Sporťák s velkými koly

17013
21.9.15 16:00

Za A nechápu anonym a za B lenost. To snad není normální, zadej si obchod, kde prodávají kočárky. je tolik polských kočárků co tohle splňujou, mraky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
21.9.15 16:02

Roan Marita? :nevim: :lol: Nebo jakýkoliv jiný podobný houpák :nevim: Mně teda zrovna u Marity přijde sporťák úplně k ničemu. Teď nový Roan Emma (myslím) má sporťák, kterému se nemusí přehazovat s tříška z korby, tak tam asi nevznikají ty díry po bocích. Nebo jak si ten sporťák představuješ?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.9.15 16:29
@Anonymní píše:
@RadkaCh jj, videla jsem ted se jmenuje roan Emma, ale nechci davat tolik penez jen kvuli sportaku, jelikoz hlub. korbu nepotrebuji :-) ale jo libil by se mi jen takovy nejaky sportak a asi i ten houpak :-) nejaky co je fakt dobry na polni cesty atd…

Takže už máš dítě odrostlý do sporťáku. Jako podle mě ta Marita a podobné hlavně nejsou primárně sporťáky. Ale do terénu jsou dobrý, to jo. Dají se koupit i z druhé ruky, kde to nevyjde tak draho. Ty sportovní nástavby zpravidla asi opravdu bývají skoro nový, protože většina koupí jiný sporťák. Já to udělala taky tak. Třeba ten Roan teda není vyloženě drahej, i kdyby šlo jenom o sporťák. Když na to přijde, tak hlubokou můžeš klidně hned zase prodat :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
21.9.15 16:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, existuje nějaký sporťák s velkýma nafukovacíma kolama? kde bude vysoká opěrka zad a nejlépe čtyřkolka? Něco na způsob sporťáku jak má roan marita. Nebo nějaký jiný?

Mam Tako acoustik. Vypadá líp a je prostornejsi, nez rona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.9.15 18:57

Já mám na procházky do lesa se psem starší Inglesinu Magnum, je lehká a snadno ovladatelná, řekla bych že asi bude i kvalitní, moje dítko už je čtvrtý pasažér a nemá žádné vady, za mě spokojenost:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí