Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Yxc28 tak já mám podobně staré dítě a bez kočáru si to neumím představit taky. Mám Thule, kupovala jsem ho na jeho první narozeniny a nedám na něj dopustit. Má super jízdní vlastnosti a to zvládne v terénu toho hodně. Zkus koupit z bazaru, pak ho zase můžeš prodat. TFK je taky skvělý kočár, měla ho sestra pro dceru skoro až do 4 let a ta je taky hodně velká, ve 2 letech měla 93 cm.
@Janli na kolovém odrážedlo děti trénují stabilitu, balanc a chystají se na kolo, kolo má brzdu, takže ani zničené boty a dcera na něm id necelých 2 let ujela s radostí i 5km a v necelých třech letech už jezdila normálně na kole…my jezdíme školku a kroužky autem a do města mám snap Valco, ale zvládne i velikou zahradu a dítko se v tom na terase v pohodě vyspí, do terénu máme nosítko nebo vozejk Chariot, ale ten zase není skladný do auta…
Koloodrážedlo je super, malý se na něm ale teprve učí (a motorku nechci právě kvůli kyčlím). A i kdyby se to naučil během týdne perfektně, tak to pro mě není řešení. Určitě ho nebudu nutit denně jet celkem 1,4 km a to stejné zpátky (z toho velký kus z kopce a do kopce) unaveného místo poobědového spánku a nebo ho budit třeba o hodinu dřív a pak ho nahánět, ať stihneme sourozence vyzvednout ze školky včas.
Moc děkuji všem za tipy na kočárky, všechno si to projdu ![]()
@Yxc28 Ale vždyť nemusíš. Máte to jak to vyhovuje vám. Mně třeba dítě v kočáře nespalo, to jsem i psala, proto jsem to nikdy neřešila.
Navíc kočár moc nemuselo celkově, čili ho nevyhledávalo (každé dítě je jiné). Je to jen osobní zkušenost. Navíc já psala, že bych další kočár nekupovala, když jeden máte (psala jsi o hrkátku, o tom že nevyhovuje víc věcí až později).
A já osobně si tedy pod tématem „sportovnější kočár i na lesní a polní cesty“ nepředstavuji cestu do školky a zpět. Když na cestování máte ještě jiný kočár. Ale beru to podle sebe. Já bych si na tu cestu vzala Valco, ale to je můj názor. Doporučení na kočár jsem napsala.
@Snopy123 píše: Více
já měla červený, koupený od paní z vedlejší vesnice za 2000, pořád ho mám složený ve skříni v garáži, i když hluboké Camarelo a golfáč Inglesinu jsem dáávno prodala a darovala, z té Inglesiny jsem tehdy vůbec nebyla nadšená
@Yxc28 my mame Babyjogger Summit x3 a je to super velky terenni sportak. Vleze se tam i starsi skoro 5 lety kluk
(kdyz si hraje na mimino) Z druhe ruky jdou koupit i za rozumny peniz.
@stinga Ty 2 kočáry neznám. Inglesinu jsem měla jako hluboký na terasu a nějak mě nenadchla, ale byla z bazaru a byla divná. Tak možná i proto. Vím, že kamarádky si ji ale chválily pro velikost korby. Golfáče jsme měli nějaký ABC, pak tuším hodně retro Hauck, pak Jane ty se spojenou rukojeti ( název nevím ) a Chicco tuším ( ty mě nenadchly a šly brzo pryč). Pak jednu dobu Patrona. Nebylo jich málo ![]()
@Snopy123 píše: Více
já měla tu Inglesinu novou a byla divná, přitom to tehdy byla velice chválená značka, pak jsem ji dala jedněm známým, co chlápek byl v insolvenci
@Yxc28 máme Britax b motion 4+, a myslím že i baby Jogger byl podobný.