Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ladie dík za tip. AZ vyrazím do ValMezu tak jukni do darababy, jestli nemají. Mala má 2m, tak mam dost času ozkoušet a sehnat. No a to Mé právě zajímají konkrétní značky, po cem jit ![]()
@JanduleD ono záleží, co chceš. Pro mě byla priorita skladnost (takže jsem vyřadila všechny golfky, co se skládají do deštníku, protože by v autě zabraly diagonálně celý kurf), co nejlehčí, spojená rukojeť, polohování zad do co největšího lehu, použitelný košík, aby to nebyl polský šmejd…
Měla jsem ve výběru právě vítězné Recaro Easylife, pak Babyzen Yoyo, Babyhome Emotion, Mai Cosi Noa, TFK Dot, Baby Jogger Citi Mini, Bugaboo Bee…
@JanduleD Jinak jsem měla Quinny Zapp i Zapp Extra pro syna a jsou to skvělé kočárky. Ale já jsem prcek.
@Ladie my mel i v merku ten zapp extra, co má polohovací záda. Ale jsme oba vysocí, tak se blbe hledá. Za spojenou rukojeť bych byla radši, jinak co jsem v sobotu při zkoušení nějakého golfaku zjistila
je to, že i když je tak vysoký ať se nehrbime, tak se pro změnu kopem do Te tyčky co drží kolečka
ještě že na hledání Máme dost času ![]()