Šuplík spadlý na nehet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
330
9.9.12 06:58

Šuplík spadlý na nehet

Ahoj, chci se zeptat co dělat, když dítěti spadne relativně těžký šuplík na nožičku. Vypadá to, že kromě krevního výronu pod nehtíkem se jí s prstíkem (palec) nic nestalo. Mám s tím někam jezdit nebo počkat do zítra? Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
9.9.12 07:15

Ja bych radsi pro jistotu zajela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.12 07:34

Pokud ji to neoteče, tak bych byla v klidu.

• Citovat
  • Upravit
379
9.9.12 07:43

Ahoj píšu ze své vlastní zkušenosti. Spadla mi na palec u nohy velká sklenice plná sádla (sedmička).Pod nehtem se mi udělala modřina, začalo to mokvat, a nakonec mi nehet slezl, naštěstí sám…Zlomeniny bych se nebála, spíš pozor co se bude dít pod tím nehtem, aby to nechtělo to stržení. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
9.9.12 10:55

Ahoj, naši malé (11měsíců) nedávno spadly na palec u nohy težké kleště, udělal se jí tam taky krevní výron pod nehtem, asi přes půl nehtu, taky jsem se bála, zda to nemá zlomené, či někam jít, ale když jí to neoteklo, nechala jsem to tak. Nejdřív jí to bolelo při lození po štyřech, tak jsem jí dala panadol sirup a pak už si to ani nevšimla. Je to asi 14 dní zpátky, zatím je nehet pořád stejný. Pokud to nemá nějak nateklé, nevadí jí to při chůzi, tak zatím vyčkej a můžeš přiložit led, to u nás neělo, protože mi hned utekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.9.12 12:58

@flaminka Mně právě taky utíká od obkladu :-D No oteklo to trošinku hned ráno a nic se nezhoršuje. Chodit může docela dobře, ale snaží se našlapovat buď ze strany nebo na patičku, ale už o tom ani nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák