Jak cvičit doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jaruškamilaček
8.6.24 11:38

Sport doma

Ahoj chci se zeptat jestli máte naka skutečnosti zhubnutim v postavě a ale vaha nejde dolů. Začala sem cvičit a po trech týdnech už sem pocítila změny že už aji obleču oblečení a aji sem to slyšela ale vaha se nehne dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8405
8.6.24 12:18
@Jaruškamilaček píše: Více

Důležité jsou cm, takže jestli už obleceš oblečení co předtím ne, tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
8.6.24 13:16

Tak důležité je jak vypadáš, ne? Nebo se potřebuješ vejít fo nějakého vahoveho limitu? Jsi obézní nebo nemocná, že váha musí dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
8.6.24 13:44

@Jaruškamilaček Tři týdny jsou zatím málo na to pozorovat významný úbytek na váze. Navíc se během cyklu hmotnost mění, mění se během dne a záleží jestli jsi po jídle, po toaletě, atd. Lepší je se měřit, což sama vidíš změnu a to je super. Když cvičíš, tak buduješ svaly a ty jsou objemově menší než tuk, ale těžší. Vydrž a uvidíš, že i hmotnost se sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
8.6.24 15:12

Tak máš teď váhu ve svalech.
Co doma cvičíš a jak se donutíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.6.24 16:00

Všechno je o pohybu a stravě, já si dávám ráno vlažnou vodu do půllitru, do toho vymačkám dva citróny a krásně tě to nakopne. Stačí aby jsi přestala třeba sladit, po 18:00 už nejíst a budeš se divit jak to krásně jde. A ty centimetry jsou lepší, než ta váha. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.6.24 23:11

Tak já se třeba nevážím.

Pro mě je to irelevantní číslo, které vůbec o ničem nevypovídá. Přesvědčilo mě o tom to, když jsme se před pár lety s kámoškou vážily a oběma ukazovala váha snad s rozdílem půl kila stejné číslo, měříme stejně (já jsem možná o něco vyšší), a přitom ona je beztvará tyčka s postavou missky, a já jsem si vždy přišla tak nějak oplácaná. Přitom ona necvičí, nehýbe se a může sníst na co přijde, a já, pokud se nehýbu a nehlídám si kalorie, tak markantně přibírám.

Sleduj spíš centimetry, nebo to, jak ti pasuje oblečení. Já teď cvičím, sportuju a hlídám si stravu skoro dva měsíce, a rozdíl je teda obrovský. Všechno oblečení mi je velké a mizí mi špek na břiše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková