nikde jsem se nedozvěděla, co by to mohlo znamenat. Nevím tedy, jestli mám plašit a jet znova do nemocnice. Prosím, jestli máte podobnou zkušenost, poraďte.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
10.9.12 18:50

No, myslím, že skoro každá matka má takovou zkušenost… vyhledej si starší diskuze na toto téma, tam se dopodrobna dozvíš na co dávat následující dny pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.9.12 18:54

Určitě zkus aspoň zavolat a zeptat se na to.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
10.9.12 18:55
@bondy1 píše:
Já bych jela, spavá může být i při lehkém otřesu. Jen pro jistotu bych jela aby zkontrolovali zorničky atak.

já bych se optala telefonicky dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
10.9.12 18:57

Ps naše malá padá dost a na všechny možný strany, ale zatím je ok. Jinak když pak řve jak tur, tak pak taky spí a spí, ale spíš je to tím, že je vysílená z pláče a šoku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
10.9.12 18:57

Se divim ze si vas tam nenechala nemocnice na pozorovani.Taky se mi to stalo kdyz byl prvotozeny syn malej a i kdyz vse bylo ok tak nas tam sem tam s nim byla 3dny kdyby neco

• Citovat
  • Upravit
5829
10.9.12 19:13

Taky se divím, že si vás tam nenechali-to oni rádi :D
ale jinak, že hodně spí 5měs. mimi to je normální. otázka je, zda spí o hodně víc než obvykle. pak bych to řešila. jinak je třeba kontrolovat zvracení, rozšířené zorničky.

pokud nic nezjistili v nemocnici, tak bych asi nevyšilovala. idkdyž může se to projevit i později, ale přeci jen… věřím, že bude malá v pořádku.

takovou zkušenost má opravdu téměř každý. oni jsou ti mrňousci tak mrštní až to děsí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
10.9.12 19:28
@Anonymní píše:
Milé maminky,dnes jsem měla nejhorší zážitek svého života. Byla jsem s manželem a malou (5 m) dcerkou něco zařizovat a pak jsme se stavili u manžela v práci, kde jsem ji přebalovala na psacím stole a jen na vteřinu jsem se otočila a malá spadla na znak na zem. Okamžitě jsme jeli do nemocnice, kde ji vyšetřili a udělali RTG. Dle výsledků vše v pořádku, jen ji mám 3 dny sledovat. Dcerka nezvracela, po pádu ječela chudinka jak tur, při příjezdu domů normálně jedla (kojím). Co mě ale trápí je, že pořád spinká. Pořád čtu, že se má sledovat zvýšená spavost, ale nikde jsem se nedozvěděla, co by to mohlo znamenat. Nevím tedy, jestli mám plašit a jet znova do nemocnice. Prosím, jestli máte podobnou zkušenost, poraďte.
Děkuji.

Obě zornice musí být stejně velké, pokud zaznamenáš něco nestandartního raději jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
10.9.12 19:42

Pokud se ti cokoli nezdá, jela bych. Pokud jindy tak spavá není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.9.12 20:03

Já bych jela, když by se něco dělo a pak se dojelo pozdě… tak by se už nic nenadělalo. Při nejhorším si řeknou, že přeháníš. Ale budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.9.12 20:07

Taky bych radeji jela…pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.9.12 21:32

Holky díky moc. Jeli jsme znova do nemocnice a nechají si nás tam na pozorování. Jsem na zhroucení. Malá beze mě řve jak tur, já už řvu taky. Tak držte palce. Díky a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.9.12 21:44

Dobrou v rámci možností a držím palce at jste brzo doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.9.12 06:21

Je normalni, ze dite po padu desne rve, tim se unavi a nasledne usina i v nestandardni dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák