Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já takhle jednou našla uprostřed obýváku kus skleničky, kterou už léta nemáme…asi jsme odtáhli gauč a nějak to tam vlítlo…nechápu, koberce nemáme, všechno jde vidět. Dítě je velký, kočky sklo nežerou, tak na to aspoň nikdo nešlápl ![]()
a uklízí se furt
, nic si z toho nedělej ![]()
Mně stačí ta představa, co se mohlo stát. Je mi z toho vyloženě blivno. Pěkně jsem si pořvala s ním. Je mi jasné, že to jsou věci, co se prostě stanou. Ale když mu tekla ta krev s pusinky ![]()
My loni (než se narodil) rozbili sklo ve dveřích. Tak to mohlo být to, ale kde to vyhrabal ![]()
Moj synovec, ked mal cca rok odkusol sklo z pohara…vsetko sme mu z pusinky vytahovali a „skladali“ pohar, ci nahodou nieco neprehltol!!! A to sme boli s nim asi 4 dospeli a neustrazili sme ho…po pravde nam ani vo sne nenapadlo, ze moze odkusnut z pohara!!! Nepil z neho prvykrat, ale z tej sady poharov pili deti poslednykrat ![]()
Hlavne, ze je syn vporiadku ![]()
@Anavi to udělal prý bratranec jako dítě - cca 4 roky mu byly
Syn neuvidí skleničku do puberty.
Milá zakladatelko..asi tě neuklidním, ale věř mi, že stát se může cokoliv a věřím jak ti je. Malému byli 4 měsíce..čas příkrmů. Koupila jsem si ponorný mixér kvalitní značky, uvařila zeleninu, rozmixovala jsem ji a hurá krmit! Nalila jsem polévku do lahve a malej chvilku tahal a pak ce kroutil, že mu to nejde. Koukla jsem na dudlík a v dírce uvízl malý zelený kousek, který mu láhev ucpal. První reakve byla -brokolice-zůstaly větší kousky a teď mu to nejde, no nic. Přelila jsem polévku do misky a zkusila krmit lžičkou…pěkně papal.Do doby kdy nám ukáplo do klína, já to setřela prstem a oklízla.A začala jsem šílet!!! Nebyla to brokolice, co dělalo v polévce hrudky, ale plastové špony z nástavce nekvalitního ponorného nového mixéru. Takže né, že by moje dítě něco někde našlo, ale já- matka, jsem si ho sajrajtem přímo nakrmila. Jak mě bylo zle!!!
Ahoj.

Dneska si připadám jako naprosto neschopná matka. Syn někde objevil střep a v krátkém okamžiku (než jsem k němu vyskočila z gauče) ho dal do pusinky. Naštěstí nic nespolkl. Ale pořezal se v pusince a půl hodiny mi tu prořval a plival krev.
Za chvíli byl v pohodě a o ničem nevěděl, zbodl oběd a teď spokojeně spí. Zato já si připadám naprosto strašně a neschopně a nejsem schopná přijít na to, kde se nám tu vzalo sklo. Už jsem vyzpovídala chlapa, prolezla celý byt po kolenou a na nic nepřišla… Luxuju ob den, mezi tím 2-3× denně přejíždím všechny koberce i další plochy elektrickým zametákem, 2-3× týdně vytírám, několikrát denně zametám a stejně najde střep