Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky prosím o radu už jsem zoufalá
Vybíráme sporťák ale nemůžu najít žádný co by mi vyhovoval.. Chceme kočárek na sport především na brusle ale potřebuji trojkolku aby tam bylo polohování zad do úplného lehu, polohování opěrky nohou, ruční brzdu, přehazovací rukojeť nebo otočnou sedačku, aretovací přední kolo a odpružení. To jsou takové ty hlavní věci co tam musí být. Existuje vůbec takový? Cenu ani tak neřeším když bude dražší tak se podívám po bazarovém pač 20tisíc na kočárek opravdu nemám
Budu vděčná za každou radu a doporučení
Jo a omlouvám se za další diskuzi o sporťákách ale bohužel jsem nenašla co potřebuji ![]()
Baby jogger
, nema polohovaní nohou ale mě to tam vskutku nechybělo ![]()
@verunB : prehazovaci rukojet u trolkolky asi tezko ze.
.S prehazovaci sedacku ma teutonia. stech neprehazovacich a s brzdou quinny speedi, jane slalom,
@tumpach já právě nevím jestli je to potřeba to polohovaní nohou, malá bude mít půl roku když v tom budeme jezdit.. ![]()
Ja mam teutonii spirit s3 a ta tohle vsecko ma a da se dobre sehnat i na mimibazaru
@Kamila5 píše:
Ja mam teutonii spirit s3 a ta tohle vsecko ma a da se dobre sehnat i na mimibazaru
no ale zase je poměrně těžká nebo se mýlím?
@tumpach no neni treba jane je mnohem tezsi, me to prijde vyborne stabilni a je i skladnej protoze se cela sedacka odenda a nesklada se i s potahem
Jane urcite tezsi neni samotna konstrukce u jane ma 9kg takze kdyby mela 11 se vsim tak moc. Teutnie maji okolo 13jestli se nepletu…
@kattkka tak uznavam ze jsem to nevazila, mela jsem jane v ruce je fakt ze s korbou a to bylo tezky byl to slalom pro a ta je skorepinova takova.. tka mozna to bylo tim, a je fakt ze jane ma sezeni jen jednim smerem, a to myslim ze u pulrocniho ditete se hodi i smerem k sobe…
A nebo xlander xrun ten je mega stabilni, ale tam si myslim ze neni uplne sklapeci.. ale to me asi nekdo opravte
@Kamila5 píše:
@kattkka tak uznavam ze jsem to nevazila, mela jsem jane v ruce je fakt ze s korbou a to bylo tezky byl to slalom pro a ta je skorepinova takova.. tka mozna to bylo tim, a je fakt ze jane ma sezeni jen jednim smerem, a to myslim ze u pulrocniho ditete se hodi i smerem k sobe…
S korbou je kazdy kocar tezsi nevim kolik vazi ty korbicky ale myslim okolo 4kg takze bude na stejno.Ale jako sportak je lehke…
@kattkka dobra shodneme se na tom ze vahove jsou stejne ![]()
ja jsem prave mezi jane a teutonii vybirala a ta teutonia mi nakonec prisla praktictejsi stim prevracenim a i skladanim
Quinny speedi na brusle a běhání doporučuji, ale nemá zádovou opěrku do úplného lehu.